Amin canım aminTeşekkür ederim kuzum benim inşallah hepimize nasip etsin Rabbim hayırlısıyla
Selam canim belirtin var mi ? Bizim Bat'lar ayni ya merak ediyorumTeşekkür ederim kuzum benim inşallah hepimize nasip etsin Rabbim hayırlısıyla
Selam canim belirtin var mi ? Bizim Bat'lar ayni ya merak ediyorum
Selam kizlar ne durumdasiniz ?
Kuzum vallahi şu an sadece geceleri hissettiğim alt karın bölgemde bir baskı mı doluluk hissi mi ne var tam isim de koyamıyorum açıkcası bakalım 8 gün Sonra regl günüm olursam tutmamıştır ama inşallah tutmuştur
Kuzum vallahi şu an sadece geceleri hissettiğim alt karın bölgemde bir baskı mı doluluk hissi mi ne var tam isim de koyamıyorum açıkcası bakalım 8 gün Sonra regl günüm olursam tutmamıştır ama inşallah tutmuştur
İnşallah hayırlısı olsun kuzum ya Allah yüzümüze gülsünBenim de alt karinda sanci var sadece. Psikolojik olabilir ama. Yorgun vs hep var zaten ben deonlar demir eksikliginden. Benim cok nadir de olsa döngün 26 gün oluyor bazen eger bu ay o ay ise ovu. gününü kacirmamis olabilirim :) bekliyoruz artik sabirli olamk lazim :)
Amin. Beraber beklemek güzelİnşallah hayırlısı olsun kuzum ya Allah yüzümüze gülsün
bnde çok merak ediyom benimde düzensizYarinden sonra say 14.gün sonra adet olursun eger tutmazsaki insallah tutar..
iyiki böyle bir sayfa açmışsınız çok bilgilendim teşekür ederim
Kızlar kasıklarim çok ağrıyor adete 5 gün kaldı böyle olan varmı
Canım bi erken gebelik testi alıp yap daha kesin sonuç olur benimde ovülasyon testi silik çıkıyordu çok ümitlenmiştim sonra kan testi negatif çıktı ama bazılarında da ovülasyon testi böyle çıkınca hamile olduğunu öğrenmişler inşallah senin öyledir inşallah hamilesindirKuzularım bilen yazsın bana regl olmama 4 yada 6 gün var takvim 6 gün yazıyor ama ben genelde 2 gün önden oluyorum ve geçtiğimiz haftalarda yumurtlama zamanımı değerlendirdik.Az önce de ovulasyon testi yaptım 1 tane kalmıştı ve fotoğraftaki gibi çıktı bilgisi olan yazarsa sevinirim.Gebelik tutmuş olabilir mi?
Canım bi erken gebelik testi alıp yap daha kesin sonuç olur benimde ovülasyon testi silik çıkıyordu çok ümitlenmiştim sonra kan testi negatif çıktı ama bazılarında da ovülasyon testi böyle çıkınca hamile olduğunu öğrenmişler inşallah senin öyledir inşallah hamilesindir
Amin canım inşallah pes etmek Yok yola devamYok kuzum bugün alıp yaptım gebelik testi ama hassas almadım.2.çizgi adına hiç bir şey yoktu ki regl ağrıları da başladı herhalde bu ara olacağım artık.Hayırlısı olsun önümüzdeki maçlara bakacağız :) inşallah güzel haberlerimizi veririz birbirimize kuzum
Merhaba kızlar. Bu ay bende ovülasyon testi yapmaya başladım. 17,18,19 martta koyu çift çizgi çıktı. Bugun çizginin azalması lazımken ikinci çizgi hiç çıkmadı bunun anlamı nedir?