• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovülasyon takibi yardım kızlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar benim testlerime de bakar mısınız bi sürekli koyu çıkıyor. Yoksa silik çıkıyorda ben mi koyu görüyorum anlamadım yardımcı olur musunuz
IMG-20201030-WA0027.webp

Canim merhaba burda ben birinde adeti bittikten iki gun sonra yumurtlayani gördüm. Hergun ayni saatte yapmaya devam et canim 23. Gunde de pik olani gördüm sanirim bunun en iyisi adet bitince başlamak
Atetim bitti 2 gün sonra test yapmaya başladım. Bakalım inşallah bendr biran önce pik görürüm, teşekkürler yanıtınız için

16040754147704343917787371804611.webp
kizlaaar iyi aksamlar konu ovulasyon oldugu icin size yazdim. Oncelikle rabbim isteyen kimsenin kucagini bos birakmasin en kisa zamanda bebisleri kucagimiza alalim insallah. Sizden ricam testlere yorum yapar misiniz cunku arada siliklesti ve yine koyulasti ilkkez boyle bir sey oluyor. Yukaridan asagi dogru 1.test carsamba gunu 2.test persembe gunu 3.test bugun cuma oglen 4.test bugun cuma aksam17.30da yaptim. 3.testim silik gibiydi fakat aksam yaptigim esit koyulukta cikti sizce neden boyle bir sey oldu. Bir de ovulasyon 3 gun surer mi boyle. Bu arada izmir de olanlar cok gecmis olsun Rabbim yardim etsin insallah.

Eki Görüntüle 2713256 kizlaaar iyi aksamlar konu ovulasyon oldugu icin size yazdim. Oncelikle rabbim isteyen kimsenin kucagini bos birakmasin en kisa zamanda bebisleri kucagimiza alalim insallah. Sizden ricam testlere yorum yapar misiniz cunku arada siliklesti ve yine koyulasti ilkkez boyle bir sey oluyor. Yukaridan asagi dogru 1.test carsamba gunu 2.test persembe gunu 3.test bugun cuma oglen 4.test bugun cuma aksam17.30da yaptim. 3.testim silik gibiydi fakat aksam yaptigim esit koyulukta cikti sizce neden boyle bir sey oldu. Bir de ovulasyon 3 gun surer mi boyle. Bu arada izmir de olanlar cok gecmis olsun Rabbim yardim etsin insallah.
Canim duaların için Amin diyelim oncelikle son test yani bugün adetinin kacinci günü

Kızlar selammm edindigim bir bilgiye göre bu ovulasyon testleri erken gebelik testi yerine geçiyormuş. Benim ovulasyon testim tekrar koyulasmaya başlamış. Ben bu ay catlatma ignesi kullanmıştım. 8. Gunumdeyim hatta 9a dönüyorum

Canlarim simdi bugun catlatma ignemin 10. Günü yumurtlamaminda 9. Gunu desek 3 gündür ovulasyon testi yapiyorum. T cizgisi koyulasmaya başladı aklinizda bulunsun

Kizlarrr gebelik testi koyulasmaya başladı.
Ovulasyon testim de

Eklentiler

• 1604331226553418736105239099804.webp
    1604331226553418736105239099804.webp
    12 KB · Görüntüleme: 27
Kızlar selam bu ay gün aşırı birliktelik yaptık hep. bugün pik günüm dün ilişkiye girdik bugun girmeyip yarın girmeyi düşünüyorum sizce kaçırmış olur muyum pikten sonra 24-36saat içinde yumurtlama olcagı söylüyor tecrübeli arkadaşlardan yorum bekliyorum

Kızlar selam bu ay gün aşırı birliktelik yaptık hep. bugün pik günüm dün ilişkiye girdik bugun girmeyip yarın girmeyi düşünüyorum sizce kaçırmış olur muyum pikten sonra 24-36saat içinde yumurtlama olcagı söylüyor tecrübeli arkadaşlardan yorum bekliyorum
Ben 4 gün üst uste degerlendirmim

Canim aslinda kaçırmış olmazsin ben esimin isinden dolayi oyle yapmistimt

Kızlar merhaba bir sorum olacaktı size. Ovulasyon testinde ikinci çizgi geçtikten 14 gün sonra mı yok ikinci çizginin silik çıktığı yani yumurtanın çatladığı günden 14 gün sonra mı regl olunur? Daha önce testle takip edenlerden yardım bekliyorum 😅

Back
X