ah ah :)bı kez hamıle kalabıldım ama o da dustu kısmet degılmıs. o aydakı pik gibi değildi 1 yılda t yı oyle kopkoyu pek gormedım desem yerı hep esıtlenırdı. hıc yumurtlama olmadıgına da rastgeldım. o ay zaten 50. gunde felan adet olunca 30. gunde yumurtlama gorsem nolur gormesem nolur dıye bıraktıydım test dayanmıyo ..bu ay cok kasık agrısı yasadım yumurtlama donemınde olur ve anlasılır ya farklı bı hıs o bu ay 3 hafta kadar surdu hatta devam edıyor sankı 4 5 tane bırden catladı o derece. . bu aykı o kadar koyu bı tydı ki. sonunda bana da nasıp oldu ya rab dedım. aksam 8 9 gıbı yaptıgımda oyle oldugunu gorunce degıstırdım artık saatını gunduz yapmıyorum daha net sonuc alıyorum dıye:)) cocugumun olmaması ıcın bı sakınca yokmus ama esım sureklı sehır dısına cıkıyo ve nasıl seyse hep mı yumurtlama donemıne denk gelır .. bu ay 24 unu degerlendırdım gıttı 26 sında pik gordum
kısmet gercekten. saglık cok onemlı tamam ama bızım elımızde olmadıgının en onemlı kanıtı. aslında doktorun onerısı 2 gune bır hep degerlendırmek.. ovulasyon testı genelde stresee sokuyo ınsanı yumurtlamayı engelleyebılıyo demıstı.. :)) ınsallah en kısa zamanda hayırlısıyla mutlu haberler paylasıcaz ^^