- 6 Mayıs 2017
- 154
- 50
- 28
- Konu Sahibi kadinlarkadinlar
-
Canım o halde hamilelik olabilir. Sürekli çift çıkan ve hamile olanları çok okudum. Benim de o şekildeydi ve hala adet olamadım. 3 gün geçti. Ama başka yorumlar da var tabii.Tam üç ve dört damla damlattım testlere canım fazla değil
Hamile misin peki canım hadi inşallah gelmiştir meleklerimizC
Canım o halde hamilelik olabilir. Sürekli çift çıkan ve hamile olanları çok okudum. Benim de o şekildeydi ve hala adet olamadım. 3 gün geçti. Ama başka yorumlar da var tabii.
Canım testlerde hala negatif çıkıyor. Salı günü kan vereceğim. İnşallah canım. Dua et benim için de.Hamile misin peki canım hadi inşallah gelmiştir meleklerimiz
Sende kuzum ben ederim bende pazartesi kana gideceğim dualarımız kabul olsun inşallahCanım testlerde hala negatif çıkıyor. Salı günü kan vereceğim. İnşallah canım. Dua et benim için de.
Adetin geçti mi?Sende kuzum ben ederim bende pazartesi kana gideceğim dualarımız kabul olsun inşallah
Canım düzensiz adetlerim 23 Nisa'ndan oldum o yüzden gidip bi kanda baktırmakta fayda vardır dedimAdetin geçti mi?
İşte asıl sorunda orta adettin 3. Günü tüm hormonlar bakıldı ve hepsi normal değerlerde çıktı canımLh yüksek olunca koyulaşmıyor mu o çizgi? Hormonlarınıza baktırmış mıydınız?
Bendede öyle oldu ovulyasyon testi aniden 2 çizgi göstermeye başladı meğer hamileymişimKızlar yorum yapabilir misiniz? Sürekli ikinci çizgi çıkıyor bazen koyulaşıyor. 22. gün hala 2. çizgi çıkıyor.
Mrb ovulasyon cizgisi aniden adetden once mi iki cizgi cikti sonra miBendede öyle oldu ovulyasyon testi aniden 2 çizgi göstermeye başladı meğer hamileymişim
Mrb ovulasyon cizgisi aniden adetden once mi iki cizgi cikti sonra miBendede öyle oldu ovulyasyon testi aniden 2 çizgi göstermeye başladı meğer hamileymişim
Adetten nerdeyse 22 gün sonra!Mrb ovulasyon cizgisi aniden adetden once mi iki cizgi cikti sonra mi
Siz en iyisi dr danışın çünkü benim bildiğim kadarıyla adetten hemen sonra da yumurtlama ola biliyor!dr aletle bakar söyler neyin ne olduğunuMrb ovulasyon cizgisi aniden adetden once mi iki cizgi cikti sonra mi
Canım benimde 22 gün oldu testlerime bakarsan seninkiyle farklı mı ovülasyon testinin koyuluğuAdetten nerdeyse 22 gün sonra!
Evet bendede aynı koyukta idi çizgi!hangi marka Ovul test kulladınız sora bilirmiyimCanım bu 22. Gün testim
LaboquickEvet bendede aynı koyukta idi çizgi!hangi marka Ovul test kulladınız sora bilirmiyim
Bende laboquick kullandim en kötü Ovul testi!hamileliği gösterdi bende!bence siz hamilesiniz eğer 5-6 günden fazla 2 koyu çizgi gösteriyor ise hamilesiniz İNŞALLAHLABOQUICK Tatlım ya inşallah gelmiştir meleğim
Benimde adetin 20. Gunu bugun hafif silik cikti gebelik olsa heralde koyi cikardiCanım bu 22. Gün testim
8i ovülasyon günümdü canım sonrası çok silikleşmedi en son attığım resimde ki gibi çıkıyor o zaman ben pazartesi kan vermeye gideyimBende laboquick kullandim en kötü Ovul testi!hamileliği gösterdi bende!bence siz hamilesiniz eğer 5-6 günden fazla 2 koyu çizgi gösteriyor ise hamilesiniz İNŞALLAH
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?