- 11 Mart 2018
- 193
- 111
- 34
Güncelleme yapayım :)
5) 2.ve 3.gün iki koyu çizgi gördüm benim yumurtalamam 37 saat sürdü( 7-8 mart yani ovulasyon tarihim)
6) 3-4-6-7-8-9 mart korunmadan birlikte olduk
9)8 mart tan 17 gün Sonra 25 mart pazar gecesi öğrendim
10) Mide yanması,ishal,gece çok hafif bulantı,kasıklarda doluluk hissi,tek taraflı kramp girer gibi ağrı,her gün regl ağrısı hatta oldum herhalde dedim hep ama olmadım.reglime 2 gün kala ufak bir kanama ama 1 damla falan kadar.gaz şikayetim vardı ve bel ağrısı.Sonra da reglim gecikti zaten 4.gün de önce idrardan baktım kendim koyu çizgi çıktı Sonra hastaneye gittik kandan bakıldı.
Rabbim hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah.Sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Çok tebrik ederim Rabbim sağlıkla kucağınıza alabilmeyi de nasip eder inşallah ve darısı başımıza :)
Tipiğinizi geç fark ettim ama neredeyse baştan sona okudum diyebilirim çok faydalı olmuş. Size sorum olacaktı ben 25-26 günde bir adet oluyorum ve takvime göre genelde 12. Gün falan çıkıyor ovu tarihim ancak bu ay ovu testi denedim ve 17. Gün çift çizgiyi yakaladım ancak sizinki gibi 2 gün sürdü üçüncü gün silikleşti o 3 gün beraberlik oldu fakat çok takan biriyim ilişkiye devam etmeli miyiz hala?