- 6 Nisan 2017
- 1.060
- 952
- 123
- 39
- Konu Sahibi kadinlarkadinlar
-
Canim senin bat 10 mayis idrar testi dogru sonuc vermeyebilir kan testi sonuc verebilir ama belki istersen beta hcg yaptir canimDenedim ilk 5 dk içinde negatif. Kuruduktan sonra çok hayali bir çizgi.
Bakalım birkaç gün daha test edeyimCanim senin bat 10 mayis idrar testi dogru sonuc vermeyebilir kan testi sonuc verebilir ama belki istersen beta hcg yaptir canim
Nasıl olmuyor ben 2 gündür ovulasyon testi yapıyorum hep tek çizgi?
bence lh düşük demeyelim hemen. Benim bu ay hep çift çıkıyor ama geçen ay öyle değildi. Tek çıktığı da oldu çok.O zaman LH seviyeniz cok dusuk demektir hosmon tahlili yaptirin.
Tonlarca ovulasyon testi yaptim bir defa bile tek cizgi cikmadi bende.
Zaten prospektusunde de yaziyor.
bence lh düşük demeyelim hemen. Benim bu ay hep çift çıkıyor ama geçen ay öyle değildi. Tek çıktığı da oldu çok.
Canım en azından sebebini öğrendin. Bak basit bi mantarmış. İnanıyorum ben en yakın zamanda hamile olacaksın. Bir an önce tedavini ol.Kizlar zaten benim gebelik yokmus hatta mantar olmysum tutmadim yani bu ay
Benim testler hep sonradan koyulaştı,geçersiz oluyor belli bir süre sonra ama iki gebeliğimde de aynı şey oldu hep saatler sonra ikinci çizgi çıktı,ovulasyon testinde de aynı şey oldu,bunun bi açıklaması olmalıO zaman LH seviyeniz cok dusuk demektir hosmon tahlili yaptirin.
Tonlarca ovulasyon testi yaptim bir defa bile tek cizgi cikmadi bende.
Zaten prospektusunde de yaziyor.
Benim testler hep sonradan koyulaştı,geçersiz oluyor belli bir süre sonra ama iki gebeliğimde de aynı şey oldu hep saatler sonra ikinci çizgi çıktı,ovulasyon testinde de aynı şey oldu,bunun bi açıklaması olmalı
Sonradan çıkıyor ikinci çizgi,başlangıçta hep tek çizgi oluyorIkinci cizgi saatler sonra mi beliriyor yoksa saatler sonra mi koyulasiyor.
Saatler sonra beliriyorsa onu bilmiyorum. Ama zaman gectikce koyulasiyorsa onun nedeni test kurudukca boyanin matlasmasi. Aslinda koyulasmiyor ama kurudugu icin daha koyu gorunuyor.
Eger t cizgisi c cizgisinden surekli koyu cikiyorsa gebelik dusunulebilir. Onun disinda t cizgisi herzaman siliktir sadece yukurtlama donemi koyu cikarTatlim ben kesinsin demedim istersen don oku olabilirsin hamile dedim bu sekilde ogrenenlerde varmis cunki topiklerde okudum arkadas sormus hatta o yuzden son adet tarihini sordum bence sen yanlis anladin kimseye kesin konusmamiz mumkun degil kanda beta hcg yapmadan sonucta hepimiz hamile kalmak icin ugrasiyoruz
Sonradan çıkıyor ikinci çizgi,başlangıçta hep tek çizgi oluyor
Aynen bak birak testi falan ben 2 3 ay takip ettim en koyi günleri degerlendirdim ama olmadi en sonunda biraktim ve biraktigim 2.ayda ogrendim oda aklimin ucundan gecmezken oylesine test bitsinde atiyim derken bi anda gordum stres en buyuk etken kafani rahat tut akisina birak bK nSl oluo ozmn
aynen ole hiç uğraşmadan hamıle kalanlar bunu göstergesi kılı kırk yararak vucudumuza hükmedemeyiz neyi canı isterse onu yaparCanım
Sana katılıyorumgerçekten çok doğru kafaya takınca bu iş olmuyor en iyisi relax olmak. Zaten rabbim nasip etmişse o bi anda oluyor. Stres yapınca her ay acabs bu sefer oldumu deyince olmuyor. Stres yapınca vücut geriliyor gez dolaş kafanı dağıt bir meşgale bul kendine temizlik yap. Vesaire. Çünkü bunun sakin olmakla bayağı bir alakası var . Ayrıca alttan muayene ettir mantar enfeksiyon varsa ilaç kullan geçer fitil gibi. İdrar yolu enfeksiyonu engellemez bunu bil. Çünkü hanımlarda sürekli nüks eden birşey. Canını sıkma allaha güven. Kafan rahat olsun
Canım idrarı fazla mı damlatıyorsun? 4 damladan fazla olmayacak.Bu konuda bensiz olmaz kızlar banada bi el atın yardım edin lütfen 8 Mayıs yumurtlama oldu testlere göre ve her gün aynı saatlerde 9-10-11-12 olmak üzere testlerim ek'te olduğu gibi sizce neden Flu silik olmuyor bu çizgiler kafayı yemek üzereyim yardım edin lütfen
Tam üç ve dört damla damlattım testlere canım fazla değilCanım idrarı fazla mı damlatıyorsun? 4 damladan fazla olmayacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?