Bu da orjinal foto oynamadım. Eki Görüntüle 2136144
Bunda gölge gibi var sanki
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu da orjinal foto oynamadım. Eki Görüntüle 2136144
Bunda gölge gibi var sanki
Hayırlı günler kızlar sabah aç karnına gebelik testi yaptım ikinci çizgiyi silik gördüm inanamadım bi an elim Ayağım karıştı :) test bozuk olabilirmi diye düşündüm hatta sonra tok karnına tekrar test yaptım yine ikinci çizgim silik çıktı aile hekimine gittim kan verdim yarın 11 de çıkacak dediler ama nasıl bekleyeceğim bilmiyorum
Amin canm inşaallah Rabbim isteyen bekleyen herkese nasip etsinAyyy hadi InşAllah canim benim çok sevindim senin adına güzel haberlerini alırız inşAllah
Kuzum kaç gün kala yaptın?2.çizgi dükünden köyü ama yine telefonla çekince belli olmuyor. Görüyor musun çizgiyi? Gölge gibigörünüyor fotoda ama elimde uçuk pembe gibi. Eki Görüntüle 2136138
Amin canm inşaallah Rabbim isteyen bekleyen herkese nasip etsin
Kuzum kaç gün kala yaptın?
Süper! pco olup yumurtlama yakalaman harika!! Bunun için de ayrıca tebrik ederim. İnşallah bebişin tutunur canım. Bende de pco görünümü var ama adet oluyorum. Ama yumurtlamayı yakalamak imkansız nerdeyse... Darısı başımıza. Benim de bir hafta kaldı bata test yapacağım sabırsızlanıyorum.Vallahi benimki çok karışık. Ocak ayında dk hapını bıraktım regl oldum. Sonra kendi kendime 1 defa oldum 2 martta bitti. 2 marttan beri olmuyorum. Ama 28 martta yumurtlamayı yakaladım. Pco var zaten bende. Ocaktan bu yana 1 kez ilaçla 1 kez kendim toplamda 2 kez regl oldum yani.
Süper! pco olup yumurtlama yakalaman harika!! Bunun için de ayrıca tebrik ederim. İnşallah bebişin tutunur canım. Bende de pco görünümü var ama adet oluyorum. Ama yumurtlamayı yakalamak imkansız nerdeyse... Darısı başımıza. Benim de bir hafta kaldı bata test yapacağım sabırsızlanıyorum.
Amin kuzum. Ben hiç anlamıyorum akıntı falan. Hiç de uzamıyor akıntım falan.Çok belli ediyor yumurtlama kendini. Önce beyaz akıntı geliyor sonra uzayan akıntı. Her wc gidince kontrol ederdim. Ocaktan beri ilk kez yumurtladım. 1 hafta beklemede kalıp çizgi iyice koyulaşirsa kan vercem. Tam bi sevinemedim yine sevincim yarıda kalir diye. Inşallah en hayırlı zamanda sana da bana da hepimize nasip etsin inşallah
Adet kaç gün sürüyor pekiBen yaptırdım 11 gün den itibaren vakfı bana 16 günde iğne vurdu
Adet kaç gün sürüyor peki
merhabalar benimde bu ay çok değişik oldu sol kasıgımda ağrı ve şefaf akıntım oldu adetin 19 20 günü falan sonra 1 hafta geçti şimdi yine yumurta akı kıvamında akıntım var afedersiniz büyük tuvalaeitmi yaptıktan sonrada vajinamdan bol kıvamlı yumurta akı kıvamında akıntı geliyor acaba 2 kez mi yumurtladımMerhaba eğer 30 gün ara ile olursan ayın 13-14-15-16-17-18 değerlendir ama 35 gün arayla olursan 10-11-12-13-14-15 değerlendir fakat şu var ki düzensiz regl olduğundan dolayı geç yada erken yumurtluyor olabilirsin ovulasyon testiyle kontrol et her gün reglin bitince 3.gün başla yada daha garantisi reglin bitince korunmadan gün aşırı ilişkiye girmen eşinle
Hayırlı olsun canımmm darısı bizlere inşallah neler yaptınız nasıl anladiniz paylaşın bizimle de?Hayırlı cumalar hayırlı kandiller kızlar . Sonuçlarımı aldım 38.0 doktor pozitif kan değerleriniz de gayet iyi dedi takibe alalım dedi . Nasıl mutluyum anlatamam size şu müberek günde böyle bi haber almayı Rabbim nasip etti şükürler olsun
merhabalar benimde bu ay çok değişik oldu sol kasıgımda ağrı ve şefaf akıntım oldu adetin 19 20 günü falan sonra 1 hafta geçti şimdi yine yumurta akı kıvamında akıntım var afedersiniz büyük tuvalaeitmi yaptıktan sonrada vajinamdan bol kıvamlı yumurta akı kıvamında akıntı geliyor acaba 2 kez mi yumurtladım
Hayırlı cumalar hayırlı kandiller kızlar . Sonuçlarımı aldım 38.0 doktor pozitif kan değerleriniz de gayet iyi dedi takibe alalım dedi . Nasıl mutluyum anlatamam size şu müberek günde böyle bi haber almayı Rabbim nasip etti şükürler olsun
merhabalar benimde bu ay çok değişik oldu sol kasıgımda ağrı ve şefaf akıntım oldu adetin 19 20 günü falan sonra 1 hafta geçti şimdi yine yumurta akı kıvamında akıntım var afedersiniz büyük tuvalaeitmi yaptıktan sonrada vajinamdan bol kıvamlı yumurta akı kıvamında akıntı geliyor acaba 2 kez mi yumurtladım
Hayırlı olsun kuzummmm:)) Hamişlerimizden bu mübarek gün bol bol dua istiyoruzHayırlı cumalar hayırlı kandiller kızlar . Sonuçlarımı aldım 38.0 doktor pozitif kan değerleriniz de gayet iyi dedi takibe alalım dedi . Nasıl mutluyum anlatamam size şu müberek günde böyle bi haber almayı Rabbim nasip etti şükürler olsun
Çift yumurta ikizleri nasıl oluyor ozaman benim kız kardeşim 3 gün arayla yumurtlamış ilişkide olunca döllenmiş ikiz bebisleri oldu dr senden kaynaklı iki kez yumurtlamışsın esinle ilgili değil dediAynı siklus içinde 2.kez yumurtlamak bildiğim kadarıyla imkansız idrar yolu enfeksiyonu olmuş olabilirsiniz bir doktora görünün geçmezse bence