• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovülasyon hep çift çizgi

Canim sinirden attim testleri bugun yaptigimi da ayri yukluyorum resim atiyorum bakarsan mutlu olurum
^^ t c ye gore yıne az kuzum pozıtıf saylanmıyo . daha bu ay hıc yumurtlama olmadı mı? benım 14. gunden 19. gune kadar boyleydı hatta yumurtlama oldu sandım hatta baya bı azalmıstı da 25 ıne kadar. 25 de ıkısı esıtlendı meger pik faalan degılmıs 26. sında t yı kopkoyu gordugumde anladım. lh sevıyesı eger pko varsa (bende pko var) yada hormonunu fazla salgılatan bı rahatsızlık falan boyle cıkarmıs dıger kımseler sipsilik t ya da pembe t nın koyulasmasını ızlıyo. yapmaya devam et^^ gunde 1 sefer

^^ t c ye gore yıne az kuzum pozıtıf saylanmıyo . daha bu ay hıc yumurtlama olmadı mı? benım 14. gunden 19. gune kadar boyleydı hatta yumurtlama oldu sandım hatta baya bı azalmıstı da 25 ıne kadar. 25 de ıkısı esıtlendı meger pik faalan degılmıs 26. sında t yı kopkoyu gordugumde anladım. lh sevıyesı eger pko varsa (bende pko var) yada hormonunu fazla salgılatan bı rahatsızlık falan boyle cıkarmıs dıger kımseler sipsilik t ya da pembe t nın koyulasmasını ızlıyo. yapmaya devam et^^ gunde 1 sefer
Canim pko var evet bu ay baktirdim dusmus butun degerlerim hepsi normal 3 ay once pco denildi suanda bisey yok degerlerim normal peki pik yaptigi ay hamile kaldiniz mi pco olarak neler yaptiniz umut olursunuz ve bu arada çok çok tesekkur ederim ilgilendiniz 🌹

Canim pko var evet bu ay baktirdim dusmus butun degerlerim hepsi normal 3 ay once pco denildi suanda bisey yok degerlerim normal peki pik yaptigi ay hamile kaldiniz mi pco olarak neler yaptiniz umut olursunuz ve bu arada çok çok tesekkur ederim ilgilendiniz 🌹
ah ah :)bı kez hamıle kalabıldım ama o da dustu kısmet degılmıs. o aydakı pik gibi değildi 1 yılda t yı oyle kopkoyu pek gormedım desem yerı hep esıtlenırdı. hıc yumurtlama olmadıgına da rastgeldım. o ay zaten 50. gunde felan adet olunca 30. gunde yumurtlama gorsem nolur gormesem nolur dıye bıraktıydım test dayanmıyo ..bu ay cok kasık agrısı yasadım yumurtlama donemınde olur ve anlasılır ya farklı bı hıs o bu ay 3 hafta kadar surdu hatta devam edıyor sankı 4 5 tane bırden catladı o derece. . bu aykı o kadar koyu bı tydı ki. sonunda bana da nasıp oldu ya rab dedım. aksam 8 9 gıbı yaptıgımda oyle oldugunu gorunce degıstırdım artık saatını gunduz yapmıyorum daha net sonuc alıyorum dıye:)) cocugumun olmaması ıcın bı sakınca yokmus ama esım sureklı sehır dısına cıkıyo ve nasıl seyse hep mı yumurtlama donemıne denk gelır .. bu ay 24 unu degerlendırdım gıttı 26 sında pik gordum :D kısmet gercekten. saglık cok onemlı tamam ama bızım elımızde olmadıgının en onemlı kanıtı. aslında doktorun onerısı 2 gune bır hep degerlendırmek.. ovulasyon testı genelde stresee sokuyo ınsanı yumurtlamayı engelleyebılıyo demıstı.. :)) ınsallah en kısa zamanda hayırlısıyla mutlu haberler paylasıcaz ^^

ah ah :)bı kez hamıle kalabıldım ama o da dustu kısmet degılmıs. o aydakı pik gibi değildi 1 yılda t yı oyle kopkoyu pek gormedım desem yerı hep esıtlenırdı. hıc yumurtlama olmadıgına da rastgeldım. o ay zaten 50. gunde felan adet olunca 30. gunde yumurtlama gorsem nolur gormesem nolur dıye bıraktıydım test dayanmıyo ..bu ay cok kasık agrısı yasadım yumurtlama donemınde olur ve anlasılır ya farklı bı hıs o bu ay 3 hafta kadar surdu hatta devam edıyor sankı 4 5 tane bırden catladı o derece. . bu aykı o kadar koyu bı tydı ki. sonunda bana da nasıp oldu ya rab dedım. aksam 8 9 gıbı yaptıgımda oyle oldugunu gorunce degıstırdım artık saatını gunduz yapmıyorum daha net sonuc alıyorum dıye:)) cocugumun olmaması ıcın bı sakınca yokmus ama esım sureklı sehır dısına cıkıyo ve nasıl seyse hep mı yumurtlama donemıne denk gelır .. bu ay 24 unu degerlendırdım gıttı 26 sında pik gordum :KK70: kısmet gercekten. saglık cok onemlı tamam ama bızım elımızde olmadıgının en onemlı kanıtı. aslında doktorun onerısı 2 gune bır hep degerlendırmek.. ovulasyon testı genelde stresee sokuyo ınsanı yumurtlamayı engelleyebılıyo demıstı.. :)) ınsallah en kısa zamanda hayırlısıyla mutlu haberler paylasıcaz ^^
Yaa insallah nasip olur bu ay çok bir gun oncesi degerlendirmisn baktgnda sperm 3gun yasar yani olmasi buyuk ihtimal klomen mi kullandin kac yildir olmuyo canim

