• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovülasyon takibi yardım kızlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar merhaba bnde bu ay ilk kez ovulasyon testi yaptım bnde pkos var döngülerim düzensiz bugün 19. Gün ve testimi ekledim dünü değerlendirdik ama bugün eşim nöbette yarın geç kalmış olur muyum acaba kusura bakmayın öyle aÇıkça soruyorum ama 😅

Eklentiler

• BD8B0E30-93D4-4A0A-B11D-603378AA026E.webp
    BD8B0E30-93D4-4A0A-B11D-603378AA026E.webp
    9,4 KB · Görüntüleme: 39
Kızlar merhaba bnde bu ay ilk kez ovulasyon testi yaptım bnde pkos var döngülerim düzensiz bugün 19. Gün ve testimi ekledim dünü değerlendirdik ama bugün eşim nöbette yarın geç kalmış olur muyum acaba kusura bakmayın öyle aÇıkça soruyorum ama😅
Hayır geç kalmış olmazsın ,yarını mutlaka değerlendir 😉

Ay inşallah😊 senin sürecin nasıl oldu günaşırı mı değerlendirmiştiniz bide pikten kaç gün sonra silikleşiyor ve çatlıyor acaba
Pik olduğu gün dahil 3gun birliktelik oldu ve çok şükür 🤲🏻 pikten ertesi gün yada bir sonraki gün silikleşir benim eylül 18 de pik oldu 20 sinde siliklesti o 3 günüde değerlendirdik ☺️

Pik olduğu gün dahil 3gun birliktelik oldu ve çok şükür 🤲🏻 pikten ertesi gün yada bir sonraki gün silikleşir benim eylül 18 de pik oldu 20 sinde siliklesti o 3 günüde değerlendirdik ☺️
Benim olursa mucize olucak o derece yani gecen hafta sali gunu 13 mm di bugun 16 mm dedi zayif büyüme olmus galiba

Benim olursa mucize olucak o derece yani gecen hafta sali gunu 13 mm di bugun 16 mm dedi zayif büyüme olmus galiba
Biliyormusun aynı cümleyi ben kurdum," eğer olursa gerçekten bir mucize olacak" dedim ve hiç ümidim de yoktu önümüzdeki ay'a artık diyordum ama Allah'ın takdiri ☺️

Biliyormusun aynı cümleyi ben kurdum," eğer olursa gerçekten bir mucize olacak" dedim ve hiç ümidim de yoktu önümüzdeki ay'a artık diyordum ama Allah'ın takdiri ☺️
Bu arada kendimi düşündüm 🥰 sizi unuttum hayırlı olsun kucağınıza almayı nasip etsin yüce Allah'ım 🙏🙏🙏

Çok teşekkür ederim yaa.sende Sağlıkla kucağına al inşallah 😊

Kızlar benim 20-21 ikinci çizgi koyuydu 22 sinde silikleşti sadece 21i değerlendirdik yani o gün çatlamamış oluyor sanırım bu akşam için artık çok geç sanırım bu ayı kaçırmış oldum sanırım

Kızlar benim 20-21 ikinci çizgi koyuydu 22 sinde silikleşti sadece 21i değerlendirdik yani o gün çatlamamış oluyor sanırım bu akşam için artık çok geç sanırım bu ayı kaçırmış oldum sanırım
Sperm içeride 3 gün Yaşar diyorlar ama kismetinizde varsa neden olmasın.

Back
X