Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon hesaplama zorluğu

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Haklısın ramazanda sıkıntı oluyor artı eşimde vardiyalı gece çalışınca daha da zor. Ama rabbimin veresi varsa bir şekilde bahane eder bir şeyleri ve verir inşallah hepimize :)
Aynen öyle Rabbim den her zaman ümidimiz olduğu için bırakmıyoruz elimizden geleni yapıyoruz:KK200:

Canım değerlendir bu günlerini benimde böyle iki gün koyu olmuştu hatta sonraki gün silik çıktı onu bile değerlendirdik zor olsada ne yapalım herşeyi düşünüyor insan .inşallah bu ay hepimiz hamile kalırız

Selam kızlar
Bugün regl günüm ama hâlâ sökmedi
Kırmızı değil .
Pette yer yer lekeler var
1 günden fazla yerleşme kanaması yaşayan var mı
Alıntı yapıp cevap yazarsanız makbule geçer
Ebrhll Ebrhll

Bende hiç olmadı yerleşme kanaması. Taaaaa 13. hafta lekelenme oldu o da rahim büyüdüğü için ince damarları çatlatıyormuş ondanmış.

Canim peki sadece adetine 5 gun kalami gormustun cift cizgiyi yoksa daha oncede gormusmuydun

7 ve 8 Mart ta gördüm yumurtlama günümdü 36 saat sürdü değerlendirdik ve sonra adetime 5 gün kala da gördüm bilakis denemiştim zaten nasıl çıkacak diye çift koyu çizgi çıktı sonradan gebe olduğumu öğrendik

ins. canim ya senin kacinci gun koyulasti

Şu an gebe değilsen neden hamileğimin 3.haftasındayım diye görüntü çıkmış kuzum yani gebelik süreç takibi var sende. Ben mi yanlış anlıyorum yoksa yanlış bir şey mi var hakikaten

ebru canım 28 yumurtanın pik yaptığı gündü bugun adet olmam lazım olmadım sence umutlanmalıyım test yapsam çıkar mı ki

Ayyy yeni gördüm mesajını ne durumdasın merak ediyorum tabi yapsan çıkar normalde gecikmen olmuyorsa yap ve haber ver güzelinden :)

23. Gün bugün hala aynı pik yapacak mı bilmiyorum
Geç yumurtluyor olabilirsin devam et kuzum benim arkadaşım tüm ay yaptı neredeyse ve taaaaa diğer regline 3 gün kala çift koyu çizgi çıktı

Kızlar 15. Döngüm ve daha birinci çizgi çıkmadan idrarı damlattığımda ikinci çizgiyi gördüm çıkacağı hemen belliydi yani iki dakika bile sürmedi böyle oldu sizce pik olmuş mu dün geceden beri yumurtalarımda inanılmaz şeyler oluyor batıyor ağrıyor ay heyecanlandım :KK49:(10.günden itibaren başladım ilk defa bu koyuluğu yakaladım)
Bal gibi olmuş hemde değerlendirin

Merhabalar bende ovulasyon testi kullanmaya başladım bu ay ama son üç gündür iki cizgide koyu çıkıyor sanki. Anlayamadım daha önce kullananlar varsa yardımcı olabilir mi lütfen
Yumurtlama 48 saat sürebiliyor kuzum

Şu an gebe değilsen neden hamileğimin 3.haftasındayım diye görüntü çıkmış kuzum yani gebelik süreç takibi var sende. Ben mi yanlış anlıyorum yoksa yanlış bir şey mi var hakikaten
ins. bu ay olur diye baslattim takvimi :anneadayı:
gebe degilim ins. olacagim canim:halay:

Geç yumurtluyor olabilirsin devam et kuzum benim arkadaşım tüm ay yaptı neredeyse ve taaaaa diğer regline 3 gün kala çift koyu çizgi çıktı
Bende ondan supheleniuirum bırakmıyorum ama çizgiler bı garip ya o canimi sıkıyor neyse daha elimde test var devam:KK49::dua:

Canım şu alt kısmındaki cizgi sorunu olmasa çizgiler aynı koyulak ta gibi dimi canım bugün 25. Gün

Eklentiler

• IMG_20180613_173045.jpg
    IMG_20180613_173045.jpg
    38,1 KB · Görüntüleme: 64
  • IMG_20180613_172441.jpg
    IMG_20180613_172441.jpg
    53,4 KB · Görüntüleme: 73
Çatlamış mı sizce yumurtam kızlar?? Ya da çatlamak üzere falan mı daha da mı silikleşmesi gerekiyor?

Eklentiler

• E52D0A83-2AA4-49AD-A078-07B2BE2E04B9.jpeg
    E52D0A83-2AA4-49AD-A078-07B2BE2E04B9.jpeg
    38,7 KB · Görüntüleme: 70
Çatlamış mı sizce yumurtam kızlar?? Ya da çatlamak üzere falan mı daha da mı silikleşmesi gerekiyor?
Siliklesiyor canım birden olmaz yarın daha silik olur insinşal siz yine de bugub u de degerlendirin tabi siz bilirsiniz

Yani birden olmaz derken çatlamaz mı çatlasa da silikleşmez mi
Ya valla bu konu benimde anlamadığım konular bende sıkıntı yasoyirou catlatma ignesi olduğumda bile 3 gün sonra yumurtam catladi benim dusun doktor geç çatlıyor o zaman yumurtan dedi o yüzden hiç testlere bakamamk lazım tabi yine catladigi zamanı tahmin etmek için yapmak lazım ama iki günde bir öncesi ve sonrası devam etmek lazim

Ya valla bu konu benimde anlamadığım konular bende sıkıntı yasoyirou catlatma ignesi olduğumda bile 3 gün sonra yumurtam catladi benim dusun doktor geç çatlıyor o zaman yumurtan dedi o yüzden hiç testlere bakamamk lazım tabi yine catladigi zamanı tahmin etmek için yapmak lazım ama iki günde bir öncesi ve sonrası devam etmek lazim
Pik oldu dün Bugün hafif silikleşmiş çatlamış mı demek oluyor yoksa çatlamak üzere mi bilemiyorum artık ben değerlendireyim de tutarsa tutar gerisi Allahtan :)

Pik oldu dün Bugün hafif silikleşmiş çatlamış mı demek oluyor yoksa çatlamak üzere mi bilemiyorum artık ben değerlendireyim de tutarsa tutar gerisi Allahtan :)
Aynen canım bende öyle yapıyorum ama siliklesince artik çatlamış oluyor diye kabul ediuorlar galiab

Kızlar birde bana yardımcı olurmusunuz ?
Ben 2 ay üst üste kimyasal gebelik geçirdim.
Ocak ayında 8 aylık bebeğimi kaybettim .
Bu ay bende ovulasyon testi kullanıyorum.
Sizce nasıl ? İlk defa kullanıyorum
Kaçıncı gün catlarki acaba ?
Tekrar anne olmaya çok ihtiyacım var.

Eklentiler

• IMG_20180613_150133.jpg
    IMG_20180613_150133.jpg
    66 KB · Görüntüleme: 67
X