Yaa insallah nasip olur bu ay çok bir gun oncesi degerlendirmisn baktgnda sperm 3gun yasar yani olmasi buyuk ihtimal klomen mi kullandin kac yildir olmuyo canim
ben 3,5 yıl oldu evlenelı. deneme kısmı da 20 ay kadar oldu sanırım fazla da olabılır korunmadan cocuk olsun dıye cabalıyorum bısey kullanmadım henuz. ılk cocuk dusundugumde bı gıttım denememıssın kı oluyo olmuyo bı gorelım ona gore dedı 1 yıl kendı cabımda ot kür denedım durduydum. doktor kasım ayında bu ay da olmazsa uyaralım ılacla dedı 2 haftaya hamıle oldugumu ogrendıydık 6. haftada dustu. . sımdıkı gıdısımde de madem oldu kendılıgınden ılaca gerek yok dıyo . 30 yasımdayım artık kaybetcek sankı cok yıllarım varmıs gıbı 1 yıl daha denememı beklıyo sanırım . kılo ver duzenın yerıne gelır en azından 35 40 gunlerde olursun dedıydı .ben de sekersız bı hayat yasıyorum bakalım etkıleyecek mı . bu bı kac ayda olmazsa ılac kullanmam falan dıyodum da kullanırım yanı .

ben 3,5 yıl oldu evlenelı. deneme kısmı da 20 ay kadar oldu sanırım fazla da olabılır korunmadan cocuk olsun dıye cabalıyorum bısey kullanmadım henuz. ılk cocuk dusundugumde bı gıttım denememıssın kı oluyo olmuyo bı gorelım ona gore dedı 1 yıl kendı cabımda ot kür denedım durduydum. doktor kasım ayında bu ay da olmazsa uyaralım ılacla dedı 2 haftaya hamıle oldugumu ogrendıydık 6. haftada dustu. . sımdıkı gıdısımde de madem oldu kendılıgınden ılaca gerek yok dıyo . 30 yasımdayım artık kaybetcek sankı cok yıllarım varmıs gıbı 1 yıl daha denememı beklıyo sanırım . kılo ver duzenın yerıne gelır en azından 35 40 gunlerde olursun dedıydı .ben de sekersız bı hayat yasıyorum bakalım etkıleyecek mı . bu bı kac ayda olmazsa ılac kullanmam falan dıyodum da kullanırım yanı .
Beklememeni tavsiye ediyorum doktorunu degistir bence canim zaman cocuk isteyen bi kadinin aleyhine calisir bence biran once klomen ile yumurta takibine basla derim insallah olur zaten ilacsiz uzun bir suredir bekliyosun

Beklememeni tavsiye ediyorum doktorunu degistir bence canim zaman cocuk isteyen bi kadinin aleyhine calisir bence biran once klomen ile yumurta takibine basla derim insallah olur zaten ilacsiz uzun bir suredir bekliyosun
ay insallah :)) bu aykı adetımde bıdaha hormon baktırcam bı yıldır kım bılır neler degısmıstır belkı cok ıyı belkı kotudur.:) ona gore yon verır artık ^^

ay insallah :)) bu aykı adetımde bıdaha hormon baktırcam bı yıldır kım bılır neler degısmıstır belkı cok ıyı belkı kotudur.:) ona gore yon verır artık ^^
Insallah Rabbim nasio edicektir sana . Doktorum kotu durumdasin dedi bana degerler kotu klomen yaramiyo dedim farkli bi doktora gittim olmayacak gibi degil dedi sadece ilac destegi gerek yumurtan tembel dedi aşilmayack bisey degil dedi adet olunca tedaviye baslayacagim belki olur belki olmaz bilemem ama doktorun konusmasi bi kere psikolojik olarak beni rahatlatti belki olursa da bu yuzden olucak tabiki nasip ama doktor cok onemli 3.5 yil bekleyip hala neden bekletiyo seni yumurtalik tembelligi olur pco da ve bu kesinlikle asilmayacak bi sorun oldugunu dusunmuyorum sana da nasip olucaktir insallah🌹

