arkadaslar nolur akil verin adetim uc gun gecikti..adet olacakmisim gibi sancim var karnimin altinda tamam diorum olacam diyorum yok.iyice olamadigim icin stes yaptim arkadaslar.
aynen strese bagliyorum ama adet sancisi benii cok yordu.olsamda cekmesem diyorum su sanciyi.adet olacagim zman bile simdiki kadar sanci cekmemistim ben..Çok düşünüp taktiğin içinde gecikmiş olabilir, gebelikte olabilir,kanda beta ile düşüncelerini rahatlatabilirsin ,inşallah hayırlısı olur .
arkadaslar nolur akil verin adetim uc gun gecikti..adet olacakmisim gibi sancim var karnimin altinda tamam diorum olacam diyorumyok.iyice olamadigim icin stesyaptim arkadaslar.
aynen canım ya gidicem baktırcam.. strese girdim iyce hamilelik yoksa bile en azında niye olmadığımı öğrenirim.İnşallah hayırlısı olsun kuzum beta hcg baktır daha fazla beklemene gerek yok.İnsan bekledikçe daha da strese giriyor
aynen canım ya gidicem baktırcam.. strese girdim iyce hamilelik yoksa bile en azında niye olmadığımı öğrenirim.
Yukardan asagiya digru p tesi sali carsamba. Dakat dun koyuluk bir kac saat sonra gerceklesti. Ve pazar ve pazartesiyi degerlendirdik birde bu aksami degerlendircez sizce yakalamismiyimdir
Off biliyorum ya bu ay neden bole oldu anlamadim incir suyu ictim aacaba o yuzden mi bir turlu eski aylardaki gibi iki cizgiyi yakalayamadim. Bu 5. Ayım benim malsefC çizgisiyle aynı koyulukta olmalı T çizgisi o zaman ovulasyon olmuş oluyor ve idrarı damlattıktan 5 dk sonrası geçerli diye biliyorum kuzum,1-2 saat süre geçtiğinde koyulaşmış olmasına güvenmemelisin.Bende kullandım mart başında ovulasyon testini ilk defa ve idrar damlattıktan 2-3 dk sonra ikinci çizgi çok net oldu 2 gün boyunca.Örneğini koymuştum buraya hatta.Hayırlısı olsun inşallah kuzum
Siz hamilemisiniz suanda pekiC çizgisiyle aynı koyulukta olmalı T çizgisi o zaman ovulasyon olmuş oluyor ve idrarı damlattıktan 5 dk sonrası geçerli diye biliyorum kuzum,1-2 saat süre geçtiğinde koyulaşmış olmasına güvenmemelisin.Bende kullandım mart başında ovulasyon testini ilk defa ve idrar damlattıktan 2-3 dk sonra ikinci çizgi çok net oldu 2 gün boyunca.Örneğini koymuştum buraya hatta.Hayırlısı olsun inşallah kuzum
Off biliyorum ya bu ay neden bole oldu anlamadim incir suyu ictim aacaba o yuzden mi bir turlu eski aylardaki gibi iki cizgiyi yakalayamadim. Bu 5. Ayım benim malsef
Siz hamilemisiniz suanda peki
Ebrhll Canım ben senin yerinde olsam kan testi yaptırir olumlu yada olumsuz kafamdaki soruları cevaplandirirdim , çünkü insan bekledikce daha çok umutlaniyor ,eğer varsa zaten beta değerinde az çok belli olur , inşallah hayırlı haberi en kısa surede aliriz
bnde ayni sizin durumdayim bnde beklioyorum pazartesi gidicem
Herkese merhaba kızlar.Konu başlığından da anlaşıldığı üzere yumurtlama günü hesaplama benim için çok zor zira reglim bazen 23 günde bazen 24 günde ve bazen de 28 günde bir oluyor.Hal böyle olunca benim gibi regl düzeni şaşmış kızların da yararlanabileceğimiz bir konu açmak istedim ve daha önce ovulasyon testi yapıp hamile kalan veya kalamayan yada kalmaya çalışan herkes bilgi paylaşsa harika olur.Rabbim her birimize sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah
Şimdi kızlar bilgi paylaşmak isteyen her arkadaşım cevaplarsa sevinirim,
1) Kaç günde bir regl oluyorsun?
2) En son olduğun reglin tarihi?
3) Reglin kaç gün sürüyor?
