Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Dün çok fazla kaSık ağrım oldu yumurtlarkenmi catlarkenmi ağrı oluyor bilmiorum.esiminde nöbeti oluyo resmen ovulasyona göre ayarlamaya calisioruz ve gercekten çok zor günü kacirdimmi diye düşünüp duruorum.allah razı olsun cevabınız için ben yapmaya devam ediyim o zaman
Dün çok fazla kaSık ağrım oldu yumurtlarkenmi catlarkenmi ağrı oluyor bilmiorum.esiminde nöbeti oluyo resmen ovulasyona göre ayarlamaya calisioruz ve gercekten çok zor günü kacirdimmi diye düşünüp duruorum.allah razı olsun cevabınız için ben yapmaya devam ediyim o zaman
Bende iyi bir marka arayışındayım geçen ay dr a gittim adetten başlayarak sayılıyor galiba yumurtlama günü fakat bana klomene başladı dr ve fitil verdi yumurtlama günümdeyse fitil koymuşum beni telefonumdaki p.C. Takvimi yanılttı dr doğru hesaplamış ama fitil de koymam gerekliydi