Ovulasyon testi 17.gun gebelik

reglime 5 gün var bende de daha önce olmazdı ilişki oldu evet
Anladım ben en üstteki koyu çıkan testi görmemiştim sandım ki bugün yada yarın yumurtlama olacak. Sizin zaten regle az bı zaman kalmış K kanadikirik da aynı şeyi yaşıyor aslında 😊 inşallah ikinizinde kesin sonuçlarınızı pozitif çıkar

İkinizde aynı durumdasınız evet ovulasyonla gelebelik görünüyor gibi ama tabi birkaç gün daha beklemek daha iyi olur şimdi ikinizin de sonuçlarını merak etmeye başladım çok heyecanlı inşallah güzel sonuçlar alırsınız 🤲🥰

Günaydın kızlar belim sağ kalmam ve bacağım dan rahatsizdim bi süredir daha onceden mr günü vermişti doktor dün akşam çekindim hamilelik şüphem olduğu icin korumalı çekildi çekim yapan teknisyende yumurtlaliklarinda rahminde parlama gördüm kistte olabilir başka biseyde dedi ayin 18 nede zaten kadın doğuma randevum var acaba kist varda o yuzdenmi testler koyu çıkıyor diye dusundum

Günaydın kızlar belim sağ kalmam ve bacağım dan rahatsizdim bi süredir daha onceden mr günü vermişti doktor dün akşam çekindim hamilelik şüphem olduğu icin korumalı çekildi çekim yapan teknisyende yumurtlaliklarinda rahminde parlama gördüm kistte olabilir başka biseyde dedi ayin 18 nede zaten kadın doğuma randevum var acaba kist varda o yuzdenmi testler koyu çıkıyor diye dusundum
Günaydın ben sadece 1 buçuk yıllık evliyim ve eğer nasip olursa ilk hamileliğim olacak o yüzden tecrübem fazla bilgim yok açıkçası ama bı araştırcam kistten dolayı testler koyu çıkabilir mi diye birde şey siz sanırım sadece ovulasyon testi değil gebelik testi de yapmıştınız. Gebelik testi de ikinci çizgiyi koyu gösterir mi ki

Günaydın ben sadece 1 buçuk yıllık evliyim ve eğer nasip olursa ilk hamileliğim olacak o yüzden tecrübem fazla bilgim yok açıkçası ama bı araştırcam kistten dolayı testler koyu çıkabilir mi diye birde şey siz sanırım sadece ovulasyon testi değil gebelik testi de yapmıştınız. Gebelik testi de ikinci çizgiyi koyu gösterir mi ki
Kist olduğunda göstermez diye biliyorum canım fakat ovulasyon testi kist olduğunda gösterir yani yanlış bilmiyorsam eğer çünkü yumurta büyüyor büyüyor catlayamiyor kiste dönüşüyor buda yumurtlama gibi algılıyor olabilir test

Kist olduğunda göstermez diye biliyorum canım fakat ovulasyon testi kist olduğunda gösterir yani yanlış bilmiyorsam eğer çünkü yumurta büyüyor büyüyor catlayamiyor kiste dönüşüyor buda yumurtlama gibi algılıyor olabilir test
Himm anladım. Olsun siz yinede moralinizi bozmayın takibi beraber yapalım olurmu 😊 birkaç gün daha bekleyelim sonra tekrar gebelik testi yaparsınız bakalım sonuç ne olacak

Bana var gibi geldi ama sabah ilk idrarla net olur, hafta erken gün içindeki dilüe idrarla anlaşılmaz bence.

İlk kez yapıyorum bana da yardımcı olur musunuz kızlar

Eklentiler

• IMG_8037.jpeg
    IMG_8037.jpeg
    109,1 KB · Görüntüleme: 11
Back