- Konu Sahibi Kun fe yekunnn
Yok hayır 1 ay sonra kiti kullanmayı bıraktım direkt gebelik oldu zaten..Rabbim sağlıklı bir şekilde kucaginiza almayı nasip etsin tedaviylemi oldu bebiş
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok hayır 1 ay sonra kiti kullanmayı bıraktım direkt gebelik oldu zaten..Rabbim sağlıklı bir şekilde kucaginiza almayı nasip etsin tedaviylemi oldu bebiş
İşe yaradı mıS.Aleyküm kızlar bool bebişli ömrünüz olsun isteyenlere:)) bugün reglimin 4 günü ateş ölçüyorum 1. Gününden itibaren
2.gün 35
3.gün 35.6
4.gun 35.6
Ben yanlışmı yapiyorum yüksek değilmi yazılanlara bakiyorum yarım derece 1 derece falab yükselince yumurtlama oluyormuş...ovulasyon testi de alıcam polikistik over var adetlerim 32 33 gunde oluyor genelde arada gecikiyor kaçıncı gün başlamailiyim testi kullanmaya çift çiZgi çıkınca aynı günmü birliktelik olması gerekir
2 ay kullandım ilk ayda pozitif günler ilişki olmadı geçen ayda pozitif olam günler ilişki oldu ama foss çıktı yani bu ay kullanmicam bıraktımİşe yaradı mı
Kaçıncı gün bugün yeteri kadar koyu değilEki Görüntüle 2198186 Kızlar bugün öğlen yaptım OVULASYON TESTİ ama silik çıktı ve 10 dakikayı geçti biraz
Koyu olması gerekiyor diyo nette ama
Gebelik testi gibi hafif çıkması yeterli değilmiş doğru mu
Her ay 24.ncü gün oluyorum reglKaçıncı gün bugün yeteri kadar koyu değil
Aaa2 ay kullandım ilk ayda pozitif günler ilişki olmadı geçen ayda pozitif olam günler ilişki oldu ama foss çıktı yani bu ay kullanmicam bıraktım
Bugün 11.gün adetinizin erken yumurtlama içinHer ay 24.ncü gün oluyorum regl
Dört ekimde oldum adet
Bugün yarın koyu olması gerek
Kaç gunde oluyorsun adetHer ay 24.ncü gün oluyorum regl
Dört ekimde oldum adet
Bugün yarın koyu olması gerek
Ama netten hesaplandığında pazarı gösterdiBugün 11.gün adetinizin erken yumurtlama için
24Kaç gunde oluyorsun adet
Dün yaptinizmi test
En son bugün öğlen yaptım işteDün yaptinizmi test
O zaman daha çatlamamiştirEn son bugün öğlen yaptım işte
O attığım foto
Teşekkür ederimO zaman daha çatlamamiştir
Cascade_ bende ağustos ayinde ovu. Testim de hic pik görmedim. 12. Gün en koyu olan gündü ama pik degildi sonra 26
Gün adet oldum. Simdi bu ay da 11. Gün aynisi oldu dün 12.gündü neredeyse çizgi yok... atesimi ölçüyorum ayrica resim olarak gonderdim. Cok karisik gecen ay cok iyiydi bu ay şaşırdı kendini.
Bu ay oyle cok takip edip iliski yapmadim ne zaman olduysa oldu. Hatta uzanmadim beklemedim falan. 2019 a kadar totemim bu. Sonra doktor kontrolünde baslicam 2. Yılım dolmus olacak çünküinşallah tutturursun
AynenBu ay oyle cok takip edip iliski yapmadim ne zaman olduysa oldu. Hatta uzanmadim beklemedim falan. 2019 a kadar totemim bu. Sonra doktor kontrolünde baslicam 2. Yılım dolmus olacak çünkü