• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık ovulasyon ile hamile kalmaya calisanlar ve kalanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben geçen ay ilk kez ovulasyon testi denedim. Yumurtlama Çatlama net çıktı ve değerlendirdik. Bugün idrar testim pozitif çıktı gebeyim sanırım kan vereceğim. İlk denememizdi yani. Laboquick markadan memnun kaldım.
hayirli olsun canim peki ovulasyon tesi yaptinmi adete yakin oda pozitif gösterdimi

Sormadı bile kaset mi bu mu diye direk bunu yolladılar sonraki ay kaset test diyim sipariş verirken bari teşekkürler resim cekiyormusunuz sizde
Kuzum onu sen belirteceksin sipariş verirken kaset dersen kaset yollarlar geçen ayki yumurtlamamı bir önceki ay yumurtlamamı atayım bak

Sormadı bile kaset mi bu mu diye direk bunu yolladılar sonraki ay kaset test diyim sipariş verirken bari teşekkürler resim cekiyormusunuz sizde
Benim hep iki gün sürer havuç ye yumurtlama gördüğün gün ertesi güne çatlasın

Eklentiler

• F0816873-3E5E-40F4-A429-92CAFC0731A9.jpeg
    F0816873-3E5E-40F4-A429-92CAFC0731A9.jpeg
    171,2 KB · Görüntüleme: 84
  • 189C26A3-3AC1-4126-B5BC-EEFB2979D261.jpeg
    189C26A3-3AC1-4126-B5BC-EEFB2979D261.jpeg
    88,4 KB · Görüntüleme: 81
bir hafta oldu canım , pcos var sanırım o yüzden olmadı ,akşam çekerim canım işteyim şu an
Tmm teşekkürler benimde tüm kan değerler smear testi alttan muayne hepsi oldu değerler güzel bişey yok ama muaynede pko görüyorum dedi stres sıkıntı yapma akışına bırak dedi inş güzel olur sonuç

Ay ne güzel kıpkırmızı keşke benimde olsa böyle kasık ve karın agrın oluyor mu yumurtlama zamanı tuttu mu peki hamile misin
Geçen ay ilk denemede tuttu ama kimyasaldı bu ay tekrar yapıyorum 6 gündeyim evet kasık ağrım oluyordu ve beyaz şefaf akıntım

Tmm teşekkürler benimde tüm kan değerler smear testi alttan muayne hepsi oldu değerler güzel bişey yok ama muaynede pko görüyorum dedi stres sıkıntı yapma akışına bırak dedi inş güzel olur sonuç
valla benim 6 sene oldu canım iki kez tüp bebek yaptım tuttu ama düşük oldu, ben de pcos dışında bir sorun yok o başıam dert oldu hayırlısı olsun canım hakkında

merhaba kizlar ben en son 8 kasim da adet oldum 12-13. günler yumurtlama oldu ve degerlendirdik fakat elimde bir kac ovulasyon testi vardi ve 20. günden sonra tekrar koyu olmaya basladi 3 gün boyunca sonra testim olmadigi icin devam yapamadim adetime 7gün var daha sizce 1 hafta arayla neden iki kere pik olmus olabilir acaba iki keremi yumurtladim ? böyle birsey yasayan varmi
Bende ekimde düşük yaptım regl bitti yeni başladım ovulasyon testine banada dua edin

ayyy ne güzel canim hayirli olsun tekrar senin adina cok sveindim peki belirtilerin oldumu
Teşekkür ederim canım 😍 evet kasık batması ve bel ağrısı yaşadım hala daha devam ediyor. Bi de ara ara karnımın sağ alt kısmında bi sancı oluyordu hani böyle çok yürüyünce koşunca olur ya aynı öyle. Başka bişey olmadı şimdilik bakalım çok erken daha diğer belirtiler için 🤗

Teşekkür ederim canım 😍 evet kasık batması ve bel ağrısı yaşadım hala daha devam ediyor. Bi de ara ara karnımın sağ alt kısmında bi sancı oluyordu hani böyle çok yürüyünce koşunca olur ya aynı öyle. Başka bişey olmadı şimdilik bakalım çok erken daha diğer belirtiler için
nezaman kan vericeksin canim? benimde yüzümde baya sivilceler cikti birde baya istahim acildi insallah hamisliktendir ovulasyonda dedigim gibi 2 kere pik gösterdi 1 hafta arayla ya iki kere yumurtluyorum bu ay yada ins hamilelikten

Benim de yüzüm mayın tarlası gibi oldu canım hatta adet yaklaştı ondan dedim ama değilmiş. İnşallah senin de pozitif çıkar 😍 adet günün gecikince gel dedi doktor ben de erkenden kan verip yükselecek mi düşecek mi vs. stresi yaşamak istemiyorum o yüzden bekleyeceğim biraz 🙏 kimyasaldan korkuyorum inşallah sağlıklı gebeliktir
nezaman kan vericeksin canim? benimde yüzümde baya sivilceler cikti birde baya istahim acildi insallah hamisliktendir ovulasyonda dedigim gibi 2 kere pik gösterdi 1 hafta arayla ya iki kere yumurtluyorum bu ay yada ins hamilelikten

Back
X