İnşallah bu sefer olur. gelecek ayda deneyip sonra eşim için test yaptırmayı düşünüyoruz ... bakalım hayırlısı .. Allah isteyen herkese çocuğunu kucağına almayı nasip etsin.... teşekkür ederim cevap için...Merhaba
Testlerde gördüğüm kadarıyla 10 11 ve 12 günler Pik fakat idrarı fazla Damla atmışsınız sanırsam Çünkü çizgiler çok fazla dağılmışolsun çizginin ne zaman siliklestigini tam anlayamadım Bu yüzden ama 13 gün ikinci çizgi silikleşti gibi geldi bana ve değerlendirdiğiniz gün sayısı Bence ideal gün aşırı sekilde olmalı ve sizinde o sekilde olmus zaten ve umarim tutmuştur eşinizde problem olup olmadığını anlamak için sperm testi versin esiniz bence daha fazla vakit kaybttmeden 1 yıl olmus cunku
İnşallah canım aminnnnSu mubarek aylarda isteyen herkese saglikli hayirli evlatlar nasip olur insallah
İnşallah canım aminnnn
Merhaba evet adetiniz tamamen kesildigini anlayıp emin oldugunuzda hemen sonra baslayabilirsinizMerhaba ben de bir şey sorabilir miyim? Ben adet oldum bugün ve 10 gün sürüyor. 11. Gün mü başlamalıyım teste
Teşekkür ediyorumMerhaba evet adetiniz tamamen kesildigini anlayıp emin oldugunuzda hemen sonra baslayabilirsinizcift cizgiyi görene kadar devam gunde 1 adet test yapsaniz yeterli aynı her gun ayni saat araligina denk getirmeye calisin test saatlerinizi
Hanımlar merhaba ben ilk defa ovülasyon testi yaptım ilk iki gün negatif 13. Gün aynı renk çizgi 14. Gün t çizgisi kopkoyu çıktı o günü ve bir gün öncesini değerlendirmiştik 15. Gün negatif oldu yine şimdi benim yumurtam 15 şinde çatladımı daha çalışmaya devam etmeme gerek var mi negatif çıktıktan sonra lütfen yardım
Canim yukurtlamissin yani onumuzdeki 24 saat icinde catlamada gerceklesir diye dusunuyorum bugunu iliski olarak kesin degerlendirin yarin tekrar test yap t cizgisi yine ayni koyuluktaysa hala catlamamis nezaman ki t cizgisi siliklesir ozaman catlamis oluyor o gunude degerlendirinErhaba kızlar adet bittikten iki gün sonra test yapmaya başladım bugün 4. Gün t çizgisi daha koyu ama daha da koyulaşır mı? İlk defa deniyorum bu testleri
Çok teşekkür ederim inşaallah bu ay hüsrana uğramamCanim yukurtlamissin yani onumuzdeki 24 saat icinde catlamada gerceklesir diye dusunuyorum bugunu iliski olarak kesin degerlendirin yarin tekrar test yap t cizgisi yine ayni koyuluktaysa hala catlamamis nezaman ki t cizgisi siliklesir ozaman catlamis oluyor o gunude degerlendirin
Canım t cizgisi pik gibi duruyor ama daha kurumamis sanirim. Testi bu aksam tekrar genile daha da net okucaktirnt cizgisi eger ayni koyuluktaysa yumurtan onumuzdeki 24 saat icinde catlayacak anlamina geliyor. Bugunu yinede kesin degerlendirinCnm ben ilk kez basladım ovulasyona reglin 9.günü bakar mısın testime Eki Görüntüle 2654711
Tmm anladım cnm dün değerlendirmiştik aslında yine de devam edelim aksam yaparım tekrar test tesekkür ederim. Bir de kuruyunca mı bakmamız lazımCanım t cizgisi pik gibi duruyor ama daha kurumamis sanirim. Testi bu aksam tekrar genile daha da net okucaktirnt cizgisi eger ayni koyuluktaysa yumurtan onumuzdeki 24 saat icinde catlayacak anlamina geliyor. Bugunu yinede kesin degerlendirin
Biraz kurusa daha iyi kizum tam netlesiyor cunku kafan karismaz aksam yaptigin testi de at istersen bakalim beraber insallah tutarTmm anladım cnm dün değerlendirmiştik aslında yine de devam edelim aksam yaparım tekrar test tesekkür ederim. Bir de kuruyunca mı bakmamız lazım
Tmm cnm inşallahBiraz kurusa daha iyi kizum tam netlesiyor cunku kafan karismaz aksam yaptigin testi de at istersen bakalim beraber insallah tutar
Sabah dedigim gibi kuzum aksama koyulasmis daha netlesmisEki Görüntüle 2654907 canım 10 yazanlar bugün öğlen ve 8 saat sonra akşam yaptım en alttakini
Sağol kuzum inşallah yaa tahminimden erken oldu valla daha regle 17 gün varSabah dedigim gibi kuzum aksama koyulasmis daha netlesmisBu geceyi ve c.tesi,pazari fuo degerlendirin . Test yapmaya devam et tabi tek cizgiyi gorene kadar. Yarin aksama dogru catlar buyuk ihtimalle