Insallah Rabbim nasio edicektir sana . Doktorum kotu durumdasin dedi bana degerler kotu klomen yaramiyo dedim farkli bi doktora gittim olmayacak gibi degil dedi sadece ilac destegi gerek yumurtan tembel dedi aşilmayack bisey degil dedi adet olunca tedaviye baslayacagim belki olur belki olmaz bilemem ama doktorun konusmasi bi kere psikolojik olarak beni rahatlatti belki olursa da bu yuzden olucak tabiki nasip ama doktor cok onemli 3.5 yil bekleyip hala neden bekletiyo seni yumurtalik tembelligi olur pco da ve bu kesinlikle asilmayacak bi sorun oldugunu dusunmuyorum sana da nasip olucaktir insallah🌹
ah kıyamam. olcagı varsa da ınsanın ruhen bedenen moralman yıkıp negatıf etkılemıs . yumurta yeterınce buyumeyıp catlamıyo orda mezarlık gıbı yıgılıyo pco kistik gorunumunun sebebi. bı ara cok azaldı sogan kuruyle oyle kı pko degıl gıbısın bıle demıstı. sonrada bıdaha arttı sımdı de var da o kadar değil. valla devlet hastanesı gır cık gırcık gıbı pek ılgılenmıyolar.. ozele gıttım sırf boyle bısey var dıye aman da aman hersey cok ıyı masallah modundalar bu testı de yapalım buna da bakalım.. hem zaman hem para kaybettım aslında o yuzden ılac da doktor da ıstemıyorum dıyıp kendım ugrasmıstım :)) yasadıgın sehır de cok onemlı .. dusukle sonuclanan gebelıkte ılk kontrolumde adet gecıkmesı dıye tanı koymus o kadar bı dolu ebolası bılmem ne test yaptı hersey mukemmel dedı... ayın 16sıydı.. 26 sında gebelık gırısı yapmıslar sısteme hastaneye adım atmadıgım halde. ve 22. snde dusukten dolayı kurtaj olmustu aıle hekımlıgıne meram anlatmaya calıstım .. hepsı bı alem yaanı.. dandırık bı sıstem para ustune donuyo .. gırıste sosyal guvencem yok gıbı para oduyorum cıkarken kontrolden guvencen var mıydı dıyo var dıyom? napcaksa :D nefret ettırdıler kısaca:D

ah kıyamam. olcagı varsa da ınsanın ruhen bedenen moralman yıkıp negatıf etkılemıs . yumurta yeterınce buyumeyıp catlamıyo orda mezarlık gıbı yıgılıyo pco kistik gorunumunun sebebi. bı ara cok azaldı sogan kuruyle oyle kı pko degıl gıbısın bıle demıstı. sonrada bıdaha arttı sımdı de var da o kadar değil. valla devlet hastanesı gır cık gırcık gıbı pek ılgılenmıyolar.. ozele gıttım sırf boyle bısey var dıye aman da aman hersey cok ıyı masallah modundalar bu testı de yapalım buna da bakalım.. hem zaman hem para kaybettım aslında o yuzden ılac da doktor da ıstemıyorum dıyıp kendım ugrasmıstım :)) yasadıgın sehır de cok onemlı .. dusukle sonuclanan gebelıkte ılk kontrolumde adet gecıkmesı dıye tanı koymus o kadar bı dolu ebolası bılmem ne test yaptı hersey mukemmel dedı... ayın 16sıydı.. 26 sında gebelık gırısı yapmıslar sısteme hastaneye adım atmadıgım halde. ve 22. snde dusukten dolayı kurtaj olmustu aıle hekımlıgıne meram anlatmaya calıstım .. hepsı bı alem yaanı.. dandırık bı sıstem para ustune donuyo .. gırıste sosyal guvencem yok gıbı para oduyorum cıkarken kontrolden guvencen var mıydı dıyo var dıyom? napcaksa :KK70: nefret ettırdıler kısaca:KK70:
Ozel hastanelerin bitmek bilmeyen para sevdasi doktor çok onemli moral olarak ve dogru tedavi onemli çogu kez yanlis tedaviden zaman kaybi nerden ne alabiliriz nasil daha fazla kazanc saglariz hep bu dusunce ama maalesefki devlet hastaneleri de inanilmaz kotu caresizce ozele gitmek zorundayiz Allah kimseyi mecbur etmesin hastane isi zor gercekten

Ozel hastanelerin bitmek bilmeyen para sevdasi doktor çok onemli moral olarak ve dogru tedavi onemli çogu kez yanlis tedaviden zaman kaybi nerden ne alabiliriz nasil daha fazla kazanc saglariz hep bu dusunce ama maalesefki devlet hastaneleri de inanilmaz kotu caresizce ozele gitmek zorundayiz Allah kimseyi mecbur etmesin hastane isi zor gercekten
amin insallah :)) insallah önumuzdekı ay hamıle kalırız da saglıklı bebıslere ugrasmayız allahın ıznıyle

amin insallah :)) insallah önumuzdekı ay hamıle kalırız da saglıklı bebıslere ugrasmayız allahın ıznıyle
Yaa inşallah umarim mart ayi bize guzel haberler getirr hamile kalirsan canim mutlaka burdan yaz bende yazarim olursa çook mutlu olucam insallh oluruz😊

Back