• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovülasyon takibi yardım kızlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet aynı gibi ben bu ay adet bittikten 1 gün sonra başladım günde 1 defa aynı saatte yaptım ve 9. Gün gördüm yumurtlamayı 1 günde 2.3 defa yapmana gerek yok mi pkolu olsanda yakalarsın hergün bitane aynı saatte yap bence

Evet aynı gibi ben bu ay adet bittikten 1 gün sonra başladım günde 1 defa aynı saatte yaptım ve 9. Gün gördüm yumurtlamayı 1 günde 2.3 defa yapmana gerek yok mi pkolu olsanda yakalarsın hergün bitane aynı saatte yap bence
Öyle yapıyorum zaten. Polikistik over var zaten evet. Resimlerin varmı ovülasyon

Eklentiler

• IMG_20201007_131944.webp
    IMG_20201007_131944.webp
    22,2 KB · Görüntüleme: 57
Ayın 8ve 9 u böyleydi 10unda silikleşti o testi de atıyorum şimdi

Eklentiler

• IMG-20201008-WA0002.webp
    IMG-20201008-WA0002.webp
    41,7 KB · Görüntüleme: 43
Kizlar merhaba yardimci olabilir misiniz. 13 aylik kizim var. Hic adet gormedim. Pazartesi kasık ağrım vardı salı günü dr. Gittim bana 13 mm yumurtan var haftaya catlar dedi. Ovulasyon takibi yap dedi. Siparisim bugün elime ulaştı. Ve bende bugun test yaptim.
1. Oglen 3 de
2. Aksam 10:30 da
3. Gece 00:15 de yaptim.
Fakat 2. Yi yaparken hem idrar da beyaz beyaz yüzen parcalar vardi hemde o sümüksü akinti vardı.
Simdi benim Durumum nedir sizce çatlamış olabilir mi
Merhaba, ovulasyon testi ni neden 3 kez yapıyorsunuz?

Arkadaşlar,bende ovulasyon hakkında hiçbir şey bilmiyordum,burda öğrendim, sıvı alımını 2saat değil 1saat önce kesmek yeterli,ilkkez geçen ay denedim bende 6 haftaligim şuan çok şükür 🤲🏻

Kızlar saat 1 de yaptım iki çizgide cok koyuydı smdi yaptım bitanesi siliklesti esim daha aksam gelcek eve sizce yumurtlmam gecms mi :(

Kızlar saat 1 de yaptım iki çizgide cok koyuydı smdi yaptım bitanesi siliklesti esim daha aksam gelcek eve sizce yumurtlmam gecms mi :KK43:
Eğer sıvı alımına dikkat edip testi tekrarladınsa çatlamış o zaman akşam degerlendir.ikisininde fotoğrafını atabilirmisin?

Eğer sıvı alımına dikkat edip testi tekrarladınsa çatlamış o zaman akşam degerlendir.ikisininde fotoğrafını atabilirmisin?

Kuzu ilkı cok koyuydu 2. Yaptığm yarısı silikti

Tamam dünü değerlendirdim mi peki?

Fotoğraf görmediğim için bilmiyorum ama senin söylediğine göre yumurtan çatlamış,bugünü mutlaka değerlendirmen lazım. Daha önceki testlerinide atarmisin?

Back
X