çok teşekkür ederiim canım :)Aynen kuzum adet bitimin ertesi günü
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
-
Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gebeliğe Hazırlık ovulasyon ile hamile kalmaya calisanlar ve kalanlar
- Konu Sahibi rabiasel
- Başlangıç Tarihi
Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Ovulasyon testi işe yarıyor ha evet stres yarattığı için tavsiye edilmiyor drlar tarafından ama ben ovulasyon ile hamile kaldım 6.ayda ovulasyon olmasa erken yumurtladigimi bilemeyecektim benim işime yaradımerhaba kizlar ben en son 8 kasim da adet oldum 12-13. günler yumurtlama oldu ve degerlendirdik fakat elimde bir kac ovulasyon testi vardi ve 20. günden sonra tekrar koyu olmaya basladi 3 gün boyunca sonra testim olmadigi icin devam yapamadim adetime 7gün var daha sizce 1 hafta arayla neden iki kere pik olmus olabilir acaba iki keremi yumurtladim ? böyle birsey yasayan varmi
hayıirli olsun canim sendemi ovulasyon testiyle ögrendin hamileligini peki?Ovulasyon testi işe yarıyor ha evet stres yarattığı için tavsiye edilmiyor drlar tarafından ama ben ovulasyon ile hamile kaldım 6.ayda ovulasyon olmasa erken yumurtladigimi bilemeyecektim benim işime yaradı
canim bana soruyorsan ben en son 3 gün önce yaptim ovulasyonu koyu cikmisti ondan sonra elimde basla kalmadi diye yapamamistim yani mecbur adet gününü bekleyip adet olmassam gebelik testini yapicamCnm bugünkü testin nasıl bende senle aynı durumdayim bende gebelikte zor ikinci yumurtada acaba neden tüp bebekte bile 1 tane yumurta çıktı senin bugün e kadar yaptığın testler nasil
Yok ben gebelik testi yaptım ovulasyonda da çıkıyor ama garanti olmasını istiyorsanız ovulasyon şart yılmadan yapmaya devam edin inşallah olacaktır Allah'ın izniylehayıirli olsun canim sendemi ovulasyon testiyle ögrendin hamileligini peki?
Devam kuzum yarın bir güne piki görürsün büyük ihtimalleEki Görüntüle 2962342
Benim de böyle kızlar. Dün de böyleydi bugün pil olur diodum ama hiç ilerleme yok
inşallah canım çok saolDevam kuzum yarın bir güne piki görürsün büyük ihtimalle
Canım merhaba kullandığımız strip test aynı diyorum ki hiç mi yumurtlama olmadı bu zamana kadar yani çok saçma geldi hesaplayamıyorum açıkçası ne zman yumurtlayacam diyeEki Görüntüle 2961783 Kızlar İki farklı marka test ile yapmış olduğum durumu paylaşıyorum. 28. Günde bir regl olurum ve genelde 13. Yada 14. Gün yumurtalama her ay düzenli olarak görüyorum iki test arasındaki farkı görün diye paylaşıyrm. Testle takip yapacaksanız cideen iyi bir test olmalı yoksa diğerleri cidden kafa karışıklığına neden oluyor
Yapmayın lütfen gercekten stresten başka birsey degilKızlar akşam eve gelince belki pik olmuştur diye test yaptım ama daha da silikleşmiş neden olabilir. Ya bu testler cidden stres yaratıyor en iyisi hiç yapmamak mı acaba
Testte ilk koyulaşmayı görünce 3 saatte bir 2 saat sıvı alımına dikkat ederek tekrar test yapabilirsiniz böylece yumurtlama süreniz ne kadar sürüyor görebilirsinizKızlar akşam eve gelince belki pik olmuştur diye test yaptım ama daha da silikleşmiş neden olabilir. Ya bu testler cidden stres yaratıyor en iyisi hiç yapmamak mı acaba
Merhaba canım test değişikliği yaparak tekrar kontrol et regln bitince hemen yada 5. Gün teste başlayabilirsin herkeste yum günü değişebilir tek teste bağlı kalma eczana de satılan 5 li paketlerden alabilirsinCanım merhaba kullandığımız strip test aynı diyorum ki hiç mi yumurtlama olmadı bu zamana kadar yani çok saçma geldi hesaplayamıyorum açıkçası ne zman yumurtlayacam diye
Merhaba, tum yazilanlari okudum; merak ettim sizde bir gelisme var mi? BAT iniz ne zaman?canim bana soruyorsan ben en son 3 gün önce yaptim ovulasyonu koyu cikmisti ondan sonra elimde basla kalmadi diye yapamamistim yani mecbur adet gününü bekleyip adet olmassam gebelik testini yapicam
4gün kaldi canim bata suan sari akintim varMerhaba, tum yazilanlari okudum; merak ettim sizde bir gelisme var mi? BAT iniz ne zaman?
Cok heyecanli, insallah guzel haberler verirsin, Allah isteyen herkese de nasip etsin4gün kaldi canim bata suan sari akintim var
amin insllah canim hayirlisi peki sen canim sendemi deniyorsun ovulasyon ileCok heyecanli, insallah guzel haberler verirsin, Allah isteyen herkese de nasip etsin
Evet canim ben de 3 aydir deniyorum. Son 2 aydir da Klomen kullandim; yumurtam 4 gun once catladi BAT 15 Aralik. Yumurtlama gunumden beri gecmeyen kasik agrim var. Yumurta catladi ama agrilar gitmedi. Ovulasyon su an silik. Bir de sanirim mantar olustu. Vajina duvarlari beyaz, kasinti da oldu kasinti gecti. Fitil kullandim ama beyazlik devam ediyor. Agri da ondan mi diye arastirdim ama mantar agri yapmaz yaziyor her yerde. Acaba baska bir enfeksiyon mu var diye dusundum, sali gunune randevu aldim bir gosterecegim… Yani her ne kadar yumurtlamayi degerlendirdiysem ve Klomen kullandiysam da, bu enfeksiyon isi biraz umutlarimi azaltti malesefamin insllah canim hayirlisi peki sen canim sendemi deniyorsun ovulasyon ile