Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon kiti kullananlar...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Kun fe yekunnn

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2016
1.234
799
123
S.Aleyküm kızlar bool bebişli ömrünüz olsun isteyenlere:)) bugün reglimin 4 günü ateş ölçüyorum 1. Gününden itibaren
2.gün 35
3.gün 35.6
4.gun 35.6
Ben yanlışmı yapiyorum yüksek değilmi yazılanlara bakiyorum yarım derece 1 derece falab yükselince yumurtlama oluyormuş...ovulasyon testi de alıcam polikistik over var adetlerim 32 33 gunde oluyor genelde arada gecikiyor kaçıncı gün başlamailiyim testi kullanmaya çift çiZgi çıkınca aynı günmü birliktelik olması gerekir

canım bende daha dün yani 7. gün başladım kit kullanmaya çok koyu olmayan silik bi şekilde 2. cizgiyi gördüm. Doktorum önerdi ama şöylede bişey söyledi benim reglim çok düzenlidir 27 - 28 günde bir olurum normalde bizler yumurtlama gününü 14. veya 15. gün olarak hesaplıyoruz doktorum bana yanlış bilgi olduğunu regl olduğun günden itibaren sayıp 11. gün birliktelik olsun dedi. çift çizgiyi görünce birliktelik olacak evet

7.gün erken değilmi teste başlamak için düzenli adet oluyorsanız 13.14 gün yumurtlama olmazmi çizgiler belirgin olduğunda ayni gunmu birliktelik olmasi lazım

7.gün erken değilmi teste başlamak için düzenli adet oluyorsanız 13.14 gün yumurtlama olmazmi çizgiler belirgin olduğunda ayni gunmu birliktelik olmasi lazım
yukarda yazdım ya canım doktorum 11. gün dedi ondan daha iyi bilemeyiz değil mi ? aynen öyle canım aynı gün birliktelik olacak

Ben 2 ay kullandım. Onu takip edicem derken strese girdim hiç yumurtama olmadı. Boşuna 2 ay zaman kaybıydı benim için..

Çok istemeyle olucak bişey değil bu Rabbim en iyisini bilir. O ol derse olur. hakkımızda hayırlısı olsun. biz yinede çabamızı sarfedelim Sonrada Rabbime bırakalım

Ovulasyon testleri zamanlama açısından iyidir
İlle de döllenme olur diye birşey yok
O bize sadece yüksek şansımız olan günleri gösterir
Pik oldugu gün ve ertesi günü degerlendirmek lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…