Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon hesaplama zorluğu

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba kizlar bisey sorucam ayin 5nde ovulasyon testim pik yapti ve ertesi gun silinmeye basladi bende tedbir amacli hergun test yapmaya devam ediyorum hala ve bu 2 gundur testim yine koyu neden olur bu bilgisi olan varmi?
Canım t çizgisi c den koyu olduğunda yumurtlamış olursun brden fazla yukurtluyorsun desem bu kadar kısa sürede bilemedim resim atma imkanın varsa tesim at

Canım t çizgisi c den koyu olduğunda yumurtlamış olursun brden fazla yukurtluyorsun desem bu kadar kısa sürede bilemedim resim atma imkanın varsa tesim at
20180610_174539.jpg 20180610_174604.jpg
Canimbu son 2 gunun testleri normalde yumurtlama olduktan sonra dahada siliklesir benim.ilk defa bu ay boyle oldu

Selam kızlar
Bugün regl günüm ama hâlâ sökmedi
Kırmızı değil .
Pette yer yer lekeler var
1 günden fazla yerleşme kanaması yaşayan var mı
Alıntı yapıp cevap yazarsanız makbule geçer
Ebrhll Ebrhll

Eki Görüntüle 2155891 Eki Görüntüle 2155893
Canimbu son 2 gunun testleri normalde yumurtlama olduktan sonra dahada siliklesir benim.ilk defa bu ay boyle oldu

Kuzum aynı ay içinde 2 defa yumurtlama olmuyor,biyolojik olarak böyle yani.Regl olmana kaç gün var benim reglime 3-4 gün kala yada 5 çok emin olamadım şuan çift koyu çizgi çıkmıştı ve reglim 4 gün gecikince gebe olduğumu öğrendik.Hayırlısı olsun inşallah sen takip et gidişi bakalım

Selam kızlar
Bugün regl günüm ama hâlâ sökmedi
Kırmızı değil .
Pette yer yer lekeler var
1 günden fazla yerleşme kanaması yaşayan var mı
Alıntı yapıp cevap yazarsanız makbule geçer
Ebrhll Ebrhll

Ben yerleşme kanamasını 13+5 te yaşadım o da kahverengi leke olarak geldi çok ufak ufak 3 gün sürdü ama bu kadından kadına hatta gebelikten gebeliğe değişiyor tabi.Ben böyle yaşadım diye bu baz alınamaz :KK66:

Kuzum aynı ay içinde 2 defa yumurtlama olmuyor,biyolojik olarak böyle yani.Regl olmana kaç gün var benim reglime 3-4 gün kala yada 5 çok emin olamadım şuan çift koyu çizgi çıkmıştı ve reglim 4 gün gecikince gebe olduğumu öğrendik.Hayırlısı olsun inşallah sen takip et gidişi bakalım
Canim peki sadece adetine 5 gun kalami gormustun cift cizgiyi yoksa daha oncede gormusmuydun

Tesekkur ederim canim cevap icin daha reglime 10 gun var

15287142535457139376077125259059.jpg
kizlar 16 ve 18. gunlerin 18.bugun yani sizce fark varmi acaba bu ay yumurtlamam olurmuki olursa herhalde 24den once olmaz degilmi sizce kacinci gun pik olurki

Eki Görüntüle 2156128
kizlar 16 ve 18. gunlerin 18.bugun yani sizce fark varmi acaba bu ay yumurtlamam olurmuki olursa herhalde 24den once olmaz degilmi sizce kacinci gun pik olurki
Biraz daha netlesmis canım devam et bende oruclu olduğum için aksam 5 gibi yapiyirum artık yoksa çok sıvı tukettigim için tam doğru sonuç alamıyorum bide bu aldigim testlerin hepsini toplu almıştım cizgilerbi garip t de c de bu ayda zaten ümidim yok gibi artık yine adet olunca doktora gideceğim ilaç kullanacağım mecbur

Biraz daha netlesmis canım devam et bende oruclu olduğum için aksam 5 gibi yapiyirum artık yoksa çok sıvı tukettigim için tam doğru sonuç alamıyorum bide bu aldigim testlerin hepsini toplu almıştım cizgilerbi garip t de c de bu ayda zaten ümidim yok gibi artık yine adet olunca doktora gideceğim ilaç kullanacağım mecbur
kacinci gunun bugun canim

canım benimde yavaş yavaş koyulaşmıştı sen devam et bir bakmışsın yumurtlama olmuş hiç anlamıyorsun bir anda koyulaşıyo çizgi:)

23. Gün bugün hala aynı pik yapacak mı bilmiyorum

Eklentiler

• IMG_20180611_172359.jpg
    IMG_20180611_172359.jpg
    80,3 KB · Görüntüleme: 44
X