- 12 Şubat 2024
- 198
- 56
- 18
- Konu Sahibi kanadikirik
İnşallah sağlıkla var çok istiyorum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba mesajlarınızı okudum da gebelik testi alıp yapabildiniz mi acaba merak ettimİnşallah sağlıkla var çok istiyorum![]()
Merhaba henüz çıkamadım almaya gün içinde gideceğim insallahMerhaba mesajlarınızı okudum da gebelik testi alıp yapabildiniz mi acaba merak ettim
Anladım. Test yaptığınızda sonucu paylaşabilir misiniz acaba bende ovulasyon testi yapmaya başladım ve böyle birşey başıma gelirse hamilelik ovulasyon testiyle de öğrenilebilinir mi merak ediyorumMerhaba henüz çıkamadım almaya gün içinde gideceğim insallah
Hiç başıma gelmedi eğer olursa ilk hamileliğim olacak tecrübeli değilim ama bence hamilesiniz gibi geldiHala çıkamadım dışarı test almaya eşiminde isi var gidemedim son ovulasyon testinide yaptım
İnşallah istediğiniz an tez vakitte sağlıkla hamile kalırsınız sağlıkla kucağınıza alirsinizHiç başıma gelmedi eğer olursa ilk hamileliğim olacak tecrübeli değilim ama bence hamilesiniz gibi geldisonraki adet gününüze kaç gün kaldı acaba
İnşallahİnşallah istediğiniz an tez vakitte sağlıkla hamile kalırsınız sağlıkla kucağınıza alirsiniz8 günüm kaldı inşallah kalbinden dilinden geçen hayatımda gerçek olur sağlıkla hamileyimdir
![]()
Testte t c yle aynı koyulukta yada t daha koyuysa yumurtlama oluyor bi iki gün içinde t siliklesirse çatlama olmuş demek oluyorOvulasyon testiyle nasıl anlaşılıyor
Adete yakın zamanda 3 günden fazla üst üste çok koyu t çizgisi oluyor gebelik olunca genelde. Sonrasında hcg testi yapıp gebelik öğrenen çok varOvulasyon testiyle nasıl anlaşılıyor
5 de pik yapmis 6.catlamis gibi yapmaya devam ettinizmiBende buna benzer bir durum yaşıyorum 14 gün var günüme.Yarin sabah tekrar gebelik testi yapicam kafam karıştı önce yumurtamin catlamadigini düşündüm sonra gebelik testi yaptım fotoları ekliyorum.
Değerlendirdiyseniz bence kesin hamile kalırsınız çünkü çok açık yumurtlama olduğu keşke bende bu kadar net görebilsem Perşembe adetim bitti dün yapmaya başladım bende inşallah bu ay yumurtlamayı görürüm hakkımızda hayırlısıEvet yapmaya devam ettim bu sabah için rahatladı çizgi siliklesmeye başlamış çatlama olmuş![]()
Bugün test yapabildiniz mi acabaHala çıkamadım dışarı test almaya eşiminde isi var gidemedim son ovulasyon testinide yaptım
Yeni eve geldim awox marka aldım birazdan yapacam çok heyecanlıyımBugün test yapabildiniz mi acaba![]()
İnşaallah yaa mesajlarınızı şimdi gördüm umarım pozitif çıkarYeni eve geldim awox marka aldım birazdan yapacam çok heyecanlıyımAllahim neolur olmuş olsun