• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık ovulasyon ile hamile kalmaya calisanlar ve kalanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Mesela ben kullandım innovatia Instagram dan aldım testleri tabi Rabbim nasip etti ama yumurtlama gününü bilerek hareket ettik ve sonuç pozitif...
testi yapınca ikinci çizgide ilki kadar koyu çıkınca yumurtlama dönemi mi oluyor o geceyi mi değerlendirmem gerekli yardımcı olur musun lütfen

merhaba kizlar ben en son 8 kasim da adet oldum 12-13. günler yumurtlama oldu ve degerlendirdik fakat elimde bir kac ovulasyon testi vardi ve 20. günden sonra tekrar koyu olmaya basladi 3 gün boyunca sonra testim olmadigi icin devam yapamadim adetime 7gün var daha sizce 1 hafta arayla neden iki kere pik olmus olabilir acaba iki keremi yumurtladim ? böyle birsey yasayan varmi
Bazi aylarda 2 kere yumurtlama olabiliyor bazende gebelik gösteriyor bu pikler ama arada 7 gun oldugu icin bana yumurtlama gibi geldi. Ben mesela çatlama olduktan sonrada teste devam etmistim belki 2.yumurtlama olur diye bu sekilde gebeligimi öğrenmiştim 😊 ama yaklaşık 10. 11.gunde koyulasmaya basliyor gebelik olunca

Ben geçen ay ilk kez ovulasyon testi denedim. Yumurtlama Çatlama net çıktı ve değerlendirdik. Bugün idrar testim pozitif çıktı gebeyim sanırım kan vereceğim. İlk denememizdi yani. Laboquick markadan memnun kaldım.
Testi ne zaman yaptın canım. Benimde bugun adet günümdü ama olmadı test yaptım negatif. Halbuki çok düzenlidir şaşmaz

Testi ne zaman yaptın canım. Benimde bugun adet günümdü ama olmadı test yaptım negatif. Halbuki çok düzenlidir şaşmaz
Bu sabah yaptım ilk idrarla 5 dk içinde çıktı. Adet gecikmem yok 3 gün var reglime. Hiç tahmin etmemiştim yani şok oldum görünce olsa bile idrar testinde çıkacağını düşünmemiştim yani. Regl belirtilerin var mı nasıl hissediyosun?

Bu sabah yaptım ilk idrarla 5 dk içinde çıktı. Adet gecikmem yok 3 gün var reglime. Hiç tahmin etmemiştim yani şok oldum görünce olsa bile idrar testinde çıkacağını düşünmemiştim yani. Regl belirtilerin var mı nasıl hissediyosun?
Hiç bir belirti yok işte bende.Regl belirtisi de yok Ben hani öylesine yaptım sonuçta regl gecikmesinden 4 ila 7 gün arası yapılmalı test diyor ya doktorlar doğruluk açısından. Ve ilk idrar değildi öğleden sonra yaptım. Senin adına sevindim sağlıcakla kucağına alırsın inşallah🙂

Hiç bir belirti yok işte bende.Regl belirtisi de yok Ben hani öylesine yaptım sonuçta regl gecikmesinden 4 ila 7 gün arası yapılmalı test diyor ya doktorlar doğruluk açısından. Ve ilk idrar değildi öğleden sonra yaptım. Senin adına sevindim sağlıcakla kucağına alırsın inşallah🙂
Canım ilk idrarla yapmak önemli. Geçen ay da ben öyle olmuştum hiçbir belirti yoktu 14 gün geciktim kafama takmayı bırakınca regl oldum. Çok teşekkür ederim inşallah senin de güzel haberlerini alırız duacıyım isteyen herkese 🙏❤️

Benim testler boyle kizlar sizce 28 i yumurtlama mi pco vat bu arada bende ve ilk defa ovulasyon deniyorum

Eklentiler

• 20211130_171040.jpg
    20211130_171040.jpg
    56,2 KB · Görüntüleme: 81
Bazi aylarda 2 kere yumurtlama olabiliyor bazende gebelik gösteriyor bu pikler ama arada 7 gun oldugu icin bana yumurtlama gibi geldi. Ben mesela çatlama olduktan sonrada teste devam etmistim belki 2.yumurtlama olur diye bu sekilde gebeligimi öğrenmiştim 😊 ama yaklaşık 10. 11.gunde koyulasmaya basliyor gebelik olunca
ay ne güzel canim hayirli olsun bencede yumurtama diye düsünüyorum ama ilk defa yasadim böyle birsey ondan hakkimizda hayirlisi peki hamilelik belirtilerin varmiydi

Benim de yüzüm mayın tarlası gibi oldu canım hatta adet yaklaştı ondan dedim ama değilmiş. İnşallah senin de pozitif çıkar 😍 adet günün gecikince gel dedi doktor ben de erkenden kan verip yükselecek mi düşecek mi vs. stresi yaşamak istemiyorum o yüzden bekleyeceğim biraz 🙏 kimyasaldan korkuyorum inşallah sağlıklı gebeliktir
benim sivilcem olmaz normalde adet zamanina yaklastigim zamanlardada olmaz ama simdi en az 10-15 tane cikti anlamadim ve istahim öyle acildi ki normal degil sürekli birsey yemek istiyorum oda normalde olmaz genelde cok yiyen birisi degilim 6 günüm var benimde bata erkenden test yapmak istemiyorum en azindan 1 gün gecsin öyle yapicam insallah sende güzel düsün hersey güzel devam eder insallah canim

ay ne güzel canim hayirli olsun bencede yumurtama diye düsünüyorum ama ilk defa yasadim böyle birsey ondan hakkimizda hayirlisi peki hamilelik belirtilerin varmiydi
2 gebeligim ovu testleriyle oldu, ikisinde de belirgin alt karin gerginliği olmuştu ve ishal gibi olmuştum. Bazıları kabız oluyor tam tersi 😊 ve hafif kasik agrisi olduğunu hatırlıyorum ama baska bir gebeligimde hic bunlar yoktu sadece hafif reflu olmuştum, ondan suphelenmistim. Herkeste her zaman ayni belirtiler olmuyor canim, insallah gönlünde ki gibi olur hersey

testi yapınca ikinci çizgide ilki kadar koyu çıkınca yumurtlama dönemi mi oluyor o geceyi mi değerlendirmem gerekli yardımcı olur musun lütfen
Evet ilki gibi koyu renkli olması gerekir kuzum öyle olunca o günü ve çatlama gününe kadar değerlendirme yapın zaten çatlama olunca tekrar rengi silikleşiyor 1 veya 2 gün sürüyor

benim sivilcem olmaz normalde adet zamanina yaklastigim zamanlardada olmaz ama simdi en az 10-15 tane cikti anlamadim ve istahim öyle acildi ki normal degil sürekli birsey yemek istiyorum oda normalde olmaz genelde cok yiyen birisi degilim 6 günüm var benimde bata erkenden test yapmak istemiyorum en azindan 1 gün gecsin öyle yapicam insallah sende güzel düsün hersey güzel devam eder insallah canim
Psikolojik belirtiler değilse baya gebelik belirtileri bunlar canım amin senin de hakkında hayırlısı olsun inşallah 🙏❤️

Back
X