- 19 Mayıs 2020
- 522
- 1
- 301
- 23
- Konu Sahibi bubblesdeniz
Malesef benmde öyle işin yoksa adet gününe kadar stres topu gibi dolanHiç bisey napcz bu ay o kadar boşverdim ki hiç aklımda yoktu ovu testim pik çıktı bi ümitlendim yok ya yine yok:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Malesef benmde öyle işin yoksa adet gününe kadar stres topu gibi dolanHiç bisey napcz bu ay o kadar boşverdim ki hiç aklımda yoktu ovu testim pik çıktı bi ümitlendim yok ya yine yok:)
Allah yardımcımız olsunMalesef benmde öyle işin yoksa adet gününe kadar stres topu gibi dolan
Amn inşallahAllah yardımcımız olsun
Bugünde böyle sanırım yumurtlama var bugün çatlıyor dün kasıklarıma ağrı atıyordu habireAllah yardımcımız olsun
Hiç çatlama gibi değil ki bu yaBugünde böyle sanırım yumurtlama var bugün çatlıyor dün kasıklarıma ağrı atıyordu habire
Düne göre silik gibi yarına tam silinirHiç çatlama gibi değil ki bu ya
Olabilir hayırlısı ya hicDüne göre silik gibi yarına tam silinir
Ben bir iki gün gecikme yaşardımda adet günü yumurtlma yaşamadım daha neler neler göreceğiz bakalımOlabilir hayırlısı ya hic
Böyle bisey yaşamamıştım gecikme olarak.
Ben de ama dört gün gecikti suan ve yumurtlama ise 16 gün sonra adet oluyorum öyleyse 16 gün gecikecek mi valla çok tuhafBen bir iki gün gecikme yaşardımda adet günü yumurtlma yaşamadım daha neler neler göreceğiz bakalım
Ya öyle olacak yada erkenden dökecek benimki yarın kesinleşir eğer silikse yumurta yüzdee yüz değlse kist yada gebelkBen de ama dört gün gecikti suan ve yumurtlama ise 16 gün sonra adet oluyorum öyleyse 16 gün gecikecek mi valla çok tuhaf
Evet kist olmasın ins güzel şeyler olsun canm benm yumurtlama olduğunu sanmıyorum ben ya . 31.gun neden yumurtlama olsun çok değişik altı aydır olmuyordu şimdi olcak . 10 12 14 şeklinde goruyormm ben hep yumurtlamayıYa öyle olacak yada erkenden dökecek benimki yarın kesinleşir eğer silikse yumurta yüzdee yüz değlse kist yada gebelk
Ben artık herşey beklerm polikistikten inanın olurmu olur[/QUOTE]Evet kist olmasın ins güzel şeyler olsun canm benm yumurtlama olduğunu sanmıyorum ben ya . 31.gun neden yumurtlama olsun çok değişik altı aydır olmuyordu şimdi olcak . 10 12 14 şeklinde goruyormm ben hep yumurtlamayı
[/QUOTE]Ben artık herşey beklerm polikistikten inanın olurmu olur
Sonucunuz ne oldu çok merak ettimBende yoktu yani öyle ne bir belirti ne de sorun eğer pazartesiye kadar olmazsam doktora gideceğim
Benimki henüz belli değil yumurtlama olmuş pik çıktpı günSonucunuz ne oldu çok merak ettim
Anladım canım hayırlısı olsunBenimki henüz belli değil yumurtlama olmuş pik çıktpı gün
Yumurtlama günüyle çatlama günü farklı bir gün mü aynı gün olmuyor mu ki ?Hiç çatlama gibi değil ki bu ya