• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovülasyon takibi yardım kızlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Eklentiler

• IMG20201026233613.webp
    IMG20201026233613.webp
    9,6 KB · Görüntüleme: 47
Ben hala pik görebilmiş değilim reglim çok düzenli olur aslında ama ne olur ne olmaz diye biter bitmez test yapmaya başladım ancak hala o koyu çizgi yok 😑 1 hafta sonra regl olacağım artık olmaz sanıyorum ki..

Eklentiler

• IMG_20201028_113225.webp
    IMG_20201028_113225.webp
    12 KB · Görüntüleme: 37
Ben hala pik görebilmiş değilim reglim çok düzenli olur aslında ama ne olur ne olmaz diye biter bitmez test yapmaya başladım ancak hala o koyu çizgi yok 😑 1 hafta sonra regl olacağım artık olmaz sanıyorum ki..
Ama bugün koyulaşma var sanki acaba ayda iki kere yumurtlayanlardan misin.

Bugün ki durum da bu 😂 yookk cidden anlamıyorum benn
Canim koyulasmaya başlamış. Demekki bu ay gec yumurtluyorsun. Bu gun ve 4 gun ust uste birlikte olun derim bir gun arayla değil. Esine bol ceviz ve cekirdek yedir. Ayy cok heyecanli🥰 ben catlatma ignesi kullandim bu ay 6 gunumdeyim. Bugun siliklesmeye basladi benim test elimde bes tane kaldi her gun bir tane yapacagim zaten test bitince hamileysem tekrar koyulasmaya baslayacak

Merhaba arkadaşlar benim adetimin 17 günü hergün ovülasyon testi yapıyorum ama pik olmadı , çok net değil T çizgisi , geçmi yumurtluyorum acaba :(

Merhaba arkadaşlar benim adetimin 17 günü hergün ovülasyon testi yapıyorum ama pik olmadı , çok net değil T çizgisi , geçmi yumurtluyorum acaba :KK43:
Canim merhaba burda ben birinde adeti bittikten iki gun sonra yumurtlayani gördüm. Hergun ayni saatte yapmaya devam et canim 23. Gunde de pik olani gördüm sanirim bunun en iyisi adet bitince başlamak

Back
X