Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon hesaplama zorluğu

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bu mesajını yeni gördüm tatlım regl günüm 21 şubatta başladı

21 Şubat sa en son reglin şu an ovulasyon testi yapmazdım yerinde olsam çünkü sen regl olalı 20-21 gün geçmiş ve muhtemel olasılıkla yumurtlama günün kaçmıştır bence mart ayında olacağın regli bekle ve Sonra başla teste yada dediğim gibi gün aşırı birlikte olun

Bana kalırsa yani ben olsam reglimden sonra 3.yada 4.gün yapmaya başlarım ve çift koyu çizgi görene dek yaparım belki biraz fazla test gider ama yapacak diğer yolda gün aşırı birlikte olmak
Gittim ve bana zaten senin ovulasyon günü geçti dedi yani geçen haftaymış dedi ama hamile için çok düşük sonuçlar alınır dedi kanda çıkardı ama ben kayıtlı değilim yeni geldiğim için eşimin mesleğinden dolayı. Artık Çalışmalara yine devam ama olur mu olmaz mı düşünmeyeceğim çok strese girdim akışına bırakmak en sağlıklı yol diye düşünüyorum nasibimizde varsa bi şekilde olur ama yoksa ben ilişkiye girdim olmadı düşüncesi olmayacak. Bu arada adetim her 28-29 Muş ben 30 diye biliyordum indirdiğim programda analize baktım öyle gösterdi ve doktor dediki 21-35 arası düzensiz değildir dedi artık bilmiyorum yalnız çok düşünmicem hamile değilsem bile öyle düşünmek sıkıntı veriyor arkadaşım. Allah hepimize gönlümüzün gönlüne göre versin olurda öğrenirsem yazarım güzel haberi allahım isteyen herkese nasip etsin

Sadece merak ettiğim konu çoğu adete 7 gün kala idrar testinde çıkıyor diyolar gerçek mi ki

Sadece merak ettiğim konu çoğu adete 7 gün kala idrar testinde çıkıyor diyolar gerçek mi ki
En erken 6 gün kala çıkıyor erken gebelik testi ile ama kanda beta hcg bakılırsa daha erken de çıkar

Gittim ve bana zaten senin ovulasyon günü geçti dedi yani geçen haftaymış dedi ama hamile için çok düşük sonuçlar alınır dedi kanda çıkardı ama ben kayıtlı değilim yeni geldiğim için eşimin mesleğinden dolayı. Artık Çalışmalara yine devam ama olur mu olmaz mı düşünmeyeceğim çok strese girdim akışına bırakmak en sağlıklı yol diye düşünüyorum nasibimizde varsa bi şekilde olur ama yoksa ben ilişkiye girdim olmadı düşüncesi olmayacak. Bu arada adetim her 28-29 Muş ben 30 diye biliyordum indirdiğim programda analize baktım öyle gösterdi ve doktor dediki 21-35 arası düzensiz değildir dedi artık bilmiyorum yalnız çok düşünmicem hamile değilsem bile öyle düşünmek sıkıntı veriyor arkadaşım. Allah hepimize gönlümüzün gönlüne göre versin olurda öğrenirsem yazarım güzel haberi allahım isteyen herkese nasip etsin
Amin kuzum inşallah Rabbim hayırlısıyla sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize

Kızlar bugün dotora gittim. Ovulasyon döneminde deilsin adetine 1 hafta var dedi . Gebeliğe yada kiste yordu anladığım kadarıyla net birşey demedi . Ayın 21 randevu aldım . İdrar içinde üşütmüş olabilirsin dedi. Bugün yine ovulasyon testi yapdim bi bakın başına böyle bişey gelen varmı . Sonuncuyu yarim saat önce yapdim . Ilk baştakinide dün akşam yapdim . Bi bakın yardım

Eklentiler

• Screenshot_20180313-164950.png
    Screenshot_20180313-164950.png
    167,5 KB · Görüntüleme: 89
En erken 6 gün kala çıkıyor erken gebelik testi ile ama kanda beta hcg bakılırsa daha erken de çıkar
Ben idrardaki yapılanı istiyorum eşime süpriz falan yapmak istiyorum hastane bize uzak arabayla yada servisle gidilmesi lazım sağlık ocağını da kendisi sevmiyor kayıt yapalım dedim de sağlık ocağı anlamaz bişey dedi neyse bakalım artık. 6 gün iyimiş o zaman

Kızlar bugün dotora gittim. Ovulasyon döneminde deilsin adetine 1 hafta var dedi . Gebeliğe yada kiste yordu anladığım kadarıyla net birşey demedi . Ayın 21 randevu aldım . İdrar içinde üşütmüş olabilirsin dedi. Bugün yine ovulasyon testi yapdim bi bakın başına böyle bişey gelen varmı . Sonuncuyu yarim saat önce yapdim . Ilk baştakinide dün akşam yapdim . Bi bakın yardım

Yumurtan çatlamış kuzum yada yumurtlama yakınsan da böyle çıkıyor.Reglinden hesaplamayı sen yapıp bilebilirsin çatladı mı yoksa yumurtlama günün mü yakında diye

Yumurtan çatlamış kuzum yada yumurtlama yakınsan da böyle çıkıyor.Reglinden hesaplamayı sen yapıp bilebilirsin çatladı mı yoksa yumurtlama günün mü yakında diye

Canım ilaçla adet görüyorum ama yumurta çatlama gibi bi özelliği yok her ihtimale karşı değerlendiriyorum bu günleri ama doktor bana avulasyon gününde deilsin dedi çünkü 1 hafta içinde adet olmam lazım normalde bakalim 7 gün kaldi

Merhaba ben pko hastasiyim . Bitkisel macun ve progestan kullanıyorum. Doktorun verdiği ilaç dün bitti . Bu sabah işe yumurta akı gibi çok saydam akıntım geldi yumurtam çatlamış olabilir dedim . Kaşık ağrımda vardı sağ kaşığın 1 gün ağrıdı ve gecdi arkasından akıntım geldi gittim emin olmak için ovulasyon testi aldım . Sonuç bu 10 dk.icinde cikdi . Sorum ise şu : eğer yumurtam çatladıysa sabah yapıcağım testte dahamı silik çıkması gerek yoksa koyumu?
Hangi macunu kullandın cnm ??

Progesteron testi yaptırdım dün korka korka şükür ki sonuç iyi çıkmış doktoruma yolladım güzel çıkmış dedi inşallah tutmuştur gebelik hayırlısıyla.Olmadı bir daha ki ay denemeye devam

X