- 11 Mart 2018
- 193
- 111
- 34
Güncelleme yapayım :)
5) 2.ve 3.gün iki koyu çizgi gördüm benim yumurtalamam 37 saat sürdü( 7-8 mart yani ovulasyon tarihim)
6) 3-4-6-7-8-9 mart korunmadan birlikte olduk
9)8 mart tan 17 gün Sonra 25 mart pazar gecesi öğrendim
10) Mide yanması,ishal,gece çok hafif bulantı,kasıklarda doluluk hissi,tek taraflı kramp girer gibi ağrı,her gün regl ağrısı hatta oldum herhalde dedim hep ama olmadım.reglime 2 gün kala ufak bir kanama ama 1 damla falan kadar.gaz şikayetim vardı ve bel ağrısı.Sonra da reglim gecikti zaten 4.gün de önce idrardan baktım kendim koyu çizgi çıktı Sonra hastaneye gittik kandan bakıldı.
Rabbim hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah.Sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Çok tebrik ederim Rabbim sağlıkla kucağınıza alabilmeyi de nasip eder inşallah ve darısı başımıza :)
Tipiğinizi geç fark ettim ama neredeyse baştan sona okudum diyebilirim çok faydalı olmuş. Size sorum olacaktı ben 25-26 günde bir adet oluyorum ve takvime göre genelde 12. Gün falan çıkıyor ovu tarihim ancak bu ay ovu testi denedim ve 17. Gün çift çizgiyi yakaladım ancak sizinki gibi 2 gün sürdü üçüncü gün silikleşti o 3 gün beraberlik oldu fakat çok takan biriyim ilişkiye devam etmeli miyiz hala?
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun inşallah bizim de dualarımız aynı.Rabbim hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin kucağımıza alalım inşallah.Benim ovulasyon tarihim 7-8 mart tı ama 5 gün öncesi ve 5 gün Sonrası da hamile kalmaya elverişli olduğu İçin biz 3 mart dahil 9 mart a kadar değerlendirdik bence sizde ovulasyondan 5 gün sonrasına kadar değerlendirin benim yaptığım buydu.Hayırlı haberilerini alalım inşallah canım
Aminnnn cümlemize inşallah senden de Allah razı olsun. O zaman öyle yapayım bikaç gün daha devam edelim bakalım hayırlısı ile güzel haberler veririm inşallah bende :)
Oooo çok sevindim canım yaaa allah bağışlasın seni zor Buldum bi baktım hamilesin :)))Gittik bugün doktora normalde ovulasyon tarihimi biliyorum o yüzden aslında 3 haftalık gebelik ama tüm tahliller son regl günü itibariyle hesaplandığı için 4+6 dedi doktor.Keseyi de gördük şükür.14 Nisan da Rabbim’in de izniyle kalp sesini duyacağız inşallah ve değerlerim çok yüksek ayrıca göbeğim biraz büyüdü bu kadarcık zamanda o yüzden çoklu gebelik olabilir yada erken gelişiyor olabilir dedi doktor bakalım hayırlısıyla 14 Nisan da hepsi belli olacakTek olsun ikiz olsun kız olsun erkek olsun hiç fark etmez Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah yeter.İsteyen herkese Rabbim nasip etsin ve tamamına erdirsin inşallah sağlıkla mutlulukla
Ebrhll oyy maşallah senin ufaklık hızlı sizi hiç uzmuyor hemen belli etmiş kendini
Canım benim 14 nisan gelmez şimdi sana heyecandan
Herşey çok çok güzel olsun adına hep ,
Oooo çok sevindim canım yaaa allah bağışlasın seni zor Buldum bi baktım hamilesin :)))
Canım tam kapadım yatıyodum iyki bakmışım yazmışsınAllah razı olsun canımmm :) Nasıl zor buldun ben hep yazıyorum ne yaşadımsa her forma saldıracağım yakında zaten :)) Rabbim inşallah tamamına erdirsin sağlıkla kucağımıza alalım.İsteyen herkese nasip etsin özletmesin kurban olduğum Rabbim
AminnnnnAllah razı olsun kuzum benim..Vallahi öyle çok zor beklemek ve heyecanlı.Amin inşallah sağlıkla kucağımıza almayı nasip Rabbim
Canım tam kapadım yatıyodum iyki bakmışım yazmışsın
Havuç yazdım aramalara
Yazan kişi de kendimi yazıp buldum :))
Amin canım benim yaa seni yakalamışken benim adet olmama çık az kaldı hissediyorum
3 nisan
Baksana şunu çok çok merak ediyorum içinde hiç ufacık bir umut yokken mi hamile kaldın canım buna çok ihtiyacım var
Bi de son kez şunu dicem Benim akıntım zararsız ama çoktu doktor belki engeller die hamileliği fitil vermişti geçmişti ama senin dediğin havucu 10 gün yaptım akıntı geldi inş işe yaramıştır ama az umudum
Amin canım benim allah sağlıkla kucağına almayı kısmet etsinKuzummm açıkcası ben ameliyattan sonra olmaz mı acaba diye endişe ediyordum.ovulasyon takibi yaptığım ay yumurtlama gününü yakaladım korunmadık birlikte olduk ama ben regl olacağım sandım hep çünkü regl ağrılarım,göğüs hassasiyetim falan vardı.bugün olurum dedim dedim olmadım.Açıkcası bana da tutmuş olması çok büyük sürpriz oldu Rabbime şükür olsun inşallah sağlıkla kucağımıza alalım.Sen de çok kafanı meşgul etme bununla ben sürekli düşünmemek için bir şeylerle ilgilendim gerçi oyle bile takıyor insan ama en aza indirmekte fayda var inan bana
3 Nisan’da yüzde 99.9 regl olucam en fazla bir gün önce veya 1 gün sora
Amin canım benim allah sağlıkla kucağına almayı kısmet etsinDarısı başımıza hayırlısıyla inşallah