- 13 Haziran 2020
- 534
- 304
- 23
- 29
- Konu Sahibi zeynep666689
Kızlar benim testlerime de bakar mısınız bi sürekli koyu çıkıyor. Yoksa silik çıkıyorda ben mi koyu görüyorum anlamadım yardımcı olur musunuz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu testler ne kadar acaba kaset daha kolay sanki yapmaya devam edin daha pik görünmüyorKızlar benim testlerime de bakar mısınız bi sürekli koyu çıkıyor. Yoksa silik çıkıyorda ben mi koyu görüyorum anlamadım yardımcı olur musunuz
Eki Görüntüle 2713208
20 ovulasyon 2 gebelik testi alıyorum 50 tl canım. Kaset testleri hiç denemedimBu testler ne kadar acaba kaset daha kolay sanki yapmaya devam edin daha pik görünmüyor
Atetim bitti 2 gün sonra test yapmaya başladım. Bakalım inşallah bendr biran önce pik görürüm, teşekkürler yanıtınız içinCanim merhaba burda ben birinde adeti bittikten iki gun sonra yumurtlayani gördüm. Hergun ayni saatte yapmaya devam et canim 23. Gunde de pik olani gördüm sanirim bunun en iyisi adet bitince başlamak
İnsallah canimAtetim bitti 2 gün sonra test yapmaya başladım. Bakalım inşallah bendr biran önce pik görürüm, teşekkürler yanıtınız için
Canim duaların için Amin diyelim oncelikle son test yani bugün adetinin kacinci günüEki Görüntüle 2713256 kizlaaar iyi aksamlar konu ovulasyon oldugu icin size yazdim. Oncelikle rabbim isteyen kimsenin kucagini bos birakmasin en kisa zamanda bebisleri kucagimiza alalim insallah. Sizden ricam testlere yorum yapar misiniz cunku arada siliklesti ve yine koyulasti ilkkez boyle bir sey oluyor. Yukaridan asagi dogru 1.test carsamba gunu 2.test persembe gunu 3.test bugun cuma oglen 4.test bugun cuma aksam17.30da yaptim. 3.testim silik gibiydi fakat aksam yaptigim esit koyulukta cikti sizce neden boyle bir sey oldu. Bir de ovulasyon 3 gun surer mi boyle. Bu arada izmir de olanlar cok gecmis olsun Rabbim yardim etsin insallah.
Hayırlı olsuuuunnnnnKizlar hamileyiminsallah degerim katlanarak artar
ve insallah sizlere de Allah'ım tattirir
Hayırlı olsun cok sevindimKizlar hamileyiminsallah degerim katlanarak artar
ve insallah sizlere de Allah'ım tattirir
Saol canim darisi sizlere olsun insallahHayırlı olsun cok sevindim❤ rabbim sağlıkla kucağına almak nasip etsin bizlere de nasip olur inşallah
![]()
Ben 4 gün üst uste degerlendirmimKızlar selam bu ay gün aşırı birliktelik yaptık hep. bugün pik günüm dün ilişkiye girdik bugun girmeyip yarın girmeyi düşünüyorum sizce kaçırmış olur muyum pikten sonra 24-36saat içinde yumurtlama olcagı söylüyor tecrübeli arkadaşlardan yorum bekliyorum
Gecen ay bende hergün denemiştim bu ay gün aşırı devamBen 4 gün üst uste degerlendirmim
Canim bu msjini gec gordum ben 20 ovu 4 gebeliği 39 a aldim20 ovulasyon 2 gebelik testi alıyorum 50 tl canım. Kaset testleri hiç denemedim![]()
Canim aslinda kaçırmış olmazsin ben esimin isinden dolayi oyle yapmistimtKızlar selam bu ay gün aşırı birliktelik yaptık hep. bugün pik günüm dün ilişkiye girdik bugun girmeyip yarın girmeyi düşünüyorum sizce kaçırmış olur muyum pikten sonra 24-36saat içinde yumurtlama olcagı söylüyor tecrübeli arkadaşlardan yorum bekliyorum