Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon hesaplama zorluğu

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar adet günüm 3 Nisa’n ama hissetmeye başladım adet oldum galiba erkenden :KK43: WC’ye gitmeye korkuyorum gidemiyorum noldu bana

Kuzum inşallah bu reglinden sonraya kısmet eder Rabbim.Reglinden 3 gün sonra gün aşırı birlikte olun eşinle en sağlam yöntem buymuş benim doktorumun dediği buydu.tutmazsa ovulasyon takibiyle böyle yap diğer ay demişti

Canım kendini sakın uzme , çok takiyorsan su 2,3 hafta siteyede girme istersen ,adetin bitsin 5 gün sonra filan gün aşırı iliski dene birde istersen ,burasida bağımlılık yapıyor :110:

Evet bende bir ara girmemiştim tam da bu sebepten.insan etkileniyor ister istemez haklısın

Kuzum inşallah bu reglinden sonraya kısmet eder Rabbim.Reglinden 3 gün sonra gün aşırı birlikte olun eşinle en sağlam yöntem buymuş benim doktorumun dediği buydu.tutmazsa ovulasyon takibiyle böyle yap diğer ay demişti
Amin canım ne diyin kısmet .

Herşey Allah tan geliyor burada birçok şey öğreniyoruz doktora soramadigimiz birsürü seyi ,ama bazen insanı daha çok strese soktuguda oluyor ,kendimizin ilacı yine kendimiziz inşallah Allah hayırlı zamanda bizlere de nasip eder @Why name is
dua edelim sen içini ferahlat, psikoloji herşeyi etkiler her seyi.

Herşey Allah tan geliyor burada birçok şey öğreniyoruz doktora soramadigimiz birsürü seyi ,ama bazen insanı daha çok strese soktuguda oluyor ,kendimizin ilacı yine kendimiziz inşallah Allah hayırlı zamanda bizlere de nasip eder @Why name is
dua edelim sen içini ferahlat, psikoloji herşeyi etkiler her seyi.
Anlıyorum canım sağolasın ağzına sağlık ❤️

Kızlar bugün ultrasona girdim . Yumurtam daha çatlamamış . Çatlatma iğnesi vurdu. Bugün deil yarın ilişkide bulun dedi. Çatlama iğnesi vurulupda yumurtanın catlamamasi gibi bi olay olabilirmi sizce ?

Bende istiyorum allahım isteyen herkese aratmadan nasip etsin. Bu ay takvime göre yumurtlama günümden 3 gün önce ve 5 gün sonra ilişki yaşadık düzenli ilişkiye girmedik yani en düşük ihtimal düşündüğüm bir ay bu ay ama adetime 3 gün kala başladı belkide daha erken kasıklarda ağrı sızlama gibi bişeyler erken hasta olabilicemi düşünüyordum ama bugün tam olarak adet günüm ama hala olmadım düzenli ilişkiye girmediğim halde inş olur diye dua ediyorum çok merak ediyorum ama testte yapmak istemiyorum negatif olursa üzülücem allahım isteyen herkese nasip etsin inş

Bende istiyorum allahım isteyen herkese aratmadan nasip etsin. Bu ay takvime göre yumurtlama günümden 3 gün önce ve 5 gün sonra ilişki yaşadık düzenli ilişkiye girmedik yani en düşük ihtimal düşündüğüm bir ay bu ay ama adetime 3 gün kala başladı belkide daha erken kasıklarda ağrı sızlama gibi bişeyler erken hasta olabilicemi düşünüyordum ama bugün tam olarak adet günüm ama hala olmadım düzenli ilişkiye girmediğim halde inş olur diye dua ediyorum çok merak ediyorum ama testte yapmak istemiyorum negatif olursa üzülücem allahım isteyen herkese nasip etsin inş

Hadi hayırlısı inşallah canım :)) güzel haberlerini alırız inşallah

Bugün aslında regl günün ve olmadın değil mi? Ne belirtiler var sende?
Cnm bilmiyorum benim hüsnükuruntummu bu ay beklemiyorum zaten ama 3 yada 4 gün önce başladı kasık ağrıları tuhaf hisler anlatamıyorum adet erken gelicek galiba dedim oda gelmedi böyle sevinsemmi üzülsemmi eminde olamıyorum

İhtiyacı olan olursa aklında bulunsun çift koyu çizgi gördüğünüz gün dahil olmak üzere 6 gün ilişki olsun dedi doktorum az önce sordum yine garantiye almaya çalışalım dedi
Bilgi amaçlı okuyordum canm ama aklımdaki soru ile ilişkili olunca yazdıkların sormak istedim. Bende ovulasyon testi kullanmaya başladım bu gün tam anlamıyla kopkoyuydu 2.çizgim . Pozitif oldugu gün dahil 6 gün ilişki demiş doktorun her fun mü olmalı gün aşırı mı her gün olduğu takdirde sperm kalitesi etkilenmezmi 6 gün boyunca

X