• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Pkolu olup ovulasyon testi kullananların deneyimleri

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhab
Canım merhaba öncelikle pco varmı bende bilemiyorum ama adet göremiyordum senin gibi ovulasyon testi kullanmaya başladım yumurtlamamı en son adet gördüğüm tarihten 44 gün sonra yakaladım öncelikle t ve c çizgisini eşit koyulukta yakaladığımda yumurtlamanın oldugunu sanıp testi yapmayı bırakmıştım bu en büyük yanlışım oldu aradan günler geçti tesadüfen 1 tane ovu testi yaptım ve t cizgisi patlamıstı koyuluktan yumurtlama asıl o zaman oluyordu hemen değerlendirdik şunu özellikle söylüyorum yumurtlama oldugu zaman testte önce t cizgisi beliriyor sonra c çizgisi beliriyor sizde buna dikkat edin lütfen yumurtlamamı ilk aydan böylelikle yakaladım aradan 12 gün geçti ve erken gebelik testiyle hamile oldugumu öğrendim.
merhaba çok sevindim sağlıkla kucağınıza alın inş🙏 Ben pcosluyum. Her ay adet oluyorum şükür bu ay ovulasynla yumurtlama günümü yakaladım ama yumurta çatladıktan 14 gün sonra regl oldum bu ay olmadı maalesef hangi günler ilişkide bulundunuz yumurta çatlayınca

Merhab

merhaba çok sevindim sağlıkla kucağınıza alın inş🙏 Ben pcosluyum. Her ay adet oluyorum şükür bu ay ovulasynla yumurtlama günümü yakaladım ama yumurta çatladıktan 14 gün sonra regl oldum bu ay olmadı maalesef hangi günler ilişkide bulundunuz yumurta çatlayınca
16 martta en koyusunu gördüm biz 14 mart 16 mart ve 16 martı değerlendirdik

Kızlar herkese merhaba.. Sürekli sizlerin yorumlarını okuyarak acaba hamile miyim sorularına cevap buluyorum. Forumda yeniyim bir konu açmak istedim. Eminim benim gibi olan beni anlayabilecek olan çok hemcinsim vardır. Sizlerin cevapları benim için çok değerli.. sizlere hikayemi paylaşmak isterim.. 3 yıllık evliyim polikistik över hastasıyım adetlerim düzenli bazı aylar 3-4 gün gecikme yaşarım. 2019 Ocak ayında kimyasal gebelik yaşadım. Rahim filmim temiz çıktı. Ama düşük yaptıktan sonra tekrar hamile kalamadım. Gonalf tedavisi gördüm ohss oldum doktor değiştirdim yeni doktorum Konya’da çok başarılı bana şeker ilacı ile başarılı olabileceğimi tedavi olmadan hamile kalabileceğim konusunda ikna etti. Ben de ovulasyon testini denemek istedim ve bu ay 25.günümde ovulasyon testim pozitif oldu. Çok heyecanlıyım umarım bu ay meleğime kavuşurum🙏 Benim gibi pkolu olup ovulasyon testi ile başarılı olanların hikayesini dinlemek, şuan ovulasyon testi yapanlarla birbirimize destek olmak isterim.. cevaplarınızı bekliyorum sevgiler..
Merhaba, seker ilaci ise yaradi mi? bana da doktor seker ilaci verdi. kilom normal. pcos yüzünden verdi.

Canım ben de pcoluyum, aylarca yumurtalara olmadı dün yumurtlamam oldu ilk kez, bugün çatladı, senin de yumurtlaman olmuş yarın da test yap silikleşmiş mi bak, bugün ve yarını değerlendirin inşallah tutar ☺
Merhaba yumurta çatlaması nasıl belli oluyor ve yumurtlama dediğimiz sey yumurtanın catladigi anlamına mu geliyor. Yani yumurtlama testinde koyuyu gördüğümüzde yumurta çatlamış mi oluyor

Merhaba yumurta çatlaması nasıl belli oluyor ve yumurtlama dediğimiz sey yumurtanın catladigi anlamına mu geliyor. Yani yumurtlama testinde koyuyu gördüğümüzde yumurta çatlamış mi oluyor
Canım köyü gördüğünde yumurtlama olmuş oluyo 24 saat içinde de çatlama oluyo yani köyü gördüğün günü ve ertesi 2 günü degerlendir

Canım köyü gördüğünde yumurtlama olmuş oluyo 24 saat içinde de çatlama oluyo yani köyü gördüğün günü ve ertesi 2 günü degerlendir
O zamn iki çizgide koyu olduğunda yumurtlama oluyo yumurtlama olduktan sonra kesin çatlıyor mu yoksa catlamama durumu oluyor mu. Yani bnim yumurta oluyor ama pkos olduğu için o yumurtalar yumurtlamaya elverişli değiller. Yumurtlama testi kullansam koyu çıktığında çatlama olmuş olacaksa kullanmak istiyorum. Yoksa yumurtlama olur ama catlamayabilir durumu varsa boş yere almayayım. Kafam karışık kkusura bakmayın 🙏

O zamn iki çizgide koyu olduğunda yumurtlama oluyo yumurtlama olduktan sonra kesin çatlıyor mu yoksa catlamama durumu oluyor mu. Yani bnim yumurta oluyor ama pkos olduğu için o yumurtalar yumurtlamaya elverişli değiller. Yumurtlama testi kullansam koyu çıktığında çatlama olmuş olacaksa kullanmak istiyorum. Yoksa yumurtlama olur ama catlamayabilir durumu varsa boş yere almayayım. Kafam karışık kkusura bakmayın 🙏
Canim bende pko yum ve bende kullandım testi bi işe yaramadı ama iyi bir dr buldum ve bana klomen ve çatlama iğnesi yaptı şuan sonucu bekliyorum 4 yıldır uğraşıyorum inşallah hayırlısı olur sende biran önce dr ye git bence

Canim bende pko yum ve bende kullandım testi bi işe yaramadı ama iyi bir dr buldum ve bana klomen ve çatlama iğnesi yaptı şuan sonucu bekliyorum 4 yıldır uğraşıyorum inşallah hayırlısı olur sende biran önce dr ye git bence
Bn bu sene basında dr gittim insulin için glifor verdi kullanamadım yan etki yaptı. Yaklaşık 1,5 senedir deniyoruz olmuyor tekrar başka dr gittim infertilite bölümüne gitmen lazım dedi. Bu çatlatma iğnesi ni kim veriyor size bana kimse böyle ilaçlar vermedi

Bn bu sene basında dr gittim insulin için glifor verdi kullanamadım yan etki yaptı. Yaklaşık 1,5 senedir deniyoruz olmuyor tekrar başka dr gittim infertilite bölümüne gitmen lazım dedi. Bu çatlatma iğnesi ni kim veriyor size bana kimse böyle ilaçlar vermedi
İnfertilite bölümü veriyor bu nedenle gidin demisler size. Bi an once gidin mutlaka

Canım kadın dogumcuya gittim ben özelden hastane değil dört yıldır uğraşıyorum dedim ve pko lu öldüğüm için direk tedavime başlandı önce Klomen sonra çatlama ignesi

Canım kadın dogumcuya gittim ben özelden hastane değil dört yıldır uğraşıyorum dedim ve pko lu öldüğüm için direk tedavime başlandı önce Klomen sonra çatlama ignesi
Anladım bana kadın dogumculardan fayda yok infertilite bölüm doktoruna gideyim çok sağol cevapların için. 🙏

Back