Pcos var ya bi emin olamadım ama yine de değerlendirdimOlmuuuş![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Pcos var ya bi emin olamadım ama yine de değerlendirdimOlmuuuş![]()
Hayır, şubatta regl oldum. Ocakta bi ağrılı sızılı geçti ama kan testleri nehatifti. Sonra şubatta regl oldum. Yeni bitti ovülasyon deneyeceğim.Şuan gebe misiniz acaba bende Şubat'ta hiç adet olmadım en son 8 ocakta oldum da
Bugün yaptım inşallah yakalamışımdır ama pcos var diye çok güvenemedim ama yine de değerlendirdim..Ne zamandır yaptınız ovulasyonu iyi yakalamissiniz maşallah![]()
Bize de nasip olsun inşallahEvet şu an hamileyim
Ay inşallahBu evreden sonra hiç düşünüp strese girmeyin amannn olursa olur modunda takılın, biliyorum zor bi süreö
Adetler düzensiz olduğu için geç yumurtluyor olabilirsinYumurtlama takibi doktorla yapmıştık famera kullandım ama adetin 17. Günü büyümemisti sonrasında bnde test ypmadim hiç bu ay adette olmadım hormonlarim herşey normal tek adetlerim düzensiz o yüzden yumurtlama sıkıntı
Büyük ihtimal öyle geçen pazartesi gittim doktora kist yoktu rahim kalınlaşmış demişti ama test yapmadı bugün tekrar gittim doktor yoktu sağlık ocağında kan verdim bakalım ne çıkıyor ona göre söktürücü kullancamAdetler düzensiz olduğu için geç yumurtluyor olabilirsin
Rahim kalınlaşınca bebek olabiliyor ama umutlandırmak için söylemiyorum bende kese görünmedi rahmin kalınlaşmış dedi kan testi zaten belli eder her şeyi sağlık ocağında geç çıkıyor sadece :/Büyük ihtimal öyle geçen pazartesi gittim doktora kist yoktu rahim kalınlaşmış demişti ama test yapmadı bugün tekrar gittim doktor yoktu sağlık ocağında kan verdim bakalım ne çıkıyor ona göre söktürücü kullancam
Gerçekten mi inşallah vardır da bu beklentilerimiz boşa çıkmaz ama bir yandan da sanmıyorum diyorum yani olduğunu sadece bir haftadir yoğun beyaz akıntım var iki gündür bel ağrısı dün çok fazlaydı ara sıra da kasık ağrısı belki de adet belirtileridir onu da bilmiyorum tabikiRahim kalınlaşınca bebek olabiliyor ama umutlandırmak için söylemiyorum bende kese görünmedi rahmin kalınlaşmış dedi kan testi zaten belli eder her şeyi sağlık ocağında geç çıkıyor sadece :/
Birde dün erken gebelik testi yapmıştım negatif çıkmıştı olsa çıkardıRahim kalınlaşınca bebek olabiliyor ama umutlandırmak için söylemiyorum bende kese görünmedi rahmin kalınlaşmış dedi kan testi zaten belli eder her şeyi sağlık ocağında geç çıkıyor sadece :/
Bende yumurtlamada fazla yoğun beyaz akıntı sulu şekilde oldu test pik gösterdi ama beyaz akıntı sürekli olur normalde benden hamileliğe yormam o yüzden :/ kanı beklemek en iyisi senin için şu anGerçekten mi inşallah vardır da bu beklentilerimiz boşa çıkmaz ama bir yandan da sanmıyorum diyorum yani olduğunu sadece bir haftadir yoğun beyaz akıntım var iki gündür bel ağrısı dün çok fazlaydı ara sıra da kasık ağrısı belki de adet belirtileridir onu da bilmiyorum tabiki
Bende yumurtlamada fazla yoğun beyaz akıntı sulu şekilde oldu test pik gösterdi ama beyaz akıntı sürekli olur normalde benden hamileliğe yormam o yüzden :/ kanı beklemek en iyisi senin için şu an
Bende bugün bunu yaptım ovulasyon testi dongumun 48. günü acayip kasık ve bel ağrısı var bugün yine de beta testi de verdim bakalım ne çıkıyor sonuçBugün yaptım inşallah yakalamışımdır ama pcos var diye çok güvenemedim ama yine de değerlendirdim..![]()
Hayırlısıyla inşallah doğru zamana denk gelir.. pcostan dolayı yumurtlama takibi de zor.. lh salınımı çok hareketliBende bugün bunu yaptım ovulasyon testi dongumun 48. günü acayip kasık ve bel ağrısı var bugün yine de beta testi de verdim bakalım ne çıkıyor sonuç