- 10 Ekim 2019
- 2.051
- 4.527
Her ay degisebiliyor yumurtlama aslinda1 2 gun kayiyor benimde bazen allahdan bu testler varda dogru ani yakalayip biliyoruzSağol kuzum inşallah yaa tahminimden erken oldu valla daha regle 17 gün var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Her ay degisebiliyor yumurtlama aslinda1 2 gun kayiyor benimde bazen allahdan bu testler varda dogru ani yakalayip biliyoruzSağol kuzum inşallah yaa tahminimden erken oldu valla daha regle 17 gün var
Bu ay daha ilk yapmıştım kuzum bakalım gelecek ay da aynı gün olursa ortalama günü bilirimHer ay degisebiliyor yumurtlama aslinda1 2 gun kayiyor benimde bazen allahdan bu testler varda dogru ani yakalayip biliyoruz
Masalllah kızz degerlendirin tabikide bos gecmeyintek cizgi gorene kadar devam zaten sperm iceridr 1 gunde yasabiliyormus saglikli ise bol şanslar simdidenCanım bugün ki testime bakar mısın 11. Gün hala pik görünüyor çatlama olmamış dün değerlendirmiştik bugünde değerlendirmelimiyim sence silikleşmeyi mi bekleyeyim kafamda deli sorular Eki Görüntüle 2655081
Canım anlaşıldı görev tamam silik çizgiyi görene dek bence yarın silik olur değil mi artıkMasalllah kızz degerlendirin tabikide bos gecmeyintek cizgi gorene kadar devam zaten sperm iceridr 1 gunde yasabiliyormus saglikli ise bol şanslar simdiden
Canım anlaşıldı görev tamam silik çizgiyi görene dek bence yarın silik olur değil mi artık
Aynen yaa asıl bundan sonra regl beklemek zor olacak cok var dahaInsallah kuzum yarin catlamis olur insan stresde yapiyor su yumurtlamarda valla beklerken
Canim merhaba henuz testin pik olmamis ama pik gunune az kalmis gibi yarin tekrar bir test yap at resmini. Yarinbdaha netlesir gibi duruyorMerhaba kızlar son adet tarihim 15 haziran. İlk fotoğraf tek olan bugünkü ovulasyon testim diğeri diğer yaptıklarım. Değerlendirir seniz sevinirim
Öylee bacım oyle valla ne yumurtlama gunu biter nede regli gunu gelmek bilir omrumuz beklemekle geciyor hahahaAynen yaa asıl bundan sonra regl beklemek zor olacak cok var daha
Canıımm testin pik zaten bugunu degerlendirin ama yarinaida degerlendirmeye bakin kacmasin 1 gun bile. Yarin tekrar test yap eger hala ayni koyuluktaysa catlamadibdaha yumyrta. Eger 2. Cizgi siliklesmeye basladiysa catlamis oluyor catladigi gunde muhakkak degerlendirilmeli sperm yukirtaya daha da rahat ulasabiliyor cunku hayirlisi olsunEki Görüntüle 2655248 Eki Görüntüle 2655248 Eki Görüntüle 2655248 merhabalar bnm beynim yandı bana bi yardim eder misiniz bugün reglimin 12. Gunu sizce o gun bugün müdür bugün ilişki olabilir ama yarın olamaz
Valla ancak bugün olabilir yarın calisiyorum çok teşekkür ederim yorumun içinCanıımm testin pik zaten bugunu degerlendirin ama yarinaida degerlendirmeye bakin kacmasin 1 gun bile. Yarin tekrar test yap eger hala ayni koyuluktaysa catlamadibdaha yumyrta. Eger 2. Cizgi siliklesmeye basladiysa catlamis oluyor catladigi gunde muhakkak degerlendirilmeli sperm yukirtaya daha da rahat ulasabiliyor cunku hayirlisi olsun
Rica ederim bol sanslar canım umarim tutarValla ancak bugün olabilir yarın calisiyorum çok teşekkür ederim yorumun için
Kuzum çatlamis yumurta bugunude degerlendirdikten sonra degerldnirmenize gerek kalmiyor hergun canimCanım dünkü testimi hatırlarsın iki gündür pikti bugün silik olmuş bakar mısın Eki Görüntüle 2655451
Anladım sağol desteğin için canımKuzum çatlamis yumurta bugunude degerlendirdikten sonra degerldnirmenize gerek kalmiyor hergun canim
Merhaba ilk defa test yapıyorm 28 29 t çizgi diğer günlerden koyu ama c den koyu değil yumurtlama olmuşmu yardımcı olur musunuz
Canim 28 pik gonunuyor dunu ve bugun degerlendirmissinizdir umarim. Ama idrari fazla damlatmissin cigiler dagilmis testlerde 3 damla damlatman yeterliMerhaba ilk defa test yapıyorm 28 29 t çizgi diğer günlerden koyu ama c den koyu değil yumurtlama olmuşmu yardımcı olur musunuz