Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon hesaplama zorluğu

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
yani daha önce hiç duymadan hamilelik belirtisi yaşadığınız için dedim. yoksa psikolojiktir derdim.
peki adetinizde hiç farklılık gördünüz mü? Yani ben böyle adet olmazdım bi farklılık var dediğiniz bişey?
Hiç bir farklılık yok
Dediğiniz gibi ben bunun belirti olduğunu bilmiyordum Kİ
Tesadüf aynaya bakarken baktım iki göğsümde de damarlar
Hatta uzaktı ayna
Yakından incelemedim
Sora da bu acı meselesi çıktı
Bi arkadaş demişti
Tanıdığı böyle olduktan 3 ay sora hamile kalmış
Meryem otunu içtiğim ay oldu bu damar olayı

Hiç bir farklılık yok
Dediğiniz gibi ben bunun belirti olduğunu bilmiyordum Kİ
Tesadüf aynaya bakarken baktım iki göğsümde de damarlar
Hatta uzaktı ayna
Yakından incelemedim
Sora da bu acı meselesi çıktı
Bi arkadaş demişti
Tanıdığı böyle olduktan 3 ay sora hamile kalmış
Meryem otunu içtiğim ay oldu bu damar olayı
tamam o zaman bir sıkıntı yoktur. meryem otundan dolayıdır. östrojeni artırır. Östrojen hormonu da göğüste büyüme sağlar. Damarların çıkması da ondandır.

2018-06-09 12.20.56.jpg kizlar dunde böyleydi bugunde ayni bu arada 23. Günüm

Eki Görüntüle 2155514 kizlar dunde böyleydi bugunde ayni bu arada 23. Günüm
Hala catlamamis ama akşama muhtemelen çatlamış olacak bu aksami es geçmemeniz gerekiyor yarını da ama bizde mesela morfoloji sıkıntisi var ben bu ay ust üste deneyecegim iki günde bir yani eşinizde sıkıntı varsa ona göre hareket edin

Hala catlamamis ama akşama muhtemelen çatlamış olacak bu aksami es geçmemeniz gerekiyor yarını da ama bizde mesela morfoloji sıkıntisi var ben bu ay ust üste deneyecegim iki günde bir yani eşinizde sıkıntı varsa ona göre hareket edin
Esimde sıkintı yok canim daha dogrusu hic doktora gitmedik ben gebelik dusunmeyi baslayinca aldim bu testi zaman kaybetmememk icin yapmk istedim

Esimde sıkintı yok canim daha dogrusu hic doktora gitmedik ben gebelik dusunmeyi baslayinca aldim bu testi zaman kaybetmememk icin yapmk istedim
Hım bı kaç ay deneyince olmazsa ikinizde gidin ama insallin tabi hayırlısıyla olur da gerek kalmaz doktorlar bizi çok yıprattı Rabbim hic kimseye yaşatmasin

Bugünkü testim. İlk defa akıntıyı da hissettimsanırım yumurtluyorum. yarın da Kadir gecesi çok hoş oldu gerçekten

Eklentiler

• 035395E8-8D39-45AC-9678-6D6FBC9ECE37.jpeg
    035395E8-8D39-45AC-9678-6D6FBC9ECE37.jpeg
    20,9 KB · Görüntüleme: 61
Canım fitili enfeksiyon için mi kullanıyorsun benim ilaç kullandığım ay doktorum korunmamızı istemişti?
Evet enfeksiyon varmış çok az dedi soğan kürü yapmıştım iyi ki yapmışsın dedi sonra fitili verdi ve bebek çalışmalarına devam bebek olursa hiçbir şey olmaz mesuliyeti benim o kadar söylüyorum dedi ama bilmiyorum yaaa of :KK43:

Kızlar bugün 21. Gün dün le aynı gibi ben biraz daha koyulaşır diye düşünmüştüm:110:

Eklentiler

• IMG_20180609_172030.jpg
    IMG_20180609_172030.jpg
    73,5 KB · Görüntüleme: 67
Canim benimde 23. Gunde birden bire pik yapti belki seninde oyle olur neden bu kadar gec onu anlamis degilim ama 29 gunde bir regl oluyorum
Benim düzensiz canım geçen ay da 22. Günde oldu ben sasirmiyorum artık da biraz koyulaşır diye bekledim sadece senin de mevsimsel değişiklikler etkiliyor bazen diye biliyorum belki ondandır ama sonuçta yakaladin

Benim düzensiz canım geçen ay da 22. Günde oldu ben sasirmiyorum artık da biraz koyulaşır diye bekledim sadece senin de mevsimsel değişiklikler etkiliyor bazen diye biliyorum belki ondandır ama sonuçta yakaladin
Aynen oyle canim ben bu ay yumurtlama olmucak herhalde diyodum cunku 10. Gunden beri yapiyodum

Canim benim testimde su an seninki gibi bugun ve yarinimi degerlendirmemiz gerekiyo yoksa siliklesincemi yumurta catlamis oluyo

Canım silikleşince çatlamış demek oluyor. 2 koyu gördüysen 24 36 saat içinde yumurta pıhtı pıtı sakınmış olacak bunu gördüğün günü ertesine ve silikleştiğini günü değerlendirmen gerek sonuçta içeride spermle karşılaşsın yumurta salındığı an:)

bugun 15.gunum testte hic yumurtlamaya yakin bile cikmamisken az once peceteye serce parmagimin boyunca uzayan akinti geldi yumurtlama belirtisi degilmiydi bu kafamda deli sorular:olamaz::olamaz:

Test yapmaya devam et kuzum yorucu süreç biliyorum ama biraz daha sabır

X