Laboquick ovulasyon testi piki göstermiyor mu?

PKo var mı. Bende PKo var o yüzden yumurtam yeterli büyüklüğe gelmiyor gelişmiyor.o yüzden pozitifi göremediğimi düşünüyorum.masallah kaç mm olmuş yumurtanız.evet burda yumurtlama olup pozitif göremeyenler olduğunu okudum bende.herhangi bir sorununuz yoksa her ay düzenli adet oluyorsanız yumurtlama oluyordur büyük ihtimal.
Sütlaççım 39 yaşıma girdim geçen hafta, sanırım aynı yaşlardayız ve benim hiç çocuğum yok, hiç gebe de kalmadım yaklaşık 18 aydır korunmuuorum daha önce de hiç ilaçla korunmadım hormon sperm Morfoloji vs normal çıktı. Yaptığın önerebileceğin bir şeyler var mı bugün yarın yumurtlama bekliyorum bu ay da olmasa aşılama yaptıracağım ancak her insan gibi doğal yollarla gebe kalmak isterdim biraz sağlık anksiyetem var ilaçlara filan fazlaca duyarlıyım :(

Sütlaççım 39 yaşıma girdim geçen hafta, sanırım aynı yaşlardayız ve benim hiç çocuğum yok, hiç gebe de kalmadım yaklaşık 18 aydır korunmuuorum daha önce de hiç ilaçla korunmadım hormon sperm Morfoloji vs normal çıktı. Yaptığın önerebileceğin bir şeyler var mı bugün yarın yumurtlama bekliyorum bu ay da olmasa aşılama yaptıracağım ancak her insan gibi doğal yollarla gebe kalmak isterdim biraz sağlık anksiyetem var ilaçlara filan fazlaca duyarlıyım :(
Nice güzel yaşların olsun inşallah bebegine kavuşursun canım bende PKo olduğu için ona yönelik yöntemler kullandım soğan kürü icmistim ve agnucaston hapı kullanmışım.ben kaliteli yumurtlamami sagladigini düşünüyorum.cunku benimde 7.ayimda gebe kalmıştım ondan önce klomen vs fayda etmemişti.bence soğan kürü deneyebilirsin.bitkisel hormonlara zararı yok bide güzel vitamin içeren suya katılan vitaminler var inostol içeren deneyebilirsin Allah'ın izniyle olur inşallah.banada aşılama dediler direkt.

Kızlar ovulasyon testlerinin hangisine inanayım ? Üstteki labaquick aktaki artımed.. hafif göğüs ve kasık ağrım başladı , yumurtlama yaklaşıyor ama önemli olan pik olması ..

Eklentiler

• IMG_7268.webp
    IMG_7268.webp
    146,2 KB · Görüntüleme: 90
—— GÜNCELLEME —-
Kızlar gösteriyormuş 11. Gün piki yakaladım inşallah bu ay olumlu olur 🤲

Eklentiler

• IMG_7273.webp
    IMG_7273.webp
    47,8 KB · Görüntüleme: 75
Benimde 2 gün önce hafif kırmızıydı şimdi daha silik ama yumurtlama belirtim yok neler oluyor acaba test mi yanlış ki
Adetten sonra mutlaka 2 güne bir değerlendirin dedi doktor , testler birazda strese sokuyor sanırım. Silik olduğu halde hamile olan arkadaşlarda yazmış , mümkün oldukça değerlendirmek en iyisi 🌺

Adetten sonra mutlaka 2 güne bir değerlendirin dedi doktor , testler birazda strese sokuyor sanırım. Silik olduğu halde hamile olan arkadaşlarda yazmış , mümkün oldukça değerlendirmek en iyisi 🌺
Haklısınız 2 güne bir değerlendirmek örneğin 8 inde değerlendirdim 11 inde tekrar değerlendirmek mi yoksa 10 unda mı değerlendirmek. Bu kısmı anlayamadım bir türlü

Haklısınız 2 güne bir değerlendirmek örneğin 8 inde değerlendirdim 11 inde tekrar değerlendirmek mi yoksa 10 unda mı değerlendirmek. Bu kısmı anlayamadım bir türlü
Yani bi gün ilişki diğer gün boş.. bir gün ilişki diğer gün boş şeklinde..

