Merhaba kızlar, kısaca anlatayım 11 aylık evliyim hiç korunmadık ve hamile kalamadım. Sağlık sorunumda yok, herşey normal ve olması gerektiği gibi şükür. Bu 2ci ayım ovulasyon takibi yaptım. İlk ay baya heveslendim ama maalesef tutturamadıkBu ayda ümitli değildim ama benim bat geçti (sadece 1 gün ama heves işte ) az önce ovulasyon testi yaptım T harfinin gölgesi bile yok, bırakın bebeği sormak istiyorum acaba ovulasyon da çıkmayıp gebelik testinde pozitif gören varmı? Yani bu soru ben ve benim gibi merak eden herkes için olsun buyrun sayfaya kızlar
Aj canım ah sorunlar hep bizdeBende 3 aydır Ovulasyon ile takip ediyorum 2 yıllık evliyiz geçen sene mayıs ayında düşük yaptım 8 aydır korunmuyıourz ilk Ovulasyon da tutar diye çok ümitlendim olmadı 2.ovulasyonda hiç yumurtlama görmeden adet oldum bu ay 3.ovulasyonda 2 defa yumurtlama gördüm ilk yumurtlamamın üzerinden 18 gün geçti ikinci yumurtlamanın üzerinden ise 14 gün geçti gebelik testi yapıyorum negatif Ovulasyon yapıyorum t çizgisi belli bile değil ama millet hep yumurtlamadan 10 gün sonra 12 gün sonra 13 gün sonra öğreniyor hemde Ovulasyon testi ile bende mi bir sorun var acaba diyorum bazen
Aj canım ah sorunlar hep bizdeşaka bir yana Allah hayırlısını versin ben normalde yapmazdım yani düşünmüyordum, ama eşim sen hamilesin gibi hissediyorum falan diyor normald de hiç demez. Aksine bana kızardı stres yapıyorsun acele ediyorsun kafana takma vs vs açıkcası ona belli etmedim ama heveslendim. Bi deniyeyim dedim ama sanırım yine hamile değilim
Yok valla hiç bişey arada kasık karın ağrısı aha diyorum geliyo, sonra gelen giden yok. Normald 1 2 gün başlardı benim regli ağrısı ama ods yok. Bide luan beyaz akıntım var adete bikaç gün kala kesilirdi diye hatırlıyorum ama eminde değilimSenin belirtin var mı adet ya da hamilelik
İnşAllah vardır canım aynı durumdayız resmen benimkide normald öyleBende 2 gecedir üst üste rüyamda test yapıyorum ve pozitif çıkıyor hatta birinde sevinçten bağırdım uyanırken Bi baktım rüyaymış eşimi uyandırdım zannettim ama o duymamışben test yapıcam deyince eşim izin vermezdi negatif çıkıyor üzülüyorsun ya da biraz daha bekle derdi bu ay da tam tersine eşim soruyor ben çok rahatım bakalım ne olacak
Yok valla hiç bişey arada kasık karın ağrısı aha diyorum geliyo, sonra gelen giden yok. Normald 1 2 gün başlardı benim regli ağrısı ama ods yok. Bide luan beyaz akıntım var adete bikaç gün kala kesilirdi diye hatırlıyorum ama eminde değilimDuygularım karma karışık
Canım o psikolojik olduğundan işte yaTam da senle aynı durumdayım arada gelip giden kasık batmaları yaşıyorum sanırım hamileyim diyorum sonra 2 3 gün olmuyor bu ağrılar bu sefer adet sancısı gibi sancı çekiyorum geliyor diye üzülüyorum ama gelen giden yok sadece göğüslerim sert merakda ediyorum aslında hamile miyim değil miyim bugün kan vermeye gidecektim sabah erken kalktım hatta ama sonra vazgeçtim. Sabah gitmeyi düşünüyorum ama korkuyorum negatif çıkmasından. Birde ben. Ne zaman kan testi yaptırsam hemen arkasından adet oluyorumo yüzden biraz daha bekleyeyim diyorum
İnşAllah vardır canım aynı durumdayız resmen benimkide normald öylebu ay ben desüm olmadı doktora gidelim diye. Oda gideriz gerekirse ama gör bak gerek kalmıcak hamilesin sen diyo durduk yere içimi kemiriyor bi regli olayım pedi kafasına patlatcam onun
Canım o psikolojik olduğundan işte yaben şuana kadar hiç kan vermeye kadar gitmedim yani gerek kalmadı çünkü adetlerim çok düzenli. En fazla 1 2 gün oynar onda da gelirken sinyal veriyor anlıyorum yani
Ay mübarekler inşallah bu sefer doğru düşünüyolardır bizim kocalarGerçekten aynı durumdayız ya ben doktora gittim bu ayki yumurtlamadan önce işte doktor adet olursan 3.günü gel hormonlarına bakalım dedi eşime söyledim hatta o da bence gerek kalmayacak dedi sonra geçen markette alışveriş yapıyoruz ben ped aldım eşim onu neden alıyorsun bıraksana dedi bende adet günüm yaklaştı dedim eşim de hala inatla boşu boşuna alıyorsun falan dedi bakalım ne olacak
O şekilde de hamile kalan çok canım inşallah seninde olur, benim zamanlama şaşmıyor ama bende de bebek ypk. Önemli olan Allahım nasip etsinBenim de çok düzensiz polikistik over var bende bazen hiç belirti vermeden pat diye geliyor bazen çok belirti veriyor ağrıdan duramıyorum o yüzden kan testlerine harcamışlığım çoktur
İşte normalde diyorlar ya yumurtlamadan 14 gün sonra bat diye ben kesin batımı bilmiyorum düzensiz olduğu için ama bu ayki ilk yumurtlama göre 14 temmuz 15 temmuz gibi adet olmalıydımBu arada senin bat ne zaman geçti mi geliyor mu daha
Evet ya bende Ovulasyon da falan çıkmadığı için olumsuz düşünüyorum inşallah biz yanılırım kocalarımız haklı çıkarAy mübarekler inşallah bu sefer doğru düşünüyolardır bizim kocalarama benim gelcek gibi ya baksana bide kimse yazmadı demek olsa ovulasyon da çıkardı ya
Anladım canım bi test dene istersen ben ovulasyon yaptım olmadığından emin oldum ya kesin yarın hasta olurumİşte normalde diyorlar ya yumurtlamadan 14 gün sonra bat diye ben kesin batımı bilmiyorum düzensiz olduğu için ama bu ayki ilk yumurtlama göre 14 temmuz 15 temmuz gibi adet olmalıydım
Amin rabbim isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar versin kimsenin Kucağını boş bırakmasınO şekilde de hamile kalan çok canım inşallah seninde olur, benim zamanlama şaşmıyor ama bende de bebek ypk. Önemli olan Allahım nasip etsin
Bünye meselesi heralde bend bi arkadaşımda şahit oldum aşılama ile gebe kaldı. Şu çift çizgi nasıl ya görmek istiyorum deyip esprisine test yapmıştık negatif çıktı ki beta değeri 300 küsürdü şuan 5 aylık hamile ama onda da çıkmamıştoEvet ya bende Ovulasyon da falan çıkmadığı için olumsuz düşünüyorum inşallah biz yanılırım kocalarımız haklı çıkar
Ama benim annemin hiç bir zaman gebelik testlerinde çıkmazmış hamileyken yapınca da çıkmıyormuş hastanede gebelik testi yapınca çıkıyormuş benim ilk gebeliğimde de evde yaptığım testte çıkmamıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?