4) Ovuslasyon testine reglden kaç gün Sonra başladın?
5) Ovulasyon testinde 2.koyu çizgiyi kaçıncı gün gördün?
6) 2.koyu çizgiyi görünce,kaçıncı günleri değerlendirdin?
7) Ovuslayon testini hangi saatler arasında yaptın?
8) Ovuslasyon testinin markası nedir?
9) Gebeliği 2.koyu çizgiden kaç gün sonra öğrendin?
10) İlk belirtilerin nelerdi?
11) Gelecek olan yani beklediğin regl tarihin nedir?
Önce kendim cevaplayayım kızlar hepsini;
1) 23-24-28-29 açıkcası takvimden hesaplanan tarihten genellikle 2 yada 3 gün önce oluyorum.
2) 25 Şubat
3) 5 gün ama 5.gün sadece lekelenme gibi oluyor
4) 9 gün sonra başladım ( yani bugün başladım)
5) Henüz görmedim
6) 2.koyu çizgi görünce aynı gün ve 2 gün sonrasını değerlendir dedi doktorum ama dediğim gibi teste bugün başladım inşallah görürüm 2 koyu çizgi :)
7) Ben prospektüsünde yazdığı gibi öğlen 12 den sonra yaptım hatta tam saat verirsem 14.00 da
8) Miratech
9) Henüz yok
10) Henüz yok
11) 22 Mart ( takvim de yazan bu ama muhtemel olasılıkla yine 2-3 gün önce olurum sanırım)
O kadar seviindim ki gozunuzaydin olsn allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin gercekten. Bende tek yumurtalik var ama doktor adetlerin duzenliyse sorun olmaz demisti. Ama bu 5. Ayım hala olmadi bu ay da olmazsa adet oldugumda hormonlarima baktiracam bilmiyorum bir sey yapsinlar artik cok skıldm bu testlerle de ugrasmayacam dediginiz gibi zaten 2 gunde bir iliskiyle yumurtlama donemini kacirmamis olurum.1 bucuk sene korundk ama ben hap kullanmadim yinede olmuyor yaEvet pazar günü reglimin gecikmesinde 4.gündü idrardan baktım ikinci çizgi koyuydu gece de acile gittik kandan bakıldı 1462 çıktı değerim.3 haftalık İçin değerin yüksek çoklu gebelik olabilir kadın doğum doktoru görsün dedi Cumartesi günü de kendi doktorumla randevumuz var Hayırlısı olsun inşallah.benim anne tarafında 6 tane ikiz var Rabbim nasip ederse çok sevinirim ama tek olursa da çok sevinirim yeterki sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin Rabbim
O kadar seviindim ki gozunuzaydin olsn allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin gercekten. Bende tek yumurtalik var ama doktor adetlerin duzenliyse sorun olmaz demisti. Ama bu 5. Ayım hala olmadi bu ay da olmazsa adet oldugumda hormonlarima baktiracam bilmiyorum bir sey yapsinlar artik cok skıldm bu testlerle de ugrasmayacam dediginiz gibi zaten 2 gunde bir iliskiyle yumurtlama donemini kacirmamis olurum.1 bucuk sene korundk ama ben hap kullanmadim yinede olmuyor ya
Evet doktor bana sorun olmaz dedi ama bekliyoruz bakalimAllah razı olsun kuzum benim inşallah her birimize sağlıklı evlatlar nasip etsin Rabbim ve inşallah senden de güzel haberler alalım ama sen kendini strese sokma aklına gelse dahi dile getirme sakın kötü düşünceler her şey yolunda gidiyor unutma Rabbim inşallah senin için tayin ettiği zaman da müjdesini verecek yeter ki sen stres yapma kafanı rahatlat ne kadar takarsan o kadar zorlaşıyor işler yapma bunu kendine kuzum.Regliden 3 gün Sonra gün aşırı birlikte olun eşinle ovulasyon kovalamaktan daha garanti yöntem ben olmasaydı öyle yapacaktım Nisan ayında vallahi.Benim de yakın bir arkadaşım tek yumurtalıkla hamile kaldı,doktorumuz aynıydı onunla hatta yumurtalığını aldı önce doktor çünkü sorun vardı fakat 5-6 ay Sonra hamile kaldı kız hiç üzme strese sokma kendini kuzum bak gör güzel düşününce güzel olacak
Evet doktor bana sorun olmaz dedi ama bekliyoruz bakalim