Gebeliğe Hazırlık ovulasyon ile hamile kalmaya calisanlar ve kalanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet canim ben de 3 aydir deniyorum. Son 2 aydir da Klomen kullandim; yumurtam 4 gun once catladi BAT 15 Aralik. Yumurtlama gunumden beri gecmeyen kasik agrim var. Yumurta catladi ama agrilar gitmedi. Ovulasyon su an silik. Bir de sanirim mantar olustu. Vajina duvarlari beyaz, kasinti da oldu kasinti gecti. Fitil kullandim ama beyazlik devam ediyor. Agri da ondan mi diye arastirdim ama mantar agri yapmaz yaziyor her yerde. Acaba baska bir enfeksiyon mu var diye dusundum, sali gunune randevu aldim bir gosterecegim… Yani her ne kadar yumurtlamayi degerlendirdiysem ve Klomen kullandiysam da, bu enfeksiyon isi biraz umutlarimi azaltti malesef:KK43:
canim hemen umudunu kaybetme belkide yerlestigi icin agrilarin oluyordur

Henuz cok erken degil mi belirti icin? Yine de umarim oyledir, Allah hepimize hayirlisiyla tez zamanda nasip etsin insallah🙏🏻
canim inan hersey olabiliyor erken belirtide olabilir neler neler okuyoruz burda bazilarinda hic belirti olmazken bazilarinda adet olmadan kustugunu bile duyduk o yüzden ümidini hic kaybetme ta ki adet kanamasini görene kadar benimde mesela adet agrilarim basladi gibi ama iste kirmizilari görmeden ümidimide kaybetmek istemiyorum agrisi olup hamile olanda cok hakkimizda hayirlisi

Laboquick marka ama marka cokta fark etmiyor acıkcası. Bu testlerin yanılma payı her zaman var. Haziran ayında da 21mm yumurtamı görememişti gene bu ayda göremedi. Daha da para harcamam bunlara valla. Bende 1 haftadır kendımı sıkıntıya sokıyorum ben niye yumurtlayamıyorum diye.. meğersem yumurtam büyümüş ama çatlayamamış. Doktor hemen çatlatma iğnesi ile müdahele etti şimdi kafam rahat
Selam ben 3 aylık evliyim gebelik istiyorum yaşım 32 ve Rahim tüpüm 1 tane ultrason bekarken girdim doktor normal 6 ayda olmazsan hamile gel dedi ama 3 ay oldu hamile kalamıyorum her gün ilişki yaşıyorum eşim istekli arayla mı yapılması lazım sivilce yüzümde çıktı göğüslerin ağrıyor acaba hamile miyim adet 3 gün var ama ben adet öncesi sivilce çıkarırım göğsüm ağrır ama hamilelik ile aynıymış hep durumlar sizce göğüs ağrısı ve sivilce hamilelik belirtisi olabilir mi

2 gebeligim ovu testleriyle oldu, ikisinde de belirgin alt karin gerginliği olmuştu ve ishal gibi olmuştum. Bazıları kabız oluyor tam tersi 😊 ve hafif kasik agrisi olduğunu hatırlıyorum ama baska bir gebeligimde hic bunlar yoktu sadece hafif reflu olmuştum, ondan suphelenmistim. Herkeste her zaman ayni belirtiler olmuyor canim, insallah gönlünde ki gibi olur hersey
Merhaba bende bu ay ovu test başlayacağım. Öneriniz var mi ?

