- 27 Ekim 2016
- 1.234
- 799
- 123
- Konu Sahibi Kun fe yekunnn
-
7.gün erken değilmi teste başlamak için düzenli adet oluyorsanız 13.14 gün yumurtlama olmazmi çizgiler belirgin olduğunda ayni gunmu birliktelik olmasi lazımcanım bende daha dün yani 7. gün başladım kit kullanmaya çok koyu olmayan silik bi şekilde 2. cizgiyi gördüm. Doktorum önerdi ama şöylede bişey söyledi benim reglim çok düzenlidir 27 - 28 günde bir olurum normalde bizler yumurtlama gününü 14. veya 15. gün olarak hesaplıyoruz doktorum bana yanlış bilgi olduğunu regl olduğun günden itibaren sayıp 11. gün birliktelik olsun dedi. çift çizgiyi görünce birliktelik olacak evet
yukarda yazdım ya canım doktorum 11. gün dedi ondan daha iyi bilemeyiz değil mi ? aynen öyle canım aynı gün birliktelik olacak7.gün erken değilmi teste başlamak için düzenli adet oluyorsanız 13.14 gün yumurtlama olmazmi çizgiler belirgin olduğunda ayni gunmu birliktelik olmasi lazım
Ateş ölçmeyi denedinizmi hiçyukarda yazdım ya canım doktorum 11. gün dedi ondan daha iyi bilemeyiz değil mi ? aynen öyle canım aynı gün birliktelik olacak
BENİM BİLDİĞİM KADARIYLA REGL OLDUĞUN ZAMAN ÖLÇMEYECEKSİN ATEŞİNİ YUMURTLAMA DÖNEMİNDE ÖLÇECEKSİNAteş ölçmeyi denedinizmi hiç
Rabbim sağlıklı bir şekilde kucaginiza almayı nasip etsin tedaviylemi oldu bebişBen 2 ay kullandım. Onu takip edicem derken strese girdim hiç yumurtama olmadı. Boşuna 2 ay zaman kaybıydı benim için..
Çok istemeyle olucak bişey değil bu Rabbim en iyisini bilir. O ol derse olur. hakkımızda hayırlısı olsun. biz yinede çabamızı sarfedelim Sonrada Rabbime
Amin inşaallah
Bu pik denen olay çift çizgimi oluyorOvulasyon testleri zamanlama açısından iyidir
İlle de döllenme olur diye birşey yok
O bize sadece yüksek şansımız olan günleri gösterir
Pik oldugu gün ve ertesi günü degerlendirmek lazım
Bu pik denen olay çift çizgimi oluyor
Anladım teşekkür ederim 3 gunude degerlendirmekmi gerekiyorEvet canım
Bak sana göstereyim mesela benimkiler 3 gündür pik halde
Anladım teşekkür ederim 3 gunude degerlendirmekmi gerekiyor
Koyu günü gordukten sonra testi yapmaya devam edicem yaniEvet kuzum normalde tek bir gün pik yakalanır benim bu ay coştu lh :)
Koyu gördüğünde ve silikleştiği günü mutlaka depğerlendir
Koyu günü gordukten sonra testi yapmaya devam edicem yani
Hangi marka kullanıyorsunuz cok soru sordum :))Evet kuzum normalde tek bir gün pik yakalanır benim bu ay coştu lh :)
Koyu gördüğünde ve silikleştiği günü mutlaka depğerlendir
Hangi marka kullanıyorsunuz cok soru sordum :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?