• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık ovulasyon ile hamile kalmaya calisanlar ve kalanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Cnm bugünkü testin nasıl bende senle aynı durumdayim bende gebelikte zor ikinci yumurtada acaba neden tüp bebekte bile 1 tane yumurta çıktı senin bugün e kadar yaptığın testler nasil

Eklentiler

• IMG_20211201_101512.jpg
    IMG_20211201_101512.jpg
    125,6 KB · Görüntüleme: 70
  • IMG_20211201_094139.jpg
    IMG_20211201_094139.jpg
    128,2 KB · Görüntüleme: 61
C0D2A502-A9C9-4290-892C-85641330BCE1.jpeg

Benim de böyle kızlar. Dün de böyleydi bugün pil olur diodum ama hiç ilerleme yok 😄

merhaba kizlar ben en son 8 kasim da adet oldum 12-13. günler yumurtlama oldu ve degerlendirdik fakat elimde bir kac ovulasyon testi vardi ve 20. günden sonra tekrar koyu olmaya basladi 3 gün boyunca sonra testim olmadigi icin devam yapamadim adetime 7gün var daha sizce 1 hafta arayla neden iki kere pik olmus olabilir acaba iki keremi yumurtladim ? böyle birsey yasayan varmi
Ovulasyon testi işe yarıyor ha evet stres yarattığı için tavsiye edilmiyor drlar tarafından ama ben ovulasyon ile hamile kaldım 6.ayda ovulasyon olmasa erken yumurtladigimi bilemeyecektim benim işime yaradı

Ovulasyon testi işe yarıyor ha evet stres yarattığı için tavsiye edilmiyor drlar tarafından ama ben ovulasyon ile hamile kaldım 6.ayda ovulasyon olmasa erken yumurtladigimi bilemeyecektim benim işime yaradı
hayıirli olsun canim sendemi ovulasyon testiyle ögrendin hamileligini peki?

Cnm bugünkü testin nasıl bende senle aynı durumdayim bende gebelikte zor ikinci yumurtada acaba neden tüp bebekte bile 1 tane yumurta çıktı senin bugün e kadar yaptığın testler nasil
canim bana soruyorsan ben en son 3 gün önce yaptim ovulasyonu koyu cikmisti ondan sonra elimde basla kalmadi diye yapamamistim yani mecbur adet gününü bekleyip adet olmassam gebelik testini yapicam

Merhabalar progesteron değerim sizce iyimi kızlar gebelik için

Eklentiler

• 42B81C0B-0702-47DA-AB5C-2684601D860C.png
    42B81C0B-0702-47DA-AB5C-2684601D860C.png
    136,1 KB · Görüntüleme: 68
Eki Görüntüle 2961783 Kızlar İki farklı marka test ile yapmış olduğum durumu paylaşıyorum. 28. Günde bir regl olurum ve genelde 13. Yada 14. Gün yumurtalama her ay düzenli olarak görüyorum iki test arasındaki farkı görün diye paylaşıyrm. Testle takip yapacaksanız cideen iyi bir test olmalı yoksa diğerleri cidden kafa karışıklığına neden oluyor
Canım merhaba kullandığımız strip test aynı diyorum ki hiç mi yumurtlama olmadı bu zamana kadar yani çok saçma geldi hesaplayamıyorum açıkçası ne zman yumurtlayacam diye

Kızlar akşam eve gelince belki pik olmuştur diye test yaptım ama daha da silikleşmiş 😢 neden olabilir. Ya bu testler cidden stres yaratıyor en iyisi hiç yapmamak mı acaba 😅

Kızlar akşam eve gelince belki pik olmuştur diye test yaptım ama daha da silikleşmiş 😢 neden olabilir. Ya bu testler cidden stres yaratıyor en iyisi hiç yapmamak mı acaba 😅
Testte ilk koyulaşmayı görünce 3 saatte bir 2 saat sıvı alımına dikkat ederek tekrar test yapabilirsiniz böylece yumurtlama süreniz ne kadar sürüyor görebilirsiniz

Canım merhaba kullandığımız strip test aynı diyorum ki hiç mi yumurtlama olmadı bu zamana kadar yani çok saçma geldi hesaplayamıyorum açıkçası ne zman yumurtlayacam diye
Merhaba canım test değişikliği yaparak tekrar kontrol et regln bitince hemen yada 5. Gün teste başlayabilirsin herkeste yum günü değişebilir tek teste bağlı kalma eczana de satılan 5 li paketlerden alabilirsin

canim bana soruyorsan ben en son 3 gün önce yaptim ovulasyonu koyu cikmisti ondan sonra elimde basla kalmadi diye yapamamistim yani mecbur adet gününü bekleyip adet olmassam gebelik testini yapicam
Merhaba, tum yazilanlari okudum; merak ettim sizde bir gelisme var mi? BAT iniz ne zaman?

amin insllah canim hayirlisi peki sen canim sendemi deniyorsun ovulasyon ile
Evet canim ben de 3 aydir deniyorum. Son 2 aydir da Klomen kullandim; yumurtam 4 gun once catladi BAT 15 Aralik. Yumurtlama gunumden beri gecmeyen kasik agrim var. Yumurta catladi ama agrilar gitmedi. Ovulasyon su an silik. Bir de sanirim mantar olustu. Vajina duvarlari beyaz, kasinti da oldu kasinti gecti. Fitil kullandim ama beyazlik devam ediyor. Agri da ondan mi diye arastirdim ama mantar agri yapmaz yaziyor her yerde. Acaba baska bir enfeksiyon mu var diye dusundum, sali gunune randevu aldim bir gosterecegim… Yani her ne kadar yumurtlamayi degerlendirdiysem ve Klomen kullandiysam da, bu enfeksiyon isi biraz umutlarimi azaltti malesef:(

Back
X