- 9 Kasım 2019
- 111
- 34
- 18
- 27
- Konu Sahibi zeynep666689
Sanki aynı hep
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sanki aynı hep
Evet aynı gibi ben bu ay adet bittikten 1 gün sonra başladım günde 1 defa aynı saatte yaptım ve 9. Gün gördüm yumurtlamayı 1 günde 2.3 defa yapmana gerek yok mi pkolu olsanda yakalarsın hergün bitane aynı saatte yap benceSanki aynı hep
Öyle yapıyorum zaten. Polikistik over var zaten evet. Resimlerin varmı ovülasyonEvet aynı gibi ben bu ay adet bittikten 1 gün sonra başladım günde 1 defa aynı saatte yaptım ve 9. Gün gördüm yumurtlamayı 1 günde 2.3 defa yapmana gerek yok mi pkolu olsanda yakalarsın hergün bitane aynı saatte yap bence
Evet atayımÖyle yapıyorum zaten. Polikistik over var zaten evet. Resimlerin varmı ovülasyon
Öyle yapıyorum zaten. Polikistik over var zaten evet. Resimlerin varmı ovülasyon
Ayın 8ve 9 u böyleydi 10unda silikleşti o testi de atıyorum şimdi
Merhaba, ovulasyon testi ni neden 3 kez yapıyorsunuz?Kizlar merhaba yardimci olabilir misiniz. 13 aylik kizim var. Hic adet gormedim. Pazartesi kasık ağrım vardı salı günü dr. Gittim bana 13 mm yumurtan var haftaya catlar dedi. Ovulasyon takibi yap dedi. Siparisim bugün elime ulaştı. Ve bende bugun test yaptim.
1. Oglen 3 de
2. Aksam 10:30 da
3. Gece 00:15 de yaptim.
Fakat 2. Yi yaparken hem idrar da beyaz beyaz yüzen parcalar vardi hemde o sümüksü akinti vardı.
Simdi benim Durumum nedir sizce çatlamış olabilir mi
Bilmem hatalı sandım. Bugun dr. Gittim. Yumurtam 16 mm olmuş yarin tekrar gidecemMerhaba, ovulasyon testi ni neden 3 kez yapıyorsunuz?
Eğer sıvı alımına dikkat edip testi tekrarladınsa çatlamış o zaman akşam degerlendir.ikisininde fotoğrafını atabilirmisin?Kızlar saat 1 de yaptım iki çizgide cok koyuydı smdi yaptım bitanesi siliklesti esim daha aksam gelcek eve sizce yumurtlmam gecms mi![]()
Eğer sıvı alımına dikkat edip testi tekrarladınsa çatlamış o zaman akşam degerlendir.ikisininde fotoğrafını atabilirmisin?
Kuzu ilkı cok koyuydu 2. Yaptığm yarısı siliktiEğer sıvı alımına dikkat edip testi tekrarladınsa çatlamış o zaman akşam degerlendir.ikisininde fotoğrafını atabilirmisin?
Fotoğraflarini görmek lazım?peki dün nasıldı?Kuzu ilkı cok koyuydu 2. Yaptığm yarısı silikti
Dün koyuydu sabah koyuydu smdi koyu değilFotoğraflarini görmek lazım?peki dün nasıldı?
Eşim nöbet calısıo canım sağlıkcı daha bu aksam gelck '(Tamam dünü değerlendirdim mi peki?