Evet ben hamile kaldığım ay bu markayı kullandım. Ekliyorum görselleri
Kızlar her marka testte ovulasyon pikini görüyorum ama bu ay laboquick aldım geçen sene de bi almıştım onda da şimdi de hiç pik olmuyor yahu ? Bu markada koyu çizgi görebilen var mı ?

Eklentiler

• 3951E92C-A3C3-491B-9BBB-6B66CB516098.webp
    3951E92C-A3C3-491B-9BBB-6B66CB516098.webp
    49,5 KB · Görüntüleme: 63
Yani bi gün ilişki diğer gün boş.. bir gün ilişki diğer gün boş şeklinde..
Spermlerde bi sıkıntı yoksa tabi. Her erkeğin üretimi aynı olmuyor
Ve sperm üretimi için 48 saate gerek olduğunu okumuştum
Sayısı yeterliyse olabilir

Kızlar bi bakar mısınız sizce bunlar pik mi bugün yaptım silikleşti

Eklentiler

• IMG_0518.webp
    IMG_0518.webp
    52,7 KB · Görüntüleme: 62
Benim de dün öğlen 12 gibi pikti bu sabah silikleşti , çok erken değildir çatlaması için inşallah, bi standardı var mı acaba 🤔
Erken değildir derken anlamadım
Yumurta olgunluğa ulaştığında çatlıyor
Fotoğrafı var mı testinizin
Değerlendirdiniz mi çatlamayı

Ben hep laboquick kullandım, piki de hep gördüm. Benim güvendiğim bir marka.
14 ocakta regl oldum 21 Ocakta yıkandım.22 ocakta da testlere başladım yıkandıktan sonra 11.gün testim iki çizgi pozitif oldu oldu, 12.günü tekrar test yaptım silik çizgi oldu.Bugün reglden çıkışımın 23.günü.Test yapınca bir şey çıkmadı nasıl yorumlanır.

Eklentiler

• IMG_5674.webp
    IMG_5674.webp
    41,4 KB · Görüntüleme: 68
Evet ilk kullandığım ay hamileliğimi öğrendim ☺️
merhabalar öncelikle hayırlı olsun bende kullanıyorum şuan , yumurtlamanın bir gün öncesi değerlendirdim yumurtlama günü 2 gün sürdü ilkini değerlendirdik ikincisini değerlendirmedim çatlama günümdeyim değerlendiricem. siz nasıl değerlendirmiştiniz de hamile kaldınız

PKo var mı. Bende PKo var o yüzden yumurtam yeterli büyüklüğe gelmiyor gelişmiyor.o yüzden pozitifi göremediğimi düşünüyorum.masallah kaç mm olmuş yumurtanız.evet burda yumurtlama olup pozitif göremeyenler olduğunu okudum bende.herhangi bir sorununuz yoksa her ay düzenli adet oluyorsanız yumurtlama oluyordur büyük ihtimal.
Güleceksiniz belki ama havuç tüketin yumurta çatlaması oluyor ben bu ay denedim pcos hastasıyım yumurtlama olmuyodu bu ay yaptım spor yürüyüş diyet ve havucu 15 gün denedim ve hamile kaldım maalesef düşük yaptım etki ediyor yürüyüş ve havuc

14 ocakta regl oldum 21 Ocakta yıkandım.22 ocakta da testlere başladım yıkandıktan sonra 11.gün testim iki çizgi pozitif oldu oldu, 12.günü tekrar test yaptım silik çizgi oldu.Bugün reglden çıkışımın 23.günü.Test yapınca bir şey çıkmadı nasıl yorumlanır.
Alttan ikinci bariz pozitif, sperm sorunu yoksa öncesi, o gün ve sonrası şeklinde değerlendirebilirsiniz. Yumurtlamış ve çatlamış gözüküyor bu testlere göre :)

Back
X