Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon hesaplama zorluğu

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
arkadaslar nolur akil verin adetim uc gun gecikti..adet olacakmisim gibi sancim var karnimin altinda tamam diorum olacam diyorumyok.iyice olamadigim icin stesyaptim arkadaslar.

arkadaslar nolur akil verin adetim uc gun gecikti..adet olacakmisim gibi sancim var karnimin altinda tamam diorum olacam diyorum yok.iyice olamadigim icin stes yaptim arkadaslar.

Çok düşünüp taktiğin içinde gecikmiş olabilir, gebelikte olabilir,kanda beta ile düşüncelerini rahatlatabilirsin ,inşallah hayırlısı olur .

Çok düşünüp taktiğin içinde gecikmiş olabilir, gebelikte olabilir,kanda beta ile düşüncelerini rahatlatabilirsin ,inşallah hayırlısı olur .
aynen strese bagliyorum ama adet sancisi benii cok yordu.olsamda cekmesem diyorum su sanciyi.adet olacagim zman bile simdiki kadar sanci cekmemistim ben..

arkadaslar nolur akil verin adetim uc gun gecikti..adet olacakmisim gibi sancim var karnimin altinda tamam diorum olacam diyorumyok.iyice olamadigim icin stesyaptim arkadaslar.

İnşallah hayırlısı olsun kuzum beta hcg baktır daha fazla beklemene gerek yok.İnsan bekledikçe daha da strese giriyor

İnşallah hayırlısı olsun kuzum beta hcg baktır daha fazla beklemene gerek yok.İnsan bekledikçe daha da strese giriyor
aynen canım ya gidicem baktırcam.. strese girdim iyce hamilelik yoksa bile en azında niye olmadığımı öğrenirim.

Merhaba arkadaslar bende p.tesi sali ve bugun ku ovulosyon testlerimi yukleyecem ama sizce de yumurtlama olmusmu

Yukardan asagiya digru p tesi sali carsamba. Dakat dun koyuluk bir kac saat sonra gerceklesti. Ve pazar ve pazartesiyi degerlendirdik birde bu aksami degerlendircez sizce yakalamismiyimdir

Eklentiler

• 20180328_172857.jpg
    88,2 KB · Görüntüleme: 78
Yukardan asagiya digru p tesi sali carsamba. Dakat dun koyuluk bir kac saat sonra gerceklesti. Ve pazar ve pazartesiyi degerlendirdik birde bu aksami degerlendircez sizce yakalamismiyimdir

C çizgisiyle aynı koyulukta olmalı T çizgisi o zaman ovulasyon olmuş oluyor ve idrarı damlattıktan 5 dk sonrası geçerli diye biliyorum kuzum,1-2 saat süre geçtiğinde koyulaşmış olmasına güvenmemelisin.Bende kullandım mart başında ovulasyon testini ilk defa ve idrar damlattıktan 2-3 dk sonra ikinci çizgi çok net oldu 2 gün boyunca.Örneğini koymuştum buraya hatta.Hayırlısı olsun inşallah kuzum

Off biliyorum ya bu ay neden bole oldu anlamadim incir suyu ictim aacaba o yuzden mi bir turlu eski aylardaki gibi iki cizgiyi yakalayamadim. Bu 5. Ayım benim malsef

Siz hamilemisiniz suanda peki

Off biliyorum ya bu ay neden bole oldu anlamadim incir suyu ictim aacaba o yuzden mi bir turlu eski aylardaki gibi iki cizgiyi yakalayamadim. Bu 5. Ayım benim malsef

İncir i bende kaynattım içtim 1 gün yapabildim ama çünkü ertesi gün yumurtlama günümdü.Benim kullandığım regl takvim uygulamasında 8 mart gösteriyordu ovulasyon günümü ve testte de 7-8 mart ovulasyon günüm olarak çıktı uygulama da doğruymuş yani ama biz eşimle 3 mart dahil 9 mart a kadar korunmadan birlikte olduk doktorum eğer gebelik tutmazsa Nisan ayında reglinden 3 gün Sonra gün aşırı birlikte olun demişti.Rabbim inşallah hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin.İlk denememizde gebelik oluştu bende Rabbim inşallah tamamına erdirsin inşallah kimseye evlat hasreti çektirmesin özletmesin Rabbim. Ovulasyon testi ile yakalayamazsan gün aşırı birlikte olun eşinle kuzum güzel düşün güzel de olacak Rabbim’in de izniyle

Siz hamilemisiniz suanda peki

Evet pazar günü reglimin gecikmesinde 4.gündü idrardan baktım ikinci çizgi koyuydu gece de acile gittik kandan bakıldı 1462 çıktı değerim.3 haftalık İçin değerin yüksek çoklu gebelik olabilir kadın doğum doktoru görsün dedi Cumartesi günü de kendi doktorumla randevumuz var Hayırlısı olsun inşallah.benim anne tarafında 6 tane ikiz var Rabbim nasip ederse çok sevinirim ama tek olursa da çok sevinirim yeterki sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin Rabbim

Güncelleme yapayım :)
5) 2.ve 3.gün iki koyu çizgi gördüm benim yumurtalamam 37 saat sürdü( 7-8 mart yani ovulasyon tarihim)
6) 3-4-6-7-8-9 mart korunmadan birlikte olduk
9)8 mart tan 17 gün Sonra 25 mart pazar gecesi öğrendim
10) Mide yanması,ishal,gece çok hafif bulantı,kasıklarda doluluk hissi,tek taraflı kramp girer gibi ağrı,her gün regl ağrısı hatta oldum herhalde dedim hep ama olmadım.reglime 2 gün kala ufak bir kanama ama 1 damla falan kadar.gaz şikayetim vardı ve bel ağrısı.Sonra da reglim gecikti zaten 4.gün de önce idrardan baktım kendim koyu çizgi çıktı Sonra hastaneye gittik kandan bakıldı.

Rabbim hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah.Sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin

O kadar seviindim ki gozunuzaydin olsn allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin gercekten. Bende tek yumurtalik var ama doktor adetlerin duzenliyse sorun olmaz demisti. Ama bu 5. Ayım hala olmadi bu ay da olmazsa adet oldugumda hormonlarima baktiracam bilmiyorum bir sey yapsinlar artik cok skıldm bu testlerle de ugrasmayacam dediginiz gibi zaten 2 gunde bir iliskiyle yumurtlama donemini kacirmamis olurum.1 bucuk sene korundk ama ben hap kullanmadim yinede olmuyor ya

Allah razı olsun kuzum benim inşallah her birimize sağlıklı evlatlar nasip etsin Rabbim ve inşallah senden de güzel haberler alalım ama sen kendini strese sokma aklına gelse dahi dile getirme sakın kötü düşünceler her şey yolunda gidiyor unutma Rabbim inşallah senin için tayin ettiği zaman da müjdesini verecek yeter ki sen stres yapma kafanı rahatlat ne kadar takarsan o kadar zorlaşıyor işler yapma bunu kendine kuzum.Regliden 3 gün Sonra gün aşırı birlikte olun eşinle ovulasyon kovalamaktan daha garanti yöntem ben olmasaydı öyle yapacaktım Nisan ayında vallahi.Benim de yakın bir arkadaşım tek yumurtalıkla hamile kaldı,doktorumuz aynıydı onunla hatta yumurtalığını aldı önce doktor çünkü sorun vardı fakat 5-6 ay Sonra hamile kaldı kız hiç üzme strese sokma kendini kuzum bak gör güzel düşününce güzel olacak

Evet doktor bana sorun olmaz dedi ama bekliyoruz bakalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…