- 5 Ağustos 2020
- 694
- 240
- 23
- 23
- Konu Sahibi Claire Underwood
2 3 güne koyulaşır gibi duruyoSizinki evet iki cizgi de koyu duruyor ama bende t de c de silik gibi kafam karıştı o yüzden
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
2 3 güne koyulaşır gibi duruyoSizinki evet iki cizgi de koyu duruyor ama bende t de c de silik gibi kafam karıştı o yüzden
yaaa koyabilirsin hadi bi dene nolur cok merak ettimCanim bendd iki aylik war ikinci ay tuttu zaten aslinda foto koyabilsem cok iyi olirdu iliski gunlerini bile isaretledim ama telefondan resim koyamiyorum
Canim daha oncede baya ugrastim olmadi telefondan sebep olmuyo sanirsam uzgunumyaaa koyabilirsin hadi bi dene nolur cok merak ettim![]()
neyse ozaman canin saolsun. Yaa bendetakip edip duruorumda yakalayamadim hala aceba kacirdimmi diye korkmadan edemiorumCanim daha oncede baya ugrastim olmadi telefondan sebep olmuyo sanirsam uzgunum![]()
Canim regli biter bitmez yap diger regliye kadar ara verme gunde bitane yapsan yeterneyse ozaman canin saolsun. Yaa bendetakip edip duruorumda yakalayamadim hala aceba kacirdimmi diye korkmadan edemiorum![]()
tesekkur ederim arkadasim .Canim regli biter bitmez yap diger regliye kadar ara verme gunde bitane yapsan yeter
Kizlarrr selamm ovulasyon takiplerinizin fotosunu atabilirmisiniz fikir edinelim diye yaa. Hala yumurtlamayi yakalayamayanlardan olarak merak icindeyim kendiminkilerle karsilastirayim
Merhabalar bende bununla ilgili bişey sormak istiyorum.Tabiki pik olana devam edin pes etmeyin![]()
Ben bugünde test yaptım ve dündende koyu çıktı bir bakar mısın bugün 24.gün ve regle 5 gün kaldı bu ne anlama geliyor sence ya . Testleri ekliyorumTabiki pik olana devam edin pes etmeyin![]()
Canım her yere yazmışsın Bi gebelik testi yapsan kafan rahat edecek asılnda gebe olabilirsin.Ben bugünde test yaptım ve dündende koyu çıktı bir bakar mısın bugün 24.gün ve regle 5 gün kaldı bu ne anlama geliyor sence ya . Testleri ekliyorum
Canım az önce dayanamayıp gebelik testi yaptım bakar mısın ben mi yanlış görüyorumCanım her yere yazmışsın Bi gebelik testi yapsan kafan rahat edecek asılnda gebe olabilirsin.
Kız hamilesin tebrik ederimCanım az önce dayanamayıp gebelik testi yaptım bakar mısın ben mi yanlış görüyorum
Gerçek mi bu ben inanamıyorum yaKız hamilesin tebrik ederimdarısı bize
Evet gerçek inan artıkGerçek mi bu ben inanamıyorum ya
Hamilesiniz tebrik ederimGerçek mi bu ben inanamıyorum ya
Aminn inşAllah Allah razı olsun dualarınızı eksik etmeyin ne olurHamilesiniz tebrik ederimdarısı tüm isteyenlere inşallah ovülasyonda tammedik gününüz ne zaman dı fotolarda tam belli değil gibi maşalllah inşallah sağlıklı olur güzel gebelik geçirirsiniz
Canım ben hiç anlamiorum çatlamışmi yoksa yumurtlamismiyim yardimci olabilirmisinizBunlar da benim testlerim çatlama adetimden itibaren 15. Günde oldu beklemedeyim artıkinşallah tutmuştur
Adetleriniz düzenli mi oluyor pko var mı?Canım ben hiç anlamiorum çatlamışmi yoksa yumurtlamismiyim yardimci olabilirmisiniz![]()