• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Laboquick ovulasyon testi piki göstermiyor mu?

merhabalar öncelikle hayırlı olsun bende kullanıyorum şuan , yumurtlamanın bir gün öncesi değerlendirdim yumurtlama günü 2 gün sürdü ilkini değerlendirdik ikincisini değerlendirmedim çatlama günümdeyim değerlendiricem. siz nasıl değerlendirmiştiniz de hamile kaldınız
Benimde yumurtlama 2 gün sürmüştü yumurtlamadan önceki günü ve pik gününü değerlendirmiştik

Güleceksiniz belki ama havuç tüketin yumurta çatlaması oluyor ben bu ay denedim pcos hastasıyım yumurtlama olmuyodu bu ay yaptım spor yürüyüş diyet ve havucu 15 gün denedim ve hamile kaldım maalesef düşük yaptım etki ediyor yürüyüş ve havuc
Merhaba havucu adet başlayınca mı yemeye başladınız

Hayir sadece pik gününü tek degerlendirmistim 2 günü değerlendirmedik . Nasipte varsa ne şekilde olursa olsun oluyor inşallah sizinde gönlünüzce olur 🌸
ayrıca bir şey sorucam arkadaşım değerlendirme için saat 00:00 ı geçirme diyor da böyle bir şeye dikkat ettiniz mi ben hiç etmedim hep geçmişti

merhabalar öncelikle hayırlı olsun bende kullanıyorum şuan , yumurtlamanın bir gün öncesi değerlendirdim yumurtlama günü 2 gün sürdü ilkini değerlendirdik ikincisini değerlendirmedim çatlama günümdeyim değerlendiricem. siz nasıl değerlendirmiştiniz de hamile kaldınız
Yumurtlama zamanı üst üste ilişki öneriliyor.Yumurtlama gününden itibaren çatlama günü dahil (sizinki 3 gün sürüyormuş 3 gün üst ğste ilişki sonra yine gün aşırı .)ama bu kadar takılmayın serbest olun stres olmayın ne kadar rahat olursanjz sürecinşz o kafar iyi olur

Merhaba havucu adet başlayınca mı yemeye başladınız
Adet bittikten 1 gün sonra başladım adetten sonra 1 dolu 1 boş şeklinde değerlendirin yumurtlamaya 4 5 gün kala bırakın sonra yumurtlama zamanı da 1 dolu 1 boş devam edin yumurtlama bittikten sonra 3 gün bekleyin yine öyle devam edin pcosta ne zaman yumurtlama olduğu belli olmuyor havuç ve yürüyüş yaptım her gün yarım saat onun faydası oldu avakado tükettim her gün

Adet bittikten 1 gün sonra başladım adetten sonra 1 dolu 1 boş şeklinde değerlendirin yumurtlamaya 4 5 gün kala bırakın sonra yumurtlama zamanı da 1 dolu 1 boş devam edin yumurtlama bittikten sonra 3 gün bekleyin yine öyle devam edin pcosta ne zaman yumurtlama olduğu belli olmuyor havuç ve yürüyüş yaptım her gün yarım saat onun faydası oldu avakado tükettim her gün
Teşekkürler bilgiler için🙏🏼

Back