- Konu Sahibi zeynep666689
Aaa gerçekten miHayir yumurta 36 saat canlı kaliyor canim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aaa gerçekten miHayir yumurta 36 saat canlı kaliyor canim
Aaa gerçekten miçatladıktan sonra 24 saat yazıyor heryerde
![]()
Canim muhtemelen yarın daha koyu cikacak sende benim gibi günde iki tane yapanlardanmisinMerhaba yumurtladim mi sizce? :d
Anladimmm o zaman yarın önemliiBak boyle daha da koyulasacak
Yok ilk kez bugün iki tane yaptım koyu çıkıncaCanim muhtemelen yarın daha koyu cikacak sende benim gibi günde iki tane yapanlardanmisin
Acaba bugün beste mi yapsam yarıni beklesemmiYok ilk kez bugün iki tane yaptım koyu çıkınca
Yarin yap ve ayni saatte canimAcaba bugün beste mi yapsam yarıni beklesemmi
Çok teşekkürler:))Yarin yap ve ayni saatte canim
Daha devam olmak üzere canimMerhaba arkadaşlar benimde yardımınıza ihtiyacım var. Bu ay ilk kez kullanıyorum bu testi ve yorumlama konusunda problem yaşıyorum yumurtlama gerçekleşti mi yoksa daha da koyulaşacak mı T çizgisi kafam allak bullak oldu..
Pik olmak uzere canim sen bu gunleri degerlendirIlk kez bu ay kullandim sizce pik olmus mu yardımcı olur musunuz bugun adetin 13 -14.gunu
Tamam canım cok teşekkür ederim ilk kez kullandim yarinda testi tekrarlarim insallah hayırlı haberlerle gelirimPik olmak uzere canim sen bu gunleri degerlendir![]()
İnsallah canim benim de pek bilgim. Yoktu pik oldugunuy gorunceye kadar sonrasi biliyorsun zatenTamam canım cok teşekkür ederim ilk kez kullandim yarinda testi tekrarlarim insallah hayırlı haberlerle gelirim![]()
4.ayimiz denedigimiz ovulasyon hep bana stresli geliyordu bu kez denedim ama nasip bakalım catlamasi onemli sanırmİnsallah canim benim de pek bilgim. Yoktu pik oldugunuy gorunceye kadar sonrasi biliyorsun zaten![]()
Cevap için teşekkür ederimDaha devam olmak üzere canim
Tabiki4.ayimiz denedigimiz ovulasyon hep bana stresli geliyordu bu kez denedim ama nasip bakalım catlamasi onemli sanırm![]()