- 12 Haziran 2020
- 947
- 594
- 33
- 29
- Konu Sahibi yinemiguzelizyinemidiyet
-
Evet canım çatlama olmuş test silik olmuş artık istersen tekrar devam et teste bazı kadınların ayda 2 kere yumurtlama oluyor cnkiCanım bugünkü testim catladı heralde çok afedersin ama su gbide akıntim var bugun
Sen bgn ve yarında degerlendir canımCanım bugünkü testim catladı heralde çok afedersin ama su gbide akıntim var bugun
Dünü değerlendirdim canım ama bugün eşim yok malesefSen bgn ve yarında degerlendir canım
Benim de böyle ilk defa dün yaptım emin olmak istedim uygulamalar hepsi farklı diyo. C daha koyu ama az farkla t açık renkte 27sinde mi olur sizce yumurtlama biz 4 gündür korunmada ilişkiye giriyoruz belki çatlama olmuş bitmiş lh hormonu azalıyodur diye düşündüm nedense akıntı hariç belirti yok cünküAnlaşılıyor canım
Bnmkinede bakarmisnzMerhaba bende bu ay yaptım hatta dün catlamam oldu inşallah güzel haberler alırız
Canım bgnki test koyu ama yarın dahada koyu olur bgunde değerlendir canımBnmkinede bakarmisnz
Benimde senin gibiydi ilk koyu çıktığı zaman ertesi gün c den daha koyuydu t cizgisi yani yarın daha koyu olur inşallah tam yumurtlama olur ama herksin çokta koyu olmayabiliyor canimBnmkinede bakarmisnz
BakalmCanım bgnki test koyu ama yarın dahada koyu olur bgunde değerlendir canım
Evet bazen degskenlik gsterebiliyo vucut yapisindan kaynakli buna bile sukur hic belirginlesmemesnden iyidir 9aydir deniyorum gebelik ins bu ay tutar:)Benimde senin gibiydi ilk koyu çıktığı zaman ertesi gün c den daha koyuydu t cizgisi yani yarın daha koyu olur inşallah tam yumurtlama olur ama herksin çokta koyu olmayabiliyor canim
İnşallah canımEvet bazen degskenlik gsterebiliyo vucut yapisindan kaynakli buna bile sukur hic belirginlesmemesnden iyidir 9aydir deniyorum gebelik ins bu ay tutar:)
Ovulasyon 3 aydr yapiyprum 9aydir gebelik calismasiİnşallah canım
Ovulasyon takibimi yapıyorsunuz 9 aydır
Rabbim nasip etsin inşallah bu ay güzel haber alırsın inşallahOvulasyon 3 aydr yapiyprum 9aydir gebelik calismasi
Amin tum bebej istiyenkere insRabbim nasip etsin inşallah bu ay güzel haber alırsın inşallah
Canim yumurtlama ve catlama ayri seyler yumurtlama oldugunda piki gordugun gün oluyor
Ertesi gün siliklesmeyi gormen lazım catlama olduğunu görmek için catlamadan sonra yumurta 24-36-48 saat yaşayabiliyor yani;
Piki gördüğünüz gün ve devamında ki 3 gün birliktelik öneriliyor.
Kizlar bir insatagramda bir gebenin gunlugu sayfasını takip etmenizi öneririm her sorunuzun cevabi orada var.
Bnmkinede bkrmsnzKizzlar merhaba sırf size de örnek olsun diye testleri atıyorum bende daha reglim biteli 3. Gün biter bitnez teste başladım vee pik olduEki Görüntüle 2768001
Sizinki 23 ocakta pik gibi yada çok yakın bu gün yaptınız mı. Fotoğrafı biraz daha net çeker misinizBnmkinede bkrmsnz
Evet 23 ocaktakini yeni yaptim bugunde yaptimSizinki 23 ocakta pik gibi yada çok yakın bu gün yaptınız mı. Fotoğrafı biraz daha net çeker misiniz
Al benden de o kadar. Benim yumurtlama bugün yarın çatlar, 20sinden beri hergün değerlendirdik şansa bırakmadık, tabi Allah takdir ederse olur inşallah ama bugün dahil 3 gün daha değerlendircem bakalım.. Kısmet. Stresten yaptıgımızdan bişey de anlamıyoruz inanAma tabii hala ben de anlayamadım hala tam ne zaman değerlendirilmelikimi yumurtama öncesi diyor, kimi yumurtlama, kimi ise catlama, kimi de catlama sonrası da hangisini değerlendirmemiz gerektiğini şaşırdım ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?