Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Arkadaşlar selam
Gezinirken gördüm toğpiği,ben bir de kızımız olsun tipiğindeyim.aranızda doktor takibi ile yum takibi yaptıran var mı? Adet bittikten kaçıncı gün gidilmeli

Benim düzensiz olduğu için adetten saymaya başla 11.gün gel bakalım demişti ovulasyon testiyle yakalayamazsan ama yakaladık şansa ve gebe kaldım gerek kalmadı ama bana söylediği böyleydi canım

Yumurta akı gibi oluyor aynı. Şeffaf bi görüntüsü var. Reglden sonra beyaz akıntı oluyor sonra bu akıntı geliyor. 2 parmağının arasında uzuyor

Regl den sonra gelen beyaz akıntı sulu mu oluyor
Bende yum dan 3-4 gün önce beyaz renk hissedilir akıntı oluyor

Benim düzensiz olduğu için adetten saymaya başla 11.gün gel bakalım demişti ovulasyon testiyle yakalayamazsan ama yakaladık şansa ve gebe kaldım gerek kalmadı ama bana söylediği böyleydi canım
Ovu ile takipte kaçıncı günü yakaladın ne zamanı değerlendirdin
Yani ovu da t koyu olan zamanı mı değerlendirdin

Yumurtlama gününden 3 gün oncesi başladık 3 gün sonrasına dek değerlendirdik yani 3 mart dahil 9 mart a kadar ve 7-8 mart da ovulasyon günümdü
Gözen aydın sağlıkla al kucağına cinsiyet belli olunca bana da yazarmısın etiketleyip :))

Düzenli adet olup akıntın oluyorsa evet gerek olmayabilir. Ama benim gibi adetleri düzenli olmayan ya da pko gibi yumurtlamayı etkileyen hastalıkları olan kişiler için ovulasyon testleri bir nimet:))

Ovu ile takipte kaçıncı günü yakaladın ne zamanı değerlendirdin
Yani ovu da t koyu olan zamanı mı değerlendirdin

2.yapışımda çift koyu çizgi çıktı o günü değerlendirdik 7 mart tı işte sonra ki günde çift koyu çizgi çıktı 37 saat sürdü ovulasyon o günü de değerlendirdik ama oncesi ve sonrasını da değerlendirdik çünkü doktorum ovulasyon gününden 5 gün oncesi ve sonrası hamile kalmaya elverişli günlerdir demişti

Gözen aydın sağlıkla al kucağına cinsiyet belli olunca bana da yazarmısın etiketleyip :))

Yazarım tabi ki :) Allah razı olsun inşallah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin Rabbim.Senin de güzel haberlerini alırım çok yakında inşallah kuzum:)

Düzenli adet olup akıntın oluyorsa evet gerek olmayabilir. Ama benim gibi adetleri düzenli olmayan ya da pko gibi yumurtlamayı etkileyen hastalıkları olan kişiler için ovulasyon testleri bir nimet:))

Aynen düzensiz olunca takibini yapmak imkansıza yakın.Ovulasyon testi candır :)

Hamileliğiniz hayırlı olsun. Sağlıklı bir gebelik dilerim. Dua edin bize de nasip etsin Allah

Allah razı olsun kuzum benim..İnan hep kalbimden geçiyor Rabbim isteyen herkese nasip etsin sağlıklı,hayırlı evlatlar diye. İnşallah yakında sen de bize yazarsın hamile olduğunu canım benim.Rabbim senin sevincini paylaşmayı nasip etsin bize de

Aminnn Aminn çokça Amin:)
Sen kaçıncı gün öğrenmiştin. Benim bata 7 gün var dünden beri test yapmamak için kendimi tutuyorum

Hayırlı günler kızlar sabah aç karnına gebelik testi yaptım ikinci çizgiyi silik gördüm inanamadım bi an elim Ayağım karıştı :) test bozuk olabilirmi diye düşündüm hatta sonra tok karnına tekrar test yaptım yine ikinci çizgim silik çıktı aile hekimine gittim kan verdim yarın 11 de çıkacak dediler ama nasıl bekleyeceğim bilmiyorum

Regl den sonra gelen beyaz akıntı sulu mu oluyor
Bende yum dan 3-4 gün önce beyaz renk hissedilir akıntı oluyor

Bende bazen sulu bazen kıvamlı oluyor. Düzenli regl oluyorsan yumurtlama günün bellidir zaten. Ben pco olduğum için sürekli akıntı takip ediyorum. Evet 3-4 gün öncesi akıntılar başlıyor sonra yumurta akı kıvamında geliyor.

Aayyyy hadi inşallah yaaa. Yumurtlamadan sonra belirtilerin nelerdi?

Yumurtlama sonrası en net belirtilerin nelerdi? Benim yumurtlamadan hemen sonra göğüslerim şişti. Bi 3-4 gün kasiklarimda batma-kemirme gibi biseyler oldu. Birazda bel ağrısı vardı. Hepsi geçti geçen hafta sadece göğüslerim şiş şu an. Testte kuruyunca çizgi çıktı ama o kırmızı çizginin çıkacağı beyaz yerde olabilir diye çok önemsemedim. Hâlâ da regl olmadım olacak gibi de değilim. Hayırlı olsun bebişin sağlıkla al kucağına inşallah:)

Hayırlı olsun. İnşşallah sağlıklı bir gebelik geçirirsin. İdrar testinin aç ve ya tok yapılmasında bir fark yok bildiğim kadarıyla. neden böyle bir şey uyguladın ki?

Aminnn Aminn çokça Amin:)
Sen kaçıncı gün öğrenmiştin. Benim bata 7 gün var dünden beri test yapmamak için kendimi tutuyorum

Reglime 3-4 gün kala lekenme oldu bende ama oncesinde mide yanmam başlamıştı bile hatta kendi kendime psikolojik herhalde diyordum bekledim regl olmayı baktım 4 gün gecikti once idrar testi yaptık evde sonra doğru hastaneye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…