Evet olmuşMerhaba kızlar , pcoyum. Ovülasyon daha önce yapmıştım ama 1 düşüğüm oldu üzerinden 1 yıl geçti tekrar ovülasyon yapıyorum. İlk defa kafam karıştı. Pik olmuş mu?Eki Görüntüle 3548853
Ya inşallahEvet aynı koyulukta,zaten sadece pik olduğu an degil;öncesi sonra ki günlerde önemli..değerlendirmeye başlayın günlerinizi
Ya inşallah tutar o zaman..Evet olmuş
Adetleriniz düzenli mi acaba bende geçen nisan düşük yaptım ay i bu testle ovulasyonla yakalyip olmuştuYa inşallah
Hayır düzenli değil, ilk defa 4 ay düzenli gitti, ama geçtiğimiz ocak ayında regl olmadım. 2 regl arası 2 ay oldu boşluk.Adetleriniz düzenli mi acaba bende geçen nisan düşük yaptım ay i bu testle ovulasyonla yakalyip olmuştu
Evet olmuş bu 2 günü üst üste değerlendirin.Şansınız bol olsunMerhaba kızlar , pcoyum. Ovülasyon daha önce yapmıştım ama 1 düşüğüm oldu üzerinden 1 yıl geçti tekrar ovülasyon yapıyorum. İlk defa kafam karıştı. Pik olmuş mu?Eki Görüntüle 3548853
Bugün hemen değerlendirdim bakalım.. inşallah olurEvet olmuş bu 2 günü üst üste değerlendirin.Şansınız bol olsun
Bu evreden sonra hiç düşünüp strese girmeyin amannn olursa olur modunda takılın, biliyorum zor bi süreöBugün hemen değerlendirdim bakalım.. inşallah olur
OlmuuuşMerhaba kızlar , pcoyum. Ovülasyon daha önce yapmıştım ama 1 düşüğüm oldu üzerinden 1 yıl geçti tekrar ovülasyon yapıyorum. İlk defa kafam karıştı. Pik olmuş mu?Eki Görüntüle 3548853
Bende Ocak ayında regl olmadım son regl 19 Aralık 18 Ocak pik sadece o günü değerlendirdim tutmuş 19’da yaptığım test biraz silinmişti pco olduğu için bende genelde pike yakın çıkıyor zaten çatlamıştır dedim gerçek pik’i görünceHayır düzenli değil, ilk defa 4 ay düzenli gitti, ama geçtiğimiz ocak ayında regl olmadım. 2 regl arası 2 ay oldu boşluk.(
Şuan gebe misiniz acaba bende Şubat'ta hiç adet olmadım en son 8 ocakta oldum daBende Ocak ayında regl olmadım son regl 19 Aralık 18 Ocak pik sadece o günü değerlendirdim tutmuş 19’da yaptığım test biraz silinmişti pco olduğu için bende genelde pike yakın çıkıyor zaten çatlamıştır dedim gerçek pik’i görünce
Ne zamandır yaptınız ovulasyonu iyi yakalamissiniz maşallahHayır düzenli değil, ilk defa 4 ay düzenli gitti, ama geçtiğimiz ocak ayında regl olmadım. 2 regl arası 2 ay oldu boşluk.(
Evet şu an hamileyimŞuan gebe misiniz acaba bende Şubat'ta hiç adet olmadım en son 8 ocakta oldum da
Çok sevindim saglikla kucağınıza alın inşallah ben yumurtlama yakaladım mi bilmiyorum ama Şubat ayı için hala adet olmadım en son 8 ocakta olmuştum bugün 47. Gün ve erken gebelik testi yaptım negatif çıktı daha da pozitif olmaz galibaEvet şu an hamileyim
Testlerinizin resimleri yok mu sizde mi PCOS varÇok sevindim saglikla kucağınıza alın inşallah ben yumurtlama yakaladım mi bilmiyorum ama Şubat ayı için hala adet olmadım en son 8 ocakta olmuştum bugün 47. Gün ve erken gebelik testi yaptım negatif çıktı daha da pozitif olmaz galiba
Ya umut verdi bu yorum, benim de son regl 19 aralıktı, takip yapmadım ama. Ocakta hiç regl olmadım, şubatta da 16sında oldum. Bitti işte bugün ovülasyona devam etmeye karar verdim. Sonradan az bi akıntı oldu. Benim de pco olduğu için hep pike yakın çıkıyor ama hayır olsun..Bende Ocak ayında regl olmadım son regl 19 Aralık 18 Ocak pik sadece o günü değerlendirdim tutmuş 19’da yaptığım test biraz silinmişti pco olduğu için bende genelde pike yakın çıkıyor zaten çatlamıştır dedim gerçek pik’i görünce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?