Merhaba bende bu ay ovu test başlayacağım. Öneriniz var mi ?
Koyulasma başlayana kadar gunde 1 defa yaptim ben koyulasma baslayincada sabah aksam yapmak daha iyi oluyor ben bi keresinde tam pik noktasini boyle yakalamistim, sivi aldıktan sonra bi sure bisey içmemek gerekir 1 yada 2 saat ondan sonra testi yapmak daha iyi sonuc verir, genelde aynı saatlerde yapmaya ozen göstersen iyi olur ben daha cok aksam saatlerinde yapıyordum

Koyulasma başlayana kadar gunde 1 defa yaptim ben koyulasma baslayincada sabah aksam yapmak daha iyi oluyor ben bi keresinde tam pik noktasini boyle yakalamistim, sivi aldıktan sonra bi sure bisey içmemek gerekir 1 yada 2 saat ondan sonra testi yapmak daha iyi sonuc verir, genelde aynı saatlerde yapmaya ozen göstersen iyi olur ben daha cok aksam saatlerinde yapıyordum
Teşekkür ederim. Hangi testlerden almıştınız

Ovulasyon testleri kaç kere denedim hep yanlıs hep. 2 dir 21mm yumurtamı görmüyor silik cıkıyo test. Kocaman yumurta var .. gereksiz yere yumurtlamıyorum diye stres oluyorum en güzeli doktor takibi.
Canım çok şaşırdım ovulasyonun tutmamasına. Doktor ne dedi ? Çöpe atın bidaha kullanmayın mı dedi ?

Rica ederim, Once labquik kullaniyordum, sonra bir gebeningunlugunden (instagram) aldim bana biraz daha hassas gibi geldi
Bende oradan sipariş verdim. Hayırlısı ile sağlıkla kucağınıza alın bebeğinizi inşallah. Bana da dua eder misiniz malum hamilelerin duası kabul olur derler :)

Bende oradan sipariş verdim. Hayırlısı ile sağlıkla kucağınıza alın bebeğinizi inşallah. Bana da dua eder misiniz malum hamilelerin duası kabul olur derler :)
Amin saol insallah Rabbim sana ve tüm isteyenlere en kısa zamanda bebek nasip eder 💕

merhaba kizlar ben en son 8 kasim da adet oldum 12-13. günler yumurtlama oldu ve degerlendirdik fakat elimde bir kac ovulasyon testi vardi ve 20. günden sonra tekrar koyu olmaya basladi 3 gün boyunca sonra testim olmadigi icin devam yapamadim adetime 7gün var daha sizce 1 hafta arayla neden iki kere pik olmus olabilir acaba iki keremi yumurtladim ? böyle birsey yasayan varmi
Canım bi gebelik testi yap derim

Boyle

Eklentiler

• IMG_20211206_145339.jpg
    IMG_20211206_145339.jpg
    70,9 KB · Görüntüleme: 52
canim valla ben resimlerini cekmedim benim de 12-13 koyu cikti degerlendirdik tam bir hafta sonra yine koyulasti 2-3 gün boyunca koyuydu sonra elimde test olmadigi icin devam yapamamistim yarin bat günüm adet olmassam insallah ertesi günü gebelik testi yapicam bende sasirmistim acaba neden iki kere 1 hafta arayla pik oldugunu belkide iki kere yumurtladik bilmiyorum hakkimizda hayirlisi senin bat nezaman

Konularımda var.. ben ovulasyonu takip ederek ilk ay (bebek planı yaptığımız) hamile kalmıştım. Teste gerek yok aslında. Kendinizi muayene ederek sonuca ulaşabilirsiniz. Akıntınız yoğun değilse parmağınızla biraz akıntı alıp yumurta akı gibi olan ve uzayan bir sıvı geliyorsa tam olarak ovülasyon dönemindesiniz.

canim valla ben resimlerini cekmedim benim de 12-13 koyu cikti degerlendirdik tam bir hafta sonra yine koyulasti 2-3 gün boyunca koyuydu sonra elimde test olmadigi icin devam yapamamistim yarin bat günüm adet olmassam insallah ertesi günü gebelik testi yapicam bende sasirmistim acaba neden iki kere 1 hafta arayla pik oldugunu belkide iki kere yumurtladik bilmiyorum hakkimizda hayirlisi senin bat nezaman
İlk yumurtlamayq göre ayın 9 da adet olmam lazim

X