Yok düzensiz canımAdetlerin düzenlimi canım
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
-
Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gebeliğe Hazırlık ovulasyon ile hamile kalmaya calisanlar ve kalanlar
- Konu Sahibi rabiasel
- Başlangıç Tarihi
Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Darısı bize inşallah resimleri varmı çektiniz mi testleri sizdeMesela ben kullandım innovatia Instagram dan aldım testleri tabi Rabbim nasip etti ama yumurtlama gününü bilerek hareket ettik ve sonuç pozitif...
testlerin markası nedirEki Görüntüle 2961783 Kızlar İki farklı marka test ile yapmış olduğum durumu paylaşıyorum. 28. Günde bir regl olurum ve genelde 13. Yada 14. Gün yumurtalama her ay düzenli olarak görüyorum iki test arasındaki farkı görün diye paylaşıyrm. Testle takip yapacaksanız cideen iyi bir test olmalı yoksa diğerleri cidden kafa karışıklığına neden oluyor
Bence kullanmasanizda gebe kalırdinizMesela ben kullandım innovatia Instagram dan aldım testleri tabi Rabbim nasip etti ama yumurtlama gününü bilerek hareket ettik ve sonuç pozitif...
Kuzum bu strip test birgebenin günlüğüne ait değil mi bende onu kullanıyorum daEki Görüntüle 2961783 Kızlar İki farklı marka test ile yapmış olduğum durumu paylaşıyorum. 28. Günde bir regl olurum ve genelde 13. Yada 14. Gün yumurtalama her ay düzenli olarak görüyorum iki test arasındaki farkı görün diye paylaşıyrm. Testle takip yapacaksanız cideen iyi bir test olmalı yoksa diğerleri cidden kafa karışıklığına neden oluyor
Anladım umarım bu ay tutar hamiş kalırsınız inşallahLaboquick marka ama marka cokta fark etmiyor acıkcası. Bu testlerin yanılma payı her zaman var. Haziran ayında da 21mm yumurtamı görememişti gene bu ayda göremedi. Daha da para harcamam bunlara valla. Bende 1 haftadır kendımı sıkıntıya sokıyorum ben niye yumurtlayamıyorum diye.. meğersem yumurtam büyümüş ama çatlayamamış. Doktor hemen çatlatma iğnesi ile müdahele etti şimdi kafam rahat
İnşallah canım Hayırlı vaktinde gelsinAnladım umarım bu ay tutar hamiş kalırsınız inşallah
Testler yumurtabin boyutunu degil lh hormonunu baz alir. Yumurtayi buyuten estrojen. Çatlamasini saglayan lh. O yuzden pik oldugunda çatladigi gorulur. Buyuk ihtimal dogru gostermiş testleriniz. Ama yine de her gun test yapmak, sonra gebelik testleri yapmak. Bir ayi full stresle yaşamak hiç saglikli degil.Laboquick marka ama marka cokta fark etmiyor acıkcası. Bu testlerin yanılma payı her zaman var. Haziran ayında da 21mm yumurtamı görememişti gene bu ayda göremedi. Daha da para harcamam bunlara valla. Bende 1 haftadır kendımı sıkıntıya sokıyorum ben niye yumurtlayamıyorum diye.. meğersem yumurtam büyümüş ama çatlayamamış. Doktor hemen çatlatma iğnesi ile müdahele etti şimdi kafam rahat
İşte yumurtam catlıcak boyuta gelmis ama catlayamamıs. Ben ovu testine devam etsem belki o yumurta büyücek kistlescek. Ben hala yumurtlama göremedim diye stres olcaktım bende niye olmuyor diye. ama doktor müdahelesi ile catlaması gereken boyutta catladı bunu anlatmak istedim aslında.Testler yumurtabin boyutunu degil lh hormonunu baz alir. Yumurtayi buyuten estrojen. Çatlamasini saglayan lh. O yuzden pik oldugunda çatladigi gorulur. Buyuk ihtimal dogru gostermiş testleriniz. Ama yine de her gun test yapmak, sonra gebelik testleri yapmak. Bir ayi full stresle yaşamak hiç saglikli degil.
Merhaba kuzum evet 4 de kesmen lazım bende 2.30 3 e doğru yapıyorım hep sabah ilaçlarımı içiyorum kahvaltıdan sonra yani 11 de falan kesiyorum anca ilaçları içtiğim su geliyor en son iyice tutuyorum öyle bile geliyor sen merak etme yani her türlü gelir idrarSelam kızlar
ilk defa dün ovülasyon testine başladım
işten eve gidince 18:00 de testimi yapıyorum , yapacağım yani
sıvı alımını 16:00 da mı kesmem lazım
bide saçma olacak ama sıvı alımını kesersem idrar nasıl gelecek saçma bir soruysa kusura bakmayın cahillikten , buralarda yeniyim 2 ay oldu korunmayalı bakalım , bide ovülasyon deneyeyim dedim
İnan vardı ama sildim şuan 8.5 aylığım ama bulursam sana atayımDarısı bize inşallah resimleri varmı çektiniz mi testleri sizde
Evet en iyisi ultrason zaten. Ben catlamadan knce ve igneden somra ultrasonda takip ettiriyorum sonrasini da birakiyorum akişina. Stres bitiriyor insaniİşte yumurtam catlıcak boyuta gelmis ama catlayamamıs. Ben ovu testine devam etsem belki o yumurta büyücek kistlescek. Ben hala yumurtlama göremedim diye stres olcaktım bende niye olmuyor diye. ama doktor müdahelesi ile catlaması gereken boyutta catladı bunu anlatmak istedim aslında.
Ay amin inşallah inşallahDarısı bize inşallah resimleri varmı çektiniz mi testleri sizde
Bilemem yani ben sadece yumurtlamam normal mi değil mi diye 2 ay denedim 3 de olabilir Rabbim nasip etti işteBence kullanmasanizda gebe kalırdiniz
ebru ceylanın testi bu bende almıştım ama memnun kalmadım göstermyor gerçektenEki Görüntüle 2961783 Kızlar İki farklı marka test ile yapmış olduğum durumu paylaşıyorum. 28. Günde bir regl olurum ve genelde 13. Yada 14. Gün yumurtalama her ay düzenli olarak görüyorum iki test arasındaki farkı görün diye paylaşıyrm. Testle takip yapacaksanız cideen iyi bir test olmalı yoksa diğerleri cidden kafa karışıklığına neden oluyor
Tamam o zaman teşekkürlerMerhaba kuzum evet 4 de kesmen lazım bende 2.30 3 e doğru yapıyorım hep sabah ilaçlarımı içiyorum kahvaltıdan sonra yani 11 de falan kesiyorum anca ilaçları içtiğim su geliyor en son iyice tutuyorum öyle bile geliyor sen merak etme yani her türlü gelir idrar
Sağlıkla gelsin miniğin darısı bizlere dua etİnan vardı ama sildim şuan 8.5 aylığım ama bulursam sana atayım
Bende onu kullanıyorum göstermiyor muebru ceylanın testi bu bende almıştım ama memnun kalmadım göstermyor gerçekten
Keşke kaset testini alsaydın ebrunun kasetinden çokk memnunumBende onu kullanıyorum göstermiyor mu
hamile oldugunu ögrenende oluyormus bu sekil bakalim hakkimizda hayirlisi iste bir ümit bizimkisideEvet 1 ayda 2 kere yumurtlama tabi ki olabilir...eğer sürekli ovulasyon iki çizgide koyu ise hamile de olabilirsin yumurtlama gününü takip etmen çok iyi