• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovülasyon takibi yardım kızlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar merhaba yardimci olabilir misiniz. 13 aylik kizim var. Hic adet gormedim. Pazartesi kasık ağrım vardı salı günü dr. Gittim bana 13 mm yumurtan var haftaya catlar dedi. Ovulasyon takibi yap dedi. Siparisim bugün elime ulaştı. Ve bende bugun test yaptim.
1. Oglen 3 de
2. Aksam 10:30 da
3. Gece 00:15 de yaptim.
Fakat 2. Yi yaparken hem idrar da beyaz beyaz yüzen parcalar vardi hemde o sümüksü akinti vardı.
Simdi benim Durumum nedir sizce çatlamış olabilir mi

3 yıldır evliyim ben. 3 yıldır hap kullanıyordum yeni bıraktım 3.ay olucak. Herkez bana erken diyor ilaç da kullandığım için tabi bakalım hayırlısı artık. Sağlık problemin varmı yada eşinde gittin mi doktora hiç
Bende bi problem yok eşim de gitti ama sperm testi yaptır dedi doktor ocak ta 1 yıl olacak o zaman yaptırırım deneyelim o zamana kadar dedi yaptırmadı. Valla 3 yıl olmuş sana hiç erken değil bian önce olsun

Bende bi problem yok eşim de gitti ama sperm testi yaptır dedi doktor ocak ta 1 yıl olacak o zaman yaptırırım deneyelim o zamana kadar dedi yaptırmadı. Valla 3 yıl olmuş sana hiç erken değil bian önce olsun
Hakkımızda hayırlısı

Kizlar merhaba yardimci olabilir misiniz. 13 aylik kizim var. Hic adet gormedim. Pazartesi kasık ağrım vardı salı günü dr. Gittim bana 13 mm yumurtan var haftaya catlar dedi. Ovulasyon takibi yap dedi. Siparisim bugün elime ulaştı. Ve bende bugun test yaptim.
1. Oglen 3 de
2. Aksam 10:30 da
3. Gece 00:15 de yaptim.
Fakat 2. Yi yaparken hem idrar da beyaz beyaz yüzen parcalar vardi hemde o sümüksü akinti vardı.
Simdi benim Durumum nedir sizce çatlamış olabilir mi
Testlerin fotoğrafı var mı

Eklentiler

• 16030232011995344892031095743879.webp
    16030232011995344892031095743879.webp
    13,9 KB · Görüntüleme: 58
Merhaba kızlar ben yeni başladım ovülasyon takibine pco olduğu için adett bitiminden 2 gün sonra başladım. Bugun akşam 9 da yaptım 2 saat sıvı alımınıda kestim. Resme bakıp yorumlar mısınız.
Canım baya baya koyu olması gerekiyor zaten kendini belli ediyor bir de bende hap vs kullanmıştım doktor 6 aya kadarr olmaması normal dedi bana

Yok bıraktım gördüm yumurtlamayı devam etmedim zaten 3 gün adete sanırım bu ay da tutmcdı hiçbir belirtim yok
İnstagram da bir gebenin günlüğü var. Ordan bak incele. İkinci cizgi koyu oluyor ya yumurtlama olduğumuzu anlıyoruz sonra ertisi gün birdaha yapıyoruz testi silik cıkarsa yumurtamız çatlamış oluyor o günü ve bir önceki günü değerlendiriyoruz. Bende yeni öğrendim ilk yaptığım için tecrübe edinmek için burdan resim paylaştım

İnstagram da bir gebenin günlüğü var. Ordan bak incele. İkinci cizgi koyu oluyor ya yumurtlama olduğumuzu anlıyoruz sonra ertisi gün birdaha yapıyoruz testi silik cıkarsa yumurtamız çatlamış oluyor o günü ve bir önceki günü değerlendiriyoruz. Bende yeni öğrendim ilk yaptığım için tecrübe edinmek için burdan resim paylaştım
Biliyorum canım değerlendirdim

Back
X