- Konu Sahibi zeynep666689
Hayır daha geçmez bugün degenlendirinKızlar saat 1 de yaptım iki çizgide cok koyuydı smdi yaptım bitanesi siliklesti esim daha aksam gelcek eve sizce yumurtlmam gecms mi![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayır daha geçmez bugün degenlendirinKızlar saat 1 de yaptım iki çizgide cok koyuydı smdi yaptım bitanesi siliklesti esim daha aksam gelcek eve sizce yumurtlmam gecms mi![]()
Resim atsana canım bakalımKızlar saat 1 de yaptım iki çizgide cok koyuydı smdi yaptım bitanesi siliklesti esim daha aksam gelcek eve sizce yumurtlmam gecms mi![]()
Hayır geç kalmış olmazsın ,yarını mutlaka değerlendirKızlar merhaba bnde bu ay ilk kez ovulasyon testi yaptım bnde pkos var döngülerim düzensiz bugün 19. Gün ve testimi ekledim dünü değerlendirdik ama bugün eşim nöbette yarın geç kalmış olur muyum acaba kusura bakmayın öyle aÇıkça soruyorum ama![]()
Ay inşallahHayır geç kalmış olmazsın ,yarını mutlaka değerlendir![]()
Pik olduğu gün dahil 3gun birliktelik oldu ve çok şükürAy inşallahsenin sürecin nasıl oldu günaşırı mı değerlendirmiştiniz bide pikten kaç gün sonra silikleşiyor ve çatlıyor acaba
Benim olursa mucize olucak o derece yani gecen hafta sali gunu 13 mm di bugun 16 mm dedi zayif büyüme olmus galibaPik olduğu gün dahil 3gun birliktelik oldu ve çok şükürpikten ertesi gün yada bir sonraki gün silikleşir benim eylül 18 de pik oldu 20 sinde siliklesti o 3 günüde değerlendirdik
![]()
Biliyormusun aynı cümleyi ben kurdum," eğer olursa gerçekten bir mucize olacak" dedim ve hiç ümidim de yoktu önümüzdeki ay'a artık diyordum ama Allah'ın takdiriBenim olursa mucize olucak o derece yani gecen hafta sali gunu 13 mm di bugun 16 mm dedi zayif büyüme olmus galiba
Sizin probleminiz neydiBiliyormusun aynı cümleyi ben kurdum," eğer olursa gerçekten bir mucize olacak" dedim ve hiç ümidim de yoktu önümüzdeki ay'a artık diyordum ama Allah'ın takdiri![]()
Bu arada kendimi düşündümBiliyormusun aynı cümleyi ben kurdum," eğer olursa gerçekten bir mucize olacak" dedim ve hiç ümidim de yoktu önümüzdeki ay'a artık diyordum ama Allah'ın takdiri![]()
Çok teşekkür ederim yaa.sende Sağlıkla kucağına al inşallahPik olduğu gün dahil 3gun birliktelik oldu ve çok şükürpikten ertesi gün yada bir sonraki gün silikleşir benim eylül 18 de pik oldu 20 sinde siliklesti o 3 günüde değerlendirdik
![]()
Bebek olması için bir sorun yoktu,(başka birşey)Sizin probleminiz neydi
Amin inşallah canım, sizlere de nasip etsin M mervifan P PeriningelecegiBu arada kendimi düşündümsizi unuttum hayırlı olsun kucağınıza almayı nasip etsin yüce Allah'ım
![]()
Çok teşekkür ederim yaa.sende Sağlıkla kucağına al inşallah![]()
Sperm içeride 3 gün Yaşar diyorlar ama kismetinizde varsa neden olmasın.Kızlar benim 20-21 ikinci çizgi koyuydu 22 sinde silikleşti sadece 21i değerlendirdik yani o gün çatlamamış oluyor sanırım bu akşam için artık çok geç sanırım bu ayı kaçırmış oldum sanırım
Bakalım o ihtimal tutacakmı içimden bi ses imkansız diyor ama herşeyin hayırlısıSperm içeride 3 gün Yaşar diyorlar ama kismetinizde varsa neden olmasın.
İmkansız diye birşey yokturBakalım o ihtimal tutacakmı içimden bi ses imkansız diyor ama herşeyin hayırlısı
Orası öyle tabi Rabbim nasip ederse neden olmasın bekleyip görcezİmkansız diye birşey yokturol derse olur
![]()
Dün akşam ikinci çizgi silik çıktı artık bugün için çok geç yumurta 24 saat yaşadığı içinOlur canim siz degerlendirmeye devam edin
Hayir yumurta 36 saat canlı kaliyor canimDün akşam ikinci çizgi silik çıktı artık bugün için çok geç yumurta 24 saat yaşadığı için![]()