- 20 Kasım 2019
- 3.795
- 5.061
- 158
- Konu Sahibi bubblesdeniz
Bence siz hamile olabilirsiniz gebelik testi negatif mi cikti ? Erken gebelik testi miydiBenim iki gündür koyuydu tam pik değildi bugün tam pik patlıyor resmen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bence siz hamile olabilirsiniz gebelik testi negatif mi cikti ? Erken gebelik testi miydiBenim iki gündür koyuydu tam pik değildi bugün tam pik patlıyor resmen
Hayır erken gebelk testi değldi ama çıkar diye düşündüm çıkmadı kuruma çizgisi bile çıkmadıBence siz hamile olabilirsiniz gebelik testi negatif mi cikti ? Erken gebelik testi miydi
Hm. O zaman bende de mi var acaba pcos çünkü ben tam muayene olamadım.Bu
Dün olmam gerekiyordu pcos var bende ama adetlerm dğzenkdr yumurtlama ik defa bu kadar gecikti devam ederse yumurtlma liste dönşmştr pazrtesiye kadar koyu devam ederse test yaparm negtfse yoktur ama silikleşirse yumurtlma yeni olmştr
Çok ilginç merakla bekliyorum sizin sonucunuzu mutlaka yazın bize de Allahim insallah vardırHayır erken gebelk testi değldi ama çıkar diye düşündüm çıkmadı kuruma çizgisi bile çıkmadı
Olablr ultrsyonda hemen belli olmuyor benm geçen sene düzensiz oldu bir ara o sırada yumurtlma testyle fark ettm yumjrtlma olmadan adet olyordum doktra söyledğmde dğzgn baktı ve pcos var dedi malesef hormonlrmda temizdi hiç belrti yoktuHm. O zaman bende de mi var acaba pcos çünkü ben tam muayene olamadım.
Hayırlısı o kadar yoruldum ki zerrece umut yok içimde gebelğe dairÇok ilginç merakla bekliyorum sizin sonucunuzu mutlaka yazın bize de Allahim insallah vardır
İnsallah canm ya haber ederim sana sende et bana olur muÇok ilginç merakla bekliyorum sizin sonucunuzu mutlaka yazın bize de Allahim insallah vardır
Benim de öyle ondan emin olamamıştır artık olabilir diyorumOlablr ultrsyonda hemen belli olmuyor benm geçen sene düzensiz oldu bir ara o sırada yumurtlma testyle fark ettm yumjrtlma olmadan adet olyordum doktra söyledğmde dğzgn baktı ve pcos var dedi malesef hormonlrmda temizdi hiç belrti yoktu
Mutlakaİnsallah canm ya haber ederim sana sende et bana olur mu
Bende de cıkmadımHayır erken gebelk testi değldi ama çıkar diye düşündüm çıkmadı kuruma çizgisi bile çıkmadı
Hangi marka test yaptın Sabah mı yaptın benim dün koyuydu bugün de koyu ama dün daha koyuydu senin gittikçe koyulaşmış.Mutlaka
Benim laboquick markası sabah ilk idrardan sonra sıvı almadan ikinci idrarla yapıyorum hepHangi marka test yaptın Sabah mı yaptın benim dün koyuydu bugün de koyu ama dün daha koyuydu senin gittikçe koyulaşmış.
Bende aynı marka ve aynı şekilde yaptım canm gebeliği ne zaman yaptınBenim laboquick markası sabah ilk idrardan sonra sıvı almadan ikinci idrarla yapıyorum hep
Dün ve önceki gün yaptım malesef negatifti ikisideBende aynı marka ve aynı şekilde yaptım canm gebeliği ne zaman yaptın
Ekledim üste gebelk testndeBende aynı marka ve aynı şekilde yaptım canm gebeliği ne zaman yaptın
Valla benim de bomboş bi silik çıksa bari diyorumDün ve önceki gün yaptım malesef negatifti ikiside
Bence benmki yumurtlmadır büyük ihtimalleValla benim de bomboş bi silik çıksa bari diyorum
Benimki de öyledir çünkü negatif çıkmazdı olsaydı şimdiye çıkardıBence benmki yumurtlmadır büyük ihtimalle
Aynen öyle nasip ne yapabilirzkiBenimki de öyledir çünkü negatif çıkmazdı olsaydı şimdiye çıkardı
Hiç bisey napcz bu ay o kadar boşverdim ki hiç aklımda yoktu ovu testim pik çıktı bi ümitlendim yok ya yine yok:)Aynen öyle nasip ne yapabilirzki