- 3 Mayıs 2023
- 831
- 379
- 23
- 31
- Konu Sahibi haziran cicegim
-
Evet ama düşünmemek çok zor. rabbim gönlünüze göre versin en hayırlısınıEvet canim yaptırdık bir sorun yok sanırım çok düşününce olmuyor psikolojik olarak rahat olmak lazım umudum bu ay artık stres yapmiyorum
Amin cümlemizin inşallahEvet ama düşünmemek çok zor. rabbim gönlünüze göre versin en hayırlısını
Daha önce hormonlarınıza baktırdınız mı
Pkosluyum benDaha önce hormonlarınıza baktırdınız mı
Daha önce hormonlarınıza
Tam olarak pik görebildiniz mi. Ay benim çok kafam karıştı benimde ikiside koyu 10 gündür aynı şekilde. Hsg çektirdim acaba onla mı alakalı diye düşünüyorum
3 aralıkta pik oldu. Her iki çubuğun da aynı olması gerekiyor bazen çok hafif silik bile olabilir. Fotosunu atar mısınız bakalımTam olarak pik görebildiniz mi. Ay benim çok kafam karıştı benimde ikiside koyu 10 gündür aynı şekilde. Hsg çektirdim acaba onla mı alakalı diye düşünüyorum
Merhaba kritik soru :) hormonlarınıza baktirdiniz mıSelam hanımlar bende bir haftadır iki çizgide aynı renkte laboquick aldım ama anlamadım t tam koyu hiç olmadı c den koyu olmadı ama hep c ile aynı ya da yakın bu neden olur bilen var mı?
Evet baktırdım hiç bir sorunun yok dedi bu durum neden böyle olur peki iyi de bir markadan aldımMerhaba kritik soru :) hormonlarınıza baktirdiniz mı
Farklı marka deneyebilirsiniz ben artimed ve laboquickle yaptım bu ay ikisi farklı sonuçlar veriyodu ekliyorum hemenEvet baktırdım hiç bir sorunun yok dedi bu durum neden böyle olur peki iyi de bir markadan aldım
Ben de geçen ay artımed kullandım o da böyleydi o yüzden laboquick aldım yine aynıFarklı marka deneyebilirsiniz ben artimed ve laboquickle yaptım bu ay ikisi farklı sonuçlar veriyodu ekliyorum hemen
2 saat once sıvı alımına dikkat ediyo musunuz bir de ben sabah yapiyodumBen de geçen ay artımed kullandım o da böyleydi o yüzden laboquick aldım yine aynı
3 aralıkta pik oldu. Her iki çubuğun da aynı olması gerekiyor bazen çok hafif silik bile olabilir. Fotosunu atar mısınız bakalım
Bu ay bende aynı şeyi yaşıyorum ikiside aynı renk çarşamba randevum var tekrarSelam hanımlar bende bir haftadır iki çizgide aynı renkte laboquick aldım ama anlamadım t tam koyu hiç olmadı c den koyu olmadı ama hep c ile aynı ya da yakın bu neden olur bilen var mı?
Adetinizin kaçıncı günü oldu bugünEki Görüntüle 3350329
Bi tek en altta iki tane geçen ayın tam pik olan testleri diğerleride yaptığım an en üsttekin bi tık koyu oluyor bekledikçe bu şekilde oluyor hiç koyulmadı
Evet dikkat ediyorum hatta yanlıştır diye günde iki defa yapıyorum hepsi aynı sonuç2 saat once sıvı alımına dikkat ediyo musunuz bir de ben sabah yapiyodum
Siz de herhangi bir hormon problemi var mı ?Bu ay bende aynı şeyi yaşıyorum ikiside aynı renk çarşamba randevum var tekrar
27 kasımda adetim bitti 4ünde yapmaya başladım yumurtlama zamanı gözüküyordu uygulamada. 11. Gün oluyor. Ve hala aynı şekilde devam ediyor testlerAdetinizin kaçıncı günü oldu bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?