Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon hesaplama zorluğu

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba ben pko hastasiyim . Bitkisel macun ve progestan kullanıyorum. Doktorun verdiği ilaç dün bitti . Bu sabah işe yumurta akı gibi çok saydam akıntım geldi yumurtam çatlamış olabilir dedim . Kaşık ağrımda vardı sağ kaşığın 1 gün ağrıdı ve gecdi arkasından akıntım geldi gittim emin olmak için ovulasyon testi aldım . Sonuç bu 10 dk.icinde cikdi . Sorum ise şu : eğer yumurtam çatladıysa sabah yapıcağım testte dahamı silik çıkması gerek yoksa koyumu?
Hergün devam et koyulaşır herlade

Merhaba ben pko hastasiyim . Bitkisel macun ve progestan kullanıyorum. Doktorun verdiği ilaç dün bitti . Bu sabah işe yumurta akı gibi çok saydam akıntım geldi yumurtam çatlamış olabilir dedim . Kaşık ağrımda vardı sağ kaşığın 1 gün ağrıdı ve gecdi arkasından akıntım geldi gittim emin olmak için ovulasyon testi aldım . Sonuç bu 10 dk.icinde cikdi . Sorum ise şu : eğer yumurtam çatladıysa sabah yapıcağım testte dahamı silik çıkması gerek yoksa koyumu?

Eğer çatladıysa bu şekilde de çıkıp git gide silikleşir ama kaçırmadıysan yumurtlama gününü o zaman 2 çizgi de çok koyu çıkar

Bu 6 gün peşpeşe

Benden yumurta akı gibi sıvı geldi ilaçla adet görüyorum normalde ama yumurtam çatlamıyordu. Simdi sıvı gelince ve ağrımda olunca ovulasyon test yaptımsonuc bu sizce catlamismidir

Eklentiler

• IMG-20180312-WA0007.jpeg
    IMG-20180312-WA0007.jpeg
    19,3 KB · Görüntüleme: 67
Gün asirimi pespese mı?
Bana doktorum 6 gün her günü değerlendir dedi ama eğer bu ay ovulasyon testiyle tutmazsa önümüzdeki ay reglinden 3 gün Sonra gün aşırı birlikte olun dedi sperm sayısı azalmasın diye

Lh testi yaptıkdan sonra hcg testide yapdim hiç birşey cikmadi.

Gebelik testi için erken olabilir ama gerçi hcg kanda sayıldı değil mi? İdrar kit i kullandıysan henüz çıkmayadabilir. O halde yüksek ihtimalle yumurtan çatlıyor akıntın ondan ama biliyor musun benim yumurtam 3 gün önce çatladı fakat akıntım bugün oldu

Gebelik testi için erken olabilir ama gerçi hcg kanda sayıldı değil mi? İdrar kit i kullandıysan henüz çıkmayadabilir. O halde yüksek ihtimalle yumurtan çatlıyor akıntın ondan ama biliyor musun benim yumurtam 3 gün önce çatladı fakat akıntım bugün oldu

Ben bu ay macun kullandigim için 12 gündür gün aşırı ilişkiye giriyoruz . 9 günde böyle devam edecek . Sonra ne olacak bilmiyorum . Kimisi lh testinde bile hamile olduğunu öğreniyormus ama ben yumurtam çatladığını düşünüyorum.

Bu arada idrarda yapdim hcg kanda baktirmadim

Benden yumurta akı gibi sıvı geldi ilaçla adet görüyorum normalde ama yumurtam çatlamıyordu. Simdi sıvı gelince ve ağrımda olunca ovulasyon test yaptımsonuc bu sizce catlamismidir

Görünen o ki ya çatlamış yada diğer anlamı yumurtlama günü yaklaşıyor kuzum sen bir kaç gün daha devam et eğer çizginin C olan tarafı silikleşirse bil ki yumurta çatlamış ama koyulaşırsa yumurtlama günün o gün

Sırada ki regline 2 gün kala idrardan ancak çıkıyor ama erken gebelik testi yaparsan o da regline 6

Ilaç bittikden 1 hafta içinde en geç 10 gün içinde hastalanmam lazim normalde eğer hastalanmazsam hamilelikte olabilir. 9 gün kaldi bakalim

X