Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon takibi fotolari

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Claire Underwood

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2019
224
122
23
36
Kizlarrr selamm ovulasyon takiplerinizin fotosunu atabilirmisiniz fikir edinelim diye yaa. Hala yumurtlamayi yakalayamayanlardan olarak merak icindeyim kendiminkilerle karsilastirayim

Bunlar da benim testlerim çatlama adetimden itibaren 15. Günde oldu beklemedeyim artık inşallah tutmuştur

Eklentiler

• IMG_20210110_203016.webp
    82,4 KB · Görüntüleme: 92
Kizlarrr selamm ovulasyon takiplerinizin fotosunu atabilirmisiniz fikir edinelim diye yaa. Hala yumurtlamayi yakalayamayanlardan olarak merak icindeyim kendiminkilerle karsilastirayim
Bende 15.gün ama yumurtlama henuz olmadı beklıyorum bakalım hepımızın hakkında hayırlısı olsun

Tesekkurler kizlar buda benim simdiye kadarki testlerim hala yakalayamamisim dimi??

Eklentiler

• 20210109_195504.webp
    38,7 KB · Görüntüleme: 87
Canim bendd iki aylik war ikinci ay tuttu zaten aslinda foto koyabilsem cok iyi olirdu iliski gunlerini bile isaretledim ama telefondan resim koyamiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…