• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon olmadan adet görmek

Guness aknc

Eşine Aşık Muallime🌼☘️
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2020
83
40
3
Merhaba arkadaşlar. Bir senelik evliyim ve 3 hafta önce düşük yaptım. gebelikten önce doktorum değerlerime bakıp ovulasyonsuz adet görüyorsun ilaca başlayacagiz demisti ve akabinde hamileliğimi öğrenmiştim yani baslayamadim ilaca da. Pko da vardı bende.. ovulasyon olmadan adet gören var mı aranızda ve bunu doktor ilaçla mı düzeltebilir ?

Merhaba arkadaşlar. Bir senelik evliyim ve 3 hafta önce düşük yaptım. gebelikten önce doktorum değerlerime bakıp ovulasyonsuz adet görüyorsun ilaca başlayacagiz demisti ve akabinde hamileliğimi öğrenmiştim yani baslayamadim ilaca da. Pko da vardı bende.. ovulasyon olmadan adet gören var mı aranızda ve bunu doktor ilaçla mı düzeltebilir ?
Merhaba aynı şeyi geçen aylarda doktor banada söyledi, 37 yaşındasın her ay yumurtlayacaksın diye bir şart yok dedi, Aslında adetimde çok düzenlidir. doktorun muayenesinden sonra yumurtan gelişmiş olabilir, bu ay ben öyle oldum, adetimden sonra muayenede yumurta falan yoktu, hsg çekildi, 1 hafta sonra kontrole gittim yumurtan gelişiyor dedi...zaten ilaçla da yumurta geliştiriliyor stres yapma...

Back