- 3 Mayıs 2023
- 831
- 379
- 23
- 31
- Konu Sahibi haziran cicegim
-
Bu şekilde cıktıTam pik mi? Pkosluyum ben de on beş gündür çift çizgi maşallah ama piki bugün gördüm
En son bir kac ay önce yaptırmıştım hormon testi normal çıkmıştı.umarım 2.yumurtlamadir ama o da çok düşük bir ihtimalmiş2 kez yumurtlama da mümkün, hormon bozukluğundan dolayı hatalı göstermesi de mümkün. Yani pkos gibi falan.
Pik bence. İki kere yumurtlama olabilir ben de laboquick kullanıyorumBu şekilde cıktı
Ekstra vitamin kullanıyorum. belki de dediğiniz gibi 2.dir inşallah.peki adet tarihim için hangisini beklemem gerekiyor bu durumda biliyorum çok soru sordum bu durumu yaşayanlar cevap verebilir belkiPik bence. İki kere yumurtlama olabilir ben de laboquick kullanıyorum
Yumurtlamadan sonra 14. Gün adet ama hangi yumurtlamayı baz almak gerek bilemedim. Ben de inofolic combi kullanıyorumEkstra vitamin kullanıyorum. belki de dediğiniz gibi 2.dir inşallah.peki adet tarihim için hangisini beklemem gerekiyor bu durumda biliyorum çok soru sordum bu durumu yaşayanlar cevap verebilir belki
Ben onu da kullanmıştım 1 yıl kadar. Şuan kullandığım cnsfertiwYumurtlamadan sonra 14. Gün adet ama hangi yumurtlamayı baz almak gerek bilemedim. Ben de inofolic combi kullanıyorum
Merhaba sabah saatlerinde ve aynı saatte yapmanızı öneririm 2 saat sıvı almadankızlar selam bende bu ay ilk kez ovülasyon testi yaptım ama yorumlayamıyorum yardımcı olur musunuz?Eki Görüntüle 3349827
TeşekkürlerMerhaba sabah saatlerinde ve aynı saatte yapmanızı öneririm 2 saat sıvı almadan
Rica ederim bir de 5 dakika icinde fotoğraf çekerseniz daha net yorumlarız çünkü hep pozitif görünüyor testlerTeşekkürler
Çatlamış olabilirBen iki gün pic görüyorum üçüncü gün c
10 ve 14 pic görünüyor acaba tersten önce sıvı alımına dikkat etinmi bir iki saat sıvıyı kesip öyle test yapmalısın en fazla üç gün pic olur diye biliyorum ben hergun saat on birde testimi uyguluyorum aynı saate yapmakta önemliymişkızlar selam bende bu ay ilk kez ovülasyon testi yaptım ama yorumlayamıyorum yardımcı olur musunuz?Eki Görüntüle 3349827
Bende aynı şeyi yaşıyorum ayın dördünden beri çift çizgi çıkıyor testlerin fotoğrafını atabilir misinTam pik mi? Pkosluyum ben de on beş gündür çift çizgi maşallah ama piki bugün gördüm
Doktor kontrollerinizi yaptırdınız mı eşinizle birlikteBen iki gün pic görüyorum üçüncü gün çatlama iki aydır ovulasyon testi kullanıyorum hiçbir problemim olmamasına rağmen gebelik elde edemedim bu ay tekrar test aldım bakalım hayırlısı artik
TabiBende aynı şeyi yaşıyorum ayın dördünden beri çift çizgi çıkıyor testlerin fotoğrafını atabilir misin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?