Ovülasyon hep çift çizgi

Benimde adetin 20. Gunu bugun hafif silik cikti gebelik olsa heralde koyi cikardi
Eğer laboquick kullanıyorsanız fazla güvenmemenizi öneririm! Normalde hafif silik çizgi hep olmalı diyor dr çünkü lh hep var idrarda ama yumurtlama döneminde yükseliyor sadece bu yüzden 2 ci çizgi az daha koyu oluyor normalden!zaten eğer 1 gebelikde yumurtlama döneminde hiss ederseniz bende mesela doğumdan önce yumurtlama dönemini hiss ediyordum hafif Ağrı'lar oluyordu doğumdan sonra hiss etmedim ağrı geçti?

Canım testte göremiyorum bişey belki var ama ben göremiyorum o yüzden kan tahlili yaptırmak istiyorum sen o gün gebelik testinde öğrenmişmiydin peki canım
Ben şu Ovul testi 2 çizgi çıktıktan 1 hafta sonra gebelik testi yaptırdım ama benimki erken gebelik test idi belki bu yüzden gözüktü

Normalde Kan testi hamile kaldığının 5 günü gösteriyor diyorlar ben hiç kan testi yaptırmadım gebelik için bu yüzden net söyleyemem ama İNŞALLAH iyi haber gelir
Amin canım bana umut oldun inşallah gelmiştir meleğim güle güle büyüt yavrunu Allah bağışlasın

Kızlar adetim 23. Günü ve testim bu sekil

Eklentiler

• IMG_6715.JPG
    25,3 KB · Görüntüleme: 317
  • IMG_6717.JPG
    23,1 KB · Görüntüleme: 284
Kızlar adetim 15gün geçti test negatif ovu testi aldım bugün meraktan yaptım sonuç bu acaba daha yeni mi yumurtlucam yoksa geç döllenme falanmı bilemedim

Eklentiler

• IMG_1762.PNG
    230,4 KB · Görüntüleme: 264
Kızlar adetim 15gün geçti test negatif ovu testi aldım bugün meraktan yaptım sonuç bu acaba daha yeni mi yumurtlucam yoksa geç döllenme falanmı bilemedim
Canim teste gore ikinci cizgi pig yapmamis bazen testte yaniltici olabiliyor suan tam olarak yunurtlaman gerceklesmemis yada bi kac gun sonra gerceklesecek

Benim de adetimin 15gunu silik cikti 5gun boyunca yaptim pig yapmadan siliklesip kayboldu ondan sora 10gun sora doktora gittim yunurtlama gordu 28.gun gecmisti adetten bana testler yaniltici olabilir adet duzensizliklerinde yumurtlamayi tahmin etmek zor doktor takibi gerek demisti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…