Gebeliğe Hazırlık Ovülasyon ile gebelik öğrenme

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Anladım canım bi test dene istersen ben ovulasyon yaptım olmadığından emin oldum ya kesin yarın hasta olurum 🙄 send bi dene istersen evde, silik çizgi görürsün falan o zman kan verirsin daha iyi benve
Evde kaç gündür sabahları test yapıyorum hep negatif Ovulasyon yapıyorum onlarda negatif hatta dün test yaptım evde negatifti atmamıştım aradan zaman geçtiğinde gölge gördüm ikinci çizgi olarak eşime gösterdim heyecanla ama eşim görmedi bende sabah tekrar test yaptım evde negatifti bu yüzden bugün kan vermeye gitmedim

• Beğen
Reactions: N8M
Evde kaç gündür sabahları test yapıyorum hep negatif Ovulasyon yapıyorum onlarda negatif hatta dün test yaptım evde negatifti atmamıştım aradan zaman geçtiğinde gölge gördüm ikinci çizgi olarak eşime gösterdim heyecanla ama eşim görmedi bende sabah tekrar test yaptım evde negatifti bu yüzden bugün kan vermeye gitmedim
Sonuçları yazalım canım merak ettim inşallah iyi haberler veririz ama ben yarın olurum ya. S

Bünye meselesi heralde bend bi arkadaşımda şahit oldum aşılama ile gebe kaldı. Şu çift çizgi nasıl ya görmek istiyorum deyip esprisine test yapmıştık negatif çıktı ki beta değeri 300 küsürdü şuan 5 aylık hamile ama onda da çıkmamışto
Aaa öyle mi inşaAllah bizde hamile olduğumuzu öğreniriz bünyede bünyeye değişiyor demek ki ama bizim gibiler çok azdır 😂

• Beğen
Reactions: N8M
Aaa öyle mi inşaAllah bizde hamile olduğumuzu öğreniriz bünyede bünyeye değişiyor demek ki ama bizim gibiler çok azdır 😂
Vallahi hiç sanmıyorum kuzum ya kafaya takınca olmuyor diyorlar ya cidden inanmaya başlıcam artık o kafar istiyorum dikkat ediyorum gün sayıyorum ama yok. Millet şıp diye hamile 🤰 tabiyki nasip böylr konuşup şirk koşmak istemiyorum ama neden demeden de edemiyor insan

Back