S SilaBakan Üye Kayıtlı Üye 16 Aralık 2023 37 7 6 29 Dün 23:34 Konu Sahibi Konu Sahibi SilaBakan #21 kubusnn .!.: Olmuuuş Genişletmek için tıkla... Pcos var ya bi emin olamadım ama yine de değerlendirdim
kubusnn .!.: Olmuuuş Genişletmek için tıkla... Pcos var ya bi emin olamadım ama yine de değerlendirdim
S SilaBakan Üye Kayıtlı Üye 16 Aralık 2023 37 7 6 29 Dün 23:35 Konu Sahibi Konu Sahibi SilaBakan #22 papatya5571 .!.: Şuan gebe misiniz acaba bende Şubat'ta hiç adet olmadım en son 8 ocakta oldum da Genişletmek için tıkla... Hayır, şubatta regl oldum. Ocakta bi ağrılı sızılı geçti ama kan testleri nehatifti. Sonra şubatta regl oldum. Yeni bitti ovülasyon deneyeceğim.
papatya5571 .!.: Şuan gebe misiniz acaba bende Şubat'ta hiç adet olmadım en son 8 ocakta oldum da Genişletmek için tıkla... Hayır, şubatta regl oldum. Ocakta bi ağrılı sızılı geçti ama kan testleri nehatifti. Sonra şubatta regl oldum. Yeni bitti ovülasyon deneyeceğim.
S SilaBakan Üye Kayıtlı Üye 16 Aralık 2023 37 7 6 29 Dün 23:36 Konu Sahibi Konu Sahibi SilaBakan #23 papatya5571 .!.: Ne zamandır yaptınız ovulasyonu iyi yakalamissiniz maşallah Genişletmek için tıkla... Bugün yaptım inşallah yakalamışımdır ama pcos var diye çok güvenemedim ama yine de değerlendirdim..
papatya5571 .!.: Ne zamandır yaptınız ovulasyonu iyi yakalamissiniz maşallah Genişletmek için tıkla... Bugün yaptım inşallah yakalamışımdır ama pcos var diye çok güvenemedim ama yine de değerlendirdim..
S SilaBakan Üye Kayıtlı Üye 16 Aralık 2023 37 7 6 29 Dün 23:37 Konu Sahibi Konu Sahibi SilaBakan #24 kubusnn .!.: Evet şu an hamileyim Genişletmek için tıkla... Bize de nasip olsun inşallah siz hamileyseniz duanız kabul olur, bizim için de dua edin lütfen
kubusnn .!.: Evet şu an hamileyim Genişletmek için tıkla... Bize de nasip olsun inşallah siz hamileyseniz duanız kabul olur, bizim için de dua edin lütfen
S SilaBakan Üye Kayıtlı Üye 16 Aralık 2023 37 7 6 29 Bugün 04:40 Konu Sahibi Konu Sahibi SilaBakan #25 acemiqueen .!.: Bu evreden sonra hiç düşünüp strese girmeyin amannn olursa olur modunda takılın, biliyorum zor bi süreö Genişletmek için tıkla... Ay inşallah
acemiqueen .!.: Bu evreden sonra hiç düşünüp strese girmeyin amannn olursa olur modunda takılın, biliyorum zor bi süreö Genişletmek için tıkla... Ay inşallah