• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovülasyon olmuş mu?

Yumurtlama takibi doktorla yapmıştık famera kullandım ama adetin 17. Günü büyümemisti sonrasında bnde test ypmadim hiç bu ay adette olmadım hormonlarim herşey normal tek adetlerim düzensiz o yüzden yumurtlama sıkıntı
Adetler düzensiz olduğu için geç yumurtluyor olabilirsin

Adetler düzensiz olduğu için geç yumurtluyor olabilirsin
Büyük ihtimal öyle geçen pazartesi gittim doktora kist yoktu rahim kalınlaşmış demişti ama test yapmadı bugün tekrar gittim doktor yoktu sağlık ocağında kan verdim bakalım ne çıkıyor ona göre söktürücü kullancam

Büyük ihtimal öyle geçen pazartesi gittim doktora kist yoktu rahim kalınlaşmış demişti ama test yapmadı bugün tekrar gittim doktor yoktu sağlık ocağında kan verdim bakalım ne çıkıyor ona göre söktürücü kullancam
Rahim kalınlaşınca bebek olabiliyor ama umutlandırmak için söylemiyorum bende kese görünmedi rahmin kalınlaşmış dedi kan testi zaten belli eder her şeyi sağlık ocağında geç çıkıyor sadece :/

Rahim kalınlaşınca bebek olabiliyor ama umutlandırmak için söylemiyorum bende kese görünmedi rahmin kalınlaşmış dedi kan testi zaten belli eder her şeyi sağlık ocağında geç çıkıyor sadece :/
Gerçekten mi inşallah vardır da bu beklentilerimiz boşa çıkmaz ama bir yandan da sanmıyorum diyorum yani olduğunu sadece bir haftadir yoğun beyaz akıntım var iki gündür bel ağrısı dün çok fazlaydı ara sıra da kasık ağrısı belki de adet belirtileridir onu da bilmiyorum tabiki

Birde dün erken gebelik testi yapmıştım negatif çıkmıştı olsa çıkardı

Gerçekten mi inşallah vardır da bu beklentilerimiz boşa çıkmaz ama bir yandan da sanmıyorum diyorum yani olduğunu sadece bir haftadir yoğun beyaz akıntım var iki gündür bel ağrısı dün çok fazlaydı ara sıra da kasık ağrısı belki de adet belirtileridir onu da bilmiyorum tabiki
Bende yumurtlamada fazla yoğun beyaz akıntı sulu şekilde oldu test pik gösterdi ama beyaz akıntı sürekli olur normalde benden hamileliğe yormam o yüzden :/ kanı beklemek en iyisi senin için şu an

Bende yumurtlamada fazla yoğun beyaz akıntı sulu şekilde oldu test pik gösterdi ama beyaz akıntı sürekli olur normalde benden hamileliğe yormam o yüzden :/ kanı beklemek en iyisi senin için şu an
IMG_20250224_150426.webp

Bugün ki ovulasyon testim bu şekilde

Eklentiler

• IMG_20250224_150410.webp
    IMG_20250224_150410.webp
    6,5 KB · Görüntüleme: 11
Bugün yaptım inşallah yakalamışımdır ama pcos var diye çok güvenemedim ama yine de değerlendirdim.. 🤍
Bende bugün bunu yaptım ovulasyon testi dongumun 48. günü acayip kasık ve bel ağrısı var bugün yine de beta testi de verdim bakalım ne çıkıyor sonuç

Eklentiler

• IMG_20250224_150349.webp
    IMG_20250224_150349.webp
    4,5 KB · Görüntüleme: 12
Bende bugün bunu yaptım ovulasyon testi dongumun 48. günü acayip kasık ve bel ağrısı var bugün yine de beta testi de verdim bakalım ne çıkıyor sonuç
Hayırlısıyla inşallah doğru zamana denk gelir.. pcostan dolayı yumurtlama takibi de zor.. lh salınımı çok hareketli ☹️☹️

Kızlar bana da yardımcı olur musunuz pik mi sizce?

Eklentiler

• IMG_5570.webp
    IMG_5570.webp
    9,9 KB · Görüntüleme: 4